Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
BH play kladionica,koliko vremena je potrebno da dodju pare na racun nakon zavrsenog dogadjaja??? HVALA
Re: $: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Aa okk,ja sam mislio da je vec kraj ahahmasteRofPoker je napisao/la:Izvini druze. Ali kada si ti pitao dao je 6. Bilo je jos 10 minuta do kraja.mrkva je napisao/la:Uzeo si mi 10 godina zivota,samo da znasmasteRofPoker je napisao/la: 6ceko sam ga za 180 evra...inaci dao je 8
? са AMOI N828 уз - &

? са AMOI N828 уз - &
- EmirSioux89
- Kontakt:
Hokej gubi, ovi pune mreže odlično krenuloEmirSioux89 je napisao/la:Rutinski uz malo sreće priveli kraju.EmirSioux89 je napisao/la:Ajde Maccabi molim te!
Još od @kurble hokej i od @doktora under norveška - mađarska

Manchester United!
Ovo Mikel Hansen nije nikako u protokolu za meč večeras ?
Tako blizu, a tako daleko.
-
- Kontakt:
Idimidodjimi je napisao/la:Klinca velistribalhardcore je napisao/la:
rekao sam ja hvala![]()
ajde ba nemoj se nervirat pusti klinca izgleda potrosio zadnje na racunu sto konto curu izvest na kaficu pa sad je ljut,ti samo nastavi i dalje![]()
Zadnju lovu velis![]()
Eeeeeee pokemonu maleni....
ZGMIKY niko tebe ne tjera sine moj..... samo se nemoj pravit budala i navlacit ljude po forumu da igraju nesto sto ni pas s' maslom ne bi pojeo. Nije fer prema tim ljudima.....
To je sve! Red je bio da se izvines nakon sto si najmanje 4 puta napisao i trubio da ce rezultat biti 2:0!!!! Namjerno sam te citirao da vidis da ima neko ko prati to tvoje bubanje! Kako ne shvatas cinjenicu da ima momaka kojima si dobar tipser i koji te ispostuju kad nesto kazes a ti se nakon DEBAKLA niti ne izvines? Zato sam te pitao jel te stid?
Sto se tice mojih parova, ja igram drugacije, igram riskantno i ne dobijam cesto ali kad dobijem dobijem bs bas finu lovu. Ne postavljam parove ovdje jer bi po mnogima bio los prognozer a ne brini se za mene da li nekad pogodim neku vecu kvotu. Reci cu ti da sam ih ja skinuo vise nego sto ti mozes i zamisliti.
Objasnio sam svoje i ajde sada dalje, samo ti nastavi ali red bi bio da se izvines kada uz razglas doneses par i onda padnes kao s' kruske!!!!
Uzivaj.....
[youtube][/youtube]
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Sta je s Hansenom,igral?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Izgleda da uopšte nije u protokolu za mečvan gall je napisao/la:Sta je s Hansenom,igral?

EDIT . K. evo uđe -.-
Poštovani i dragi cijenjeni forumaši ja bih se javno ispričao za sve svoje promašaje kako danas tako i sve koje sam promašio da ih ne nabrajam bilo ih je more kao i barcu 1.pol. 2 najsvježije a posebno za estoril

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ja ne primam izvinjenje, kostao si me 3,75 eura i hocu pivu da mi platis.zgmiky je napisao/la:Poštovani i dragi cijenjeni forumaši ja bih se javno ispričao za sve svoje promašaje kako danas tako i sve koje sam promašio da ih ne nabrajam bilo ih je more kao i barcu 1.pol. 2 najsvježije a posebno za estoril
![]()

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Da li neko zna koliko su dali Jicha i Kjeling ? Ima li neka stranica da se prati ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
@ bevanda
Eno Roni igra za Norvesku, kaze malo kondicije da nabije, treba mu za sutra ocekuje dug mec

Eno Roni igra za Norvesku, kaze malo kondicije da nabije, treba mu za sutra ocekuje dug mec

FORZA MARŠAL !!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-re ... eLineFrame" onclick="window.open(this.href);return false;#live_report#TimeLinePeriod#HBEM14M_GAME_HBM400A06_json#ActionList.0##StatsContent#live_report#PlayByPlay#HBEM14M_GAME_HBM400A06_jsonPuma je napisao/la:Da li neko zna koliko su dali Jicha i Kjeling ? Ima li neka stranica da se prati ?
EDIT : I hajd eziv bio popricaj sa svojim kolegama moderatorima da svrate malo na ove teme kladionice.

- EmirSioux89
- Kontakt:
1. pol 29 golova puno hebo majku valjda sta defanzivniji budu u drugom.
Ajde Val Pusteria!
Ajde Val Pusteria!
Manchester United!
hodža je napisao/la:@ bevanda
Eno Roni igra za Norvesku, kaze malo kondicije da nabije, treba mu za sutra ocekuje dug mec![]()

Pratiš li Selby-Higgins? ja se mislim uključit sljedeći session. Vidim 1-1.
Prognozirao sam over frejmova, čisto me interesira što će biti do kraja.
a vi što se svađate..
@idimidodjimi - lakše malo sa komentarima. Miky dugo piše ovdje, nikad nije lošu riječ o ikome napisao niti se kom zamjerio. Zaslužuje malo više poštovanja od ovakvog javnog blaćenja, što god mislio o njemu kao tipseru. Nadam se da ćete riješiti razmjerice, dovoljno se forum nagledao ovakvih ispada.

U desetom selu živi Antuntun!
- Milanista92
- Kontakt:
Hansen opali koju majku ti tvoju ...
Bas vala ,bar 3 do poluvremenaMilanista92 je napisao/la:Hansen opali koju majku ti tvoju ...

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- masteRofPoker
- Kontakt:
Koji je gospodin ovaj Jicha, bravo majstore, kapa do poda.
Gori frajer od Kopljaravan gall je napisao/la:Bas vala ,bar 3 do poluvremenaMilanista92 je napisao/la:Hansen opali koju majku ti tvoju ...

bravo tribaltribalhardcore je napisao/la:1:0tribalhardcore je napisao/la:Grcki kup
Niki Volou-Apolon 1 kv 1,95

Tko ceka Hansena? Mikel Hansen nije uopce u zapisniku...znaci storno 

Dobro je imati PlanB !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.