banovanbhsport je napisao/la:Gdje je #neno04?
Sta je bilo sa njim? i Sto se ne javlja vise?
Nakon teksta koji je izasao prosle sedmice, dao je kritiku na forumu i taj post je obrisan i njega od tada vise nema ovdje.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:banovanbhsport je napisao/la:Gdje je #neno04?
Nakon teksta koji je izasao prosle sedmice, dao je kritiku na forumu i taj post je obrisan i njega od tada vise nema ovdje.
I nek je, nek ohladi malo ... bio je ufatio previse ''virtualnog furseta''

-
- Kontakt:
bandit je napisao/la:legenda reala je napisao/la:banovanbhsport je napisao/la:Gdje je #neno04?
I nek je, nek ohladi malo ... bio je ufatio previse ''virtualnog furseta''#neno4 forum kabadahija

Na veliku zalost mnogih, tu sam. A navodno sam banovan, jer sam postavio neki link, a to je bio link gdje ce se moci kupiti dres nase reprezentacije.
@edinjo, bezobrazno je to raditi kada si dobio dosta informacija i na privatnu poruku od mene.
@edinjo, bezobrazno je to raditi kada si dobio dosta informacija i na privatnu poruku od mene.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
samo ti druze nastavi pisati,pusti levateneno#4 je napisao/la:Na veliku zalost mnogih, tu sam. A navodno sam banovan, jer sam postavio neki link, a to je bio link gdje ce se moci kupiti dres nase reprezentacije.

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
-
- Kontakt:
ti kad malo prestanes da druge nazivas svakakvim nazivima a sebe malo povuces za nos i neglumis uvrijedjenog i smanjis ufuranost koju si dogurao do maksimuma onda ce biti sve ok!
-
- Kontakt:
a ti posto neznas ni o cemu se radi, bolje je da se nemjesas!mulumbu1921 je napisao/la:samo ti druze nastavi pisati,pusti levateneno#4 je napisao/la:Na veliku zalost mnogih, tu sam. A navodno sam banovan, jer sam postavio neki link, a to je bio link gdje ce se moci kupiti dres nase reprezentacije.
Ma srce slatko. Jesam te mozda negdje prozivao, nesto ti pisao. Nisam. niti ikome ista govorim, ti imas neku potrebu da se dokazujes. A ja to ne dopustam. A komentarisi informacije koje si dobijao od mene? To zaobilazis? Neces vise nista..edinjo-bih je napisao/la:ti kad malo prestanes da druge nazivas svakakvim nazivima a sebe malo povuces za nos i neglumis uvrijedjenog i smanjis ufuranost koju si dogurao do maksimuma onda ce biti sve ok!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Ja sam dobijao kao navijac nase reprezentacije od tebe informacije a i ti si od mene dobijao o mladim nasim talentima i to je bilo najnormalnije posto je ljubav prema BiH nam zajednicka stvar, ali ti i radi tebe govorim, uzdigao si se do maksimuma i ufurao a nazalost i postao jako bezobrazan prema svakom ko nedjeli tvoje misljenje! Ako ti ovo shvacas kao uvredu to je tvoja stvar, ako ne onda procitaj svoje licne postove i vidjeces da ti je svaki 3-4 post vrijedjanje nekog drugog. I ako se sa toliko ljudi zakacis, upitaj se malo da nesnosis mozda i ti dio krivice.neno#4 je napisao/la:Na veliku zalost mnogih, tu sam. A navodno sam banovan, jer sam postavio neki link, a to je bio link gdje ce se moci kupiti dres nase reprezentacije.
Dok ovo neshvatis ja cu preskakati tvoje postove pa taman sadrzavali najekskluzivnije vijesti o nasoj nam dragoj kosarkaskoj reprezentaciji!
Svako dobro svim ljudima na forumu!
-
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ma srce slatko. Jesam te mozda negdje prozivao, nesto ti pisao. Nisam. niti ikome ista govorim, ti imas neku potrebu da se dokazujes. A ja to ne dopustam. A komentarisi informacije koje si dobijao od mene? To zaobilazis? Neces vise nista..edinjo-bih je napisao/la:ti kad malo prestanes da druge nazivas svakakvim nazivima a sebe malo povuces za nos i neglumis uvrijedjenog i smanjis ufuranost koju si dogurao do maksimuma onda ce biti sve ok!
Dragi jarane ja se nikom nedokazujem, ono malo sto sam "skautinga" uradio nisam ni spominjao nikom na forumu, tj znao si ti i moza 2-3 momka. Licno sam cak prestao da pisem po forumu pola godine (eto koliko mi je do dokazivanja momak). i jos nesto nisi ti mozda direktno mene uvrijedio, ali si uvrijedio toliko ljudi da je davno doslo vrijeme da ti neko kaze da se malo spustis. Nazalost mi izgleda da se nisi nimalo vratio na svoj prijasnji nivo uz koji sam te jako cijenio, znaci djaba razgovaramo, ja sam ti dao savjet a ti kako god dalje, tvoja stvar.
Moj edinjo, kakva sam ja sve vrijedjanja istrpio, pa opet nikome nista. Nego sam promijenio plocu, upravo zbog takvih..Ja se uopce ne kacim s tim ljudima, dovoljno govori kolicina poruka koje dobijam..A svima sto smijem i mogu da kazem, ja kazem..edinjo-bih je napisao/la:Ja sam dobijao kao navijac nase reprezentacije od tebe informacije a i ti si od mene dobijao o mladim nasim talentima i to je bilo najnormalnije posto je ljubav prema BiH nam zajednicka stvar, ali ti i radi tebe govorim, uzdigao si se do maksimuma i ufurao a nazalost i postao jako bezobrazan prema svakom ko nedjeli tvoje misljenje! Ako ti ovo shvacas kao uvredu to je tvoja stvar, ako ne onda procitaj svoje licne postove i vidjeces da ti je svaki 3-4 post vrijedjanje nekog drugog. I ako se sa toliko ljudi zakacis, upitaj se malo da nesnosis mozda i ti dio krivice.neno#4 je napisao/la:Na veliku zalost mnogih, tu sam. A navodno sam banovan, jer sam postavio neki link, a to je bio link gdje ce se moci kupiti dres nase reprezentacije.
Dok ovo neshvatis ja cu preskakati tvoje postove pa taman sadrzavali najekskluzivnije vijesti o nasoj nam dragoj kosarkaskoj reprezentaciji!
Svako dobro svim ljudima na forumu!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
neno ako si imalo iskren (a ja sam misljenja da jesi) onda ces se sigurno sjetiti da sam se uvijek umjesao kada te je neko bez razloga napadao. daleko od toga da sam najbolji covjek koji hoda dunjalukom ali mi je hvala Bogu jacina da se umjesam kada osjetim neku nepravdu prema nekomo nevazno da li tu osobu znam ili ne. ja ti jaranski govorim jedno je uzvratiti na uvredu a drugo se je ufurati bas bas previse. bas zato sto ti nemislim nimalo lose (u najmanju ruku jer si patriota nase BiH a za mene je to uvijek jedna jako lijepa stvar) ja ti ovo pisem. sjeti se kad je onaj primitivac albion te prozivao, da sam se ja odmah umjesao.
kako god nebih da djabe stvaram svadje,
pozdrav svim dobrim ljudima ovog foruma.
kako god nebih da djabe stvaram svadje,
pozdrav svim dobrim ljudima ovog foruma.
neno i edinjo, za izljeve ljubavi imate PP pa raspravljajte... ili da preimenujemo ovu temu u "neno#4"? 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
@edinjo drago mi je da si se vratio samo ću to reći i podržavam te u potpunosti. Isiti sam problem imao sa dotičnim i iste stvari mu govorio kao i ti.Nadam se da ćeš nastaviti pisati ovdje jer fališ prije svega što si jako objektivan.
saće nam naš neno dat jednu ekskluzivnu vijest u vidu :" Ekskluzivna vijest, znat ćete kad bude vrijeme za to.
"

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
hvala tebi drug, ako neno prestane falit ce i on mozda i vise nego ja, zato bolje zajedno nego u svadji.zaboljisportuBiH je napisao/la:@edinjo drago mi je da si se vratio samo ću to reći i podržavam te u potpunosti. Isiti sam problem imao sa dotičnim i iste stvari mu govorio kao i ti.Nadam se da ćeš nastaviti pisati ovdje jer fališ prije svega što si jako objektivan.
sta je bilo bilo je, zbog ljubavi prema nasoj lijepoj domovini trebamo se drzati zajedno!
selam i svako dobro svima!
-
- Kontakt:
halali ja sam poceo sa tim...KK_Bosna je napisao/la:neno i edinjo, za izljeve ljubavi imate PP pa raspravljajte... ili da preimenujemo ovu temu u "neno#4"?
PS: da se vratimo na temu, ja predlazem da malo vise pratimo statistike nasih najvecih nada a to su po meni:
1994: Nurkic, Vrabac, Glogovac
1995: Buza, Sulejmanovic
1996: Gacic, Polutak, Lazic, Sehic, Garic, Predic
1997: Djedovic, Atic, Aleksic, Hadzic, Markovic
1998: Gegic
PPS: o novim talentima tj onim koji jos nisu pod nasom zastavom (izuzetak su sulejmanovic i sehic) pls na pp (napr. neni on moze info proslijediti u savez), znaci ne ovdje molim vas.
Boris Barac,Marko Ramljak,Dejan Todorovic,Domagoj Bosnjak Jesu ovi igraci zauvijek izgubljeni za nas ?
-
- Kontakt:
svi osim todorovica da, doduse nebih bas rekao izgubljeni, cuvajmo ponosMuumii je napisao/la:Boris Barac,Marko Ramljak,Dejan Todorovic,Domagoj Bosnjak Jesu ovi igraci zauvijek izgubljeni za nas ?

Jusuf Nurkićedinjo-bih je napisao/la:halali ja sam poceo sa tim...KK_Bosna je napisao/la:neno i edinjo, za izljeve ljubavi imate PP pa raspravljajte... ili da preimenujemo ovu temu u "neno#4"?
PS: da se vratimo na temu, ja predlazem da malo vise pratimo statistike nasih najvecih nada a to su po meni:
1994: Nurkic, Vrabac, Glogovac
1995: Buza, Sulejmanovic
1996: Gacic, Polutak, Lazic, Sehic, Garic, Predic
1997: Djedovic, Atic, Aleksic, Hadzic, Markovic
1998: Gegic
PPS: o novim talentima tj onim koji jos nisu pod nasom zastavom (izuzetak su sulejmanovic i sehic) pls na pp (napr. neni on moze info proslijediti u savez), znaci ne ovdje molim vas.
Za njih sam našao statistike, ako ima neko za ostale neka napiše slobodno

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.