Na ajfoncu imaš aplikaciju, AusOpen, dodaš svog omiljenog tenisera i ljudi ti šalju push notifikaciju kad se nešto desi.Unofficialpage je napisao/la:Ja se u pola 4 ustajem, dok Telka završi idem na spavanje. Da mi je nekako naći nešto da zvoni kad počne meč, da je napravit aplikaciju za mob. koja će aktivirati alarm kad se nešto desi na rezultatima u polju gdje piše Dzumhur - Berdych. Vjerovatno veći programeri znaju to napravit. Ili napravit tako isto program, prvo napravit komandu da svakih 30 sek refrešuje stranicu bet365 i kad se pojavi Dzumhur - Berdych da se aktivira alarm.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest lakše ali nije tako čejf.
Kad bolje razmislim nije merak se ustat tačno kad počne meč, treba malo i ovdje spamat, stvorit atmosferu 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Damba87 je napisao/la:Jesu Enver i Ernad na pozicijama ,zna li se ista o njima ?
QUARTERBACK je napisao/la:Javio mom jaranu amidža iz Melburna da se pravi transparent koji će pokušati unijeti na teren, na njemu će pisati 'ENVER - heroj, a ne zločinac!' crvenim boldiranim slovima, inače Enver je trenutno u imigracionom centru zbog kablova koje su mu našli prilikom hapšenja i zbog narušavanja nacionalnog integriteta Australije jer je vikao na sav glas 'ovo je bosna'..
Transparent bi trebao izgledati ovako..
To je zadnje što znamo o Enveruu.QUARTERBACK je napisao/la:Enver navodno prebacen u samicu nakon sto je gadjao krofnom zaposlenika u imigracionom centru. Velike tenzije.
Pravda za Envera!
Ma to, malo meze, red bull/kafa da te drži budnim i opleti.Unofficialpage je napisao/la:Jest lakše ali nije tako čejf.Kad bolje razmislim nije merak se ustat tačno kad počne meč, treba malo i ovdje spamat, stvorit atmosferu
QUARTERBACK je napisao/la:Damba87 je napisao/la:Jesu Enver i Ernad na pozicijama ,zna li se ista o njima ?QUARTERBACK je napisao/la:Javio mom jaranu amidža iz Melburna da se pravi transparent koji će pokušati unijeti na teren, na njemu će pisati 'ENVER - heroj, a ne zločinac!' crvenim boldiranim slovima, inače Enver je trenutno u imigracionom centru zbog kablova koje su mu našli prilikom hapšenja i zbog narušavanja nacionalnog integriteta Australije jer je vikao na sav glas 'ovo je bosna'..
Transparent bi trebao izgledati ovako..
To je zadnje što znamo o Enveruu.QUARTERBACK je napisao/la:Enver navodno prebacen u samicu nakon sto je gadjao krofnom zaposlenika u imigracionom centru. Velike tenzije.
Pravda za Envera!
Da nam je sta izganjat pa da ga prebace u KPD Zenica da bude kod nas da ga ovi tamo ne iskoristavaju.
Počela košarka, odličan prijenos na linku: http://nbaliveonline.tv/brooklyn-nets-live-streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza nije u prvoj postavi, al igraće on
Ko je ovaj #pisac na forumu? Šta čovjek davi u pm. Mi bosanci možemo biti i kulturni kad hoćemo, ali više volimo biti malo mimo svijeta, to nas čini posebnima.
Noćas ima harmonika da gori! Jedva čekam!
Mirza nije u prvoj postavi, al igraće on
Ko je ovaj #pisac na forumu? Šta čovjek davi u pm. Mi bosanci možemo biti i kulturni kad hoćemo, ali više volimo biti malo mimo svijeta, to nas čini posebnima.
Brooklyn Netsi igraju u Londonu, a vidi ko se pojavio na meču: 

Kontam leć oko 12 ili 1 pa se probudit da gledam Damira. Kad mi je najbolje navit alarm za svaki slučaj da ne zakasnim 
pola 4, ne mozes zakasnit da ga yebesvm22 je napisao/la:Kontam leć oko 12 ili 1 pa se probudit da gledam Damira. Kad mi je najbolje navit alarm za svaki slučaj da ne zakasnim
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.ind.e.x..hr/sport/clanak/primitivizam-bosanskih-navijaca-se-nastavlja-berdych-dabogda-te-suncanica-opalila/722095.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

bože bože koji primitivizam.tuzlak1987 je napisao/la:http://www.ind.e.x..hr/sport/clanak/primitivizam-bosanskih-navijaca-se-nastavlja-berdych-dabogda-te-suncanica-opalila/722095.aspx
Odlazi Safete.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A gledaj u komentarima dole sto nas voleAeGon099 je napisao/la:bože bože koji primitivizam.tuzlak1987 je napisao/la:http://www.ind.e.x..hr/sport/clanak/primitivizam-bosanskih-navijaca-se-nastavlja-berdych-dabogda-te-suncanica-opalila/722095.aspx
ko će ovdje 100% čekati Damira, treba mii neko ko sigurno neće zaspati i na koga se mogu osloniti 
15.10.2013.
-
lucif3R666
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:ko će ovdje 100% čekati Damira, treba mii neko ko sigurno neće zaspati i na koga se mogu osloniti
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
@kaunas ja necu spavati citavu noc 100% 
eh onda oces li pomoć da ti dam br. na pm da me trznesQUARTERBACK je napisao/la:@kaunas ja necu spavati citavu noc 100%
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 16 jan 2014, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Reci sta ti treba?Kaunas je napisao/la:ko će ovdje 100% čekati Damira, treba mii neko ko sigurno neće zaspati i na koga se mogu osloniti
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- Aanonymous
- Kontakt:
Sreca pa je raspust i dosta je nezaposlenih
Zato ce i biti dosta raje
Zato ce i biti dosta raje
- Evolution87
- Kontakt:
taj samKaunas je napisao/la:ko će ovdje 100% čekati Damira, treba mii neko ko sigurno neće zaspati i na koga se mogu osloniti
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
šta treba ?Evolution87 je napisao/la:taj samKaunas je napisao/la:ko će ovdje 100% čekati Damira, treba mii neko ko sigurno neće zaspati i na koga se mogu osloniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.