Odgovoriotribalhardcore je napisao/la:@ Nexus pp

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Odgovoriotribalhardcore je napisao/la:@ Nexus pp
Nexus je napisao/la:Evo počela je tekma
Da sam ranije vidio ovo nasli bi neki info dodatni, imam ja par grka, ali mi nista nisu javili, a i kvota uopšte nije padala na 1 s obzirom na ovaj info.
Inale, rijetko grke igram, osim ako nije nastimano i to od druge-trece ruke ako čujem, sve preko je PB i nije za igru
8 minuta prije kraja, on je vec u finom overu. Nadam se da je neko imao povjerenja u mene.masteRofPoker je napisao/la:Niko ne spominje covjeka koji je pravi NBA stil igrac u Evropi tj. euroligi. Radi se o covjeku kojeg sam par puta gledao radi kladionice i koji ima potpunu slobodu i koji odskace od svojih kolega. Igra preko 30 minuta a kada ima pravo los dan zabije 12,13 koseva, da ne pricam kada je na svom da ide preko 20 poena uz maltretiranje protivnika :
18:45 Zalgiris - Macabi -- J.Dentmon over 16,5
i prepisao sam Lazarov preko i Szilagy preko i tiket pravo fin za uplatu od 10 km.
Sretno.
Ma ne mozes to braniti, mislim tesko je pravo. Sjedi, upali stream i gledaj i nerviraj se. Sretno ti.Torres_9 je napisao/la:ostao mi bonsu under i hendrix over
jel se isplati braniti nekako, hendriks mi je dvica i to ne diram al ovaj bonsu bio je dosta povrijeden ne bi trebao puno igrati
1:0tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
Niki Volou-Apolon 1 kv 1,95
"glas˙o" za Mirzu u singlu 8,5SoloUltra je napisao/la:M.Teletović ( -10,5 + ) over
2:4tribalhardcore je napisao/la:svedski hokej 19:00
Leksands-HV 71 over 5+ kv 1,65 (od zadnjih 11,10 je islo over )
70:61 nadam se da si ispratiotribalhardcore je napisao/la:ja sam procitao da gosti odmaraju glavne igrace,pa bih predlozio i 1 a s obzirom da u premieru nema danska kosarka mogu samo da gledam ovako u livescorebevanda4 je napisao/la:Košarka, Danska:
19:15 Næstved - Bakken Bears / Næstved under 75.5 @1.86 (Marathonbet)
Iako sam se dvoumio na under domaćina ili cijele utakmice, odlučio sam se za prvu varijantu.
Kvota na Næstved u velikom padu, ali moram ispratiti ovaj tip. Kao što iz priloženog vidite, 13 od 14 međusobnih nisu prelazili 75 koševa. A taj jedan put kad su išli preko bila je njihova prva utakmica, sada već davne 2010.
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.