eee kralj si majke mi...moguce da su te,ako nema boljih onda su te !! hvala puno !nidjo_barca je napisao/la:@ Liedson
Da nisu mozda ove :
Najbolje kopacke
Moderator/ica: insider
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: Najbolje kopacke
__Liedson__
Imaju i ove

Ove prve nekako mocije izgledaju
Imaju i ove

Ove prve nekako mocije izgledaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ove prve kao da su od Spidermana.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- __Liedson__
- Kontakt:
miki,nidjo kraljevi ste Ocam...nego pitam zato sto meni sestra dolazi prekosutra iz njemacke,i ja sam reko tetku da mi uzme nike mercurial one plavo-crne ko u marcela,ibrahimovica i kaze on ok,pogledat cu,kad javlja mi nije bilo tih uzeo sam pumine crvene 160 eura,kaze lijepe na izgled a ja znam da nema lijepih puminih i trazio sam na netu da nadjem al nista,al eto vi mi uljepsaste dan !!

- nidjo_barca
- Kontakt:
Hehe,a jes vala i ove pumine ruzne na izgled.Kad dodju,postavi sliku da vidimo kakve su i jesam li pogodio mozda__Liedson__ je napisao/la:miki,nidjo kraljevi ste Ocam...nego pitam zato sto meni sestra dolazi prekosutra iz njemacke,i ja sam reko tetku da mi uzme nike mercurial one plavo-crne ko u marcela,ibrahimovica i kaze on ok,pogledat cu,kad javlja mi nije bilo tih uzeo sam pumine crvene 160 eura,kaze lijepe na izgled a ja znam da nema lijepih puminih i trazio sam na netu da nadjem al nista,al eto vi mi uljepsaste dan !!![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- __Liedson__
- Kontakt:
obavezno...a jbg ne moze bit 160 eura a da ne budu dobre i lijepe !!nidjo_barca je napisao/la:Hehe,a jes vala i ove pumine ruzne na izgled.Kad dodju,postavi sliku da vidimo kakve su i jesam li pogodio mozda__Liedson__ je napisao/la:miki,nidjo kraljevi ste Ocam...nego pitam zato sto meni sestra dolazi prekosutra iz njemacke,i ja sam reko tetku da mi uzme nike mercurial one plavo-crne ko u marcela,ibrahimovica i kaze on ok,pogledat cu,kad javlja mi nije bilo tih uzeo sam pumine crvene 160 eura,kaze lijepe na izgled a ja znam da nema lijepih puminih i trazio sam na netu da nadjem al nista,al eto vi mi uljepsaste dan !!![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
A posto su bile????
Ako budu ove druge, prejake su.

Ako budu ove druge, prejake su.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- __Liedson__
- Kontakt:
ma kakve god da su hebat ih,nisma ih ja ni platio !!omerbavarac je napisao/la:A posto su bile????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako budu ove druge, prejake su.![]()
![]()
- nidjo_barca
- Kontakt:
ma ugodne moraju biti,a sad,malo je diskutabilno jesul lijepe jer je to puma,al vala 160 eura je,moraju bit da ga ebes__Liedson__ je napisao/la:obavezno...a jbg ne moze bit 160 eura a da ne budu dobre i lijepe !!nidjo_barca je napisao/la:Hehe,a jes vala i ove pumine ruzne na izgled.Kad dodju,postavi sliku da vidimo kakve su i jesam li pogodio mozda__Liedson__ je napisao/la:miki,nidjo kraljevi ste Ocam...nego pitam zato sto meni sestra dolazi prekosutra iz njemacke,i ja sam reko tetku da mi uzme nike mercurial one plavo-crne ko u marcela,ibrahimovica i kaze on ok,pogledat cu,kad javlja mi nije bilo tih uzeo sam pumine crvene 160 eura,kaze lijepe na izgled a ja znam da nema lijepih puminih i trazio sam na netu da nadjem al nista,al eto vi mi uljepsaste dan !!![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- __Liedson__
- Kontakt:
ma bitno je da svaka lopta udje u mrezu !!
a **** ti njih ako su one lijepe a nemozes disat u njima,ako su neudobne !!

a **** ti njih ako su one lijepe a nemozes disat u njima,ako su neudobne !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ojjjj teme
ali haj da i ja stavim neku sliku kopački

ali haj da i ja stavim neku sliku kopački

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Nosio sam Diadorine i mogu reci da su za svaku pohvalu.

Samo sto je kod mene ovaj znak Diadora bijel sve ostalo isto.
Ps-I drugaciji kramponi

Samo sto je kod mene ovaj znak Diadora bijel sve ostalo isto.
Ps-I drugaciji kramponi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
meni su najdraze od adidasa i od reeboka

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
evo mali doprinos temi i od mene

nike mercurial vapor

nike mercurial vapor
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, RacioEmocionalan, VolimBiH96 i 16 gostiju.