Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
bit će bolje aBd 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
26 poena johnsona za poluvrijeme
- bistrikboy
- Kontakt:
ne znaju da je rat stao,omaklo im se...Aanonymous je napisao/la:Ovo ratna zastava i u Londonu xD
Johnson
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 16 jan 2014, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
do kraja ce jos 5filip13 je napisao/la:26 poena johnsona za poluvrijeme
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
J.J. vlada po terenu. A Mirza se sakriva
Ajde pokazi nesto u drugom polovremenu!
prekid utakmice,praznjenje tribina.Aanonymous je napisao/la:Ovo ratna zastava i u Londonu xD
1946
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam po meni je previse statican u napadu, stane na jednom mjestu i ceka loptu. Ovi ga cuvaju, ne pustaju da ostane sam na sutu za tri, mora da trci. Na prijasnjim mecevima je trcao

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bio je dosta puta sam, pogotovo kad dole uzmu petljati pod kosem kiriljenko i blec
Luminary je napisao/la:Bio je dosta puta sam, pogotovo kad dole uzmu petljati pod kosem kiriljenko i blec
Ljudi, jel tko igrao zbroj koševa na ovog Johnsona? 5 od 7 trojki.
Ovaj Kirilenko počinje mi bit' mrzak k'o i Blatche
Zbog ovog ja volim one utakmice poslije ponoci,zbog ovih hejtera ovo im druga utakmica kako gledaju i nasli pametovat nesto,pola ovih hejtera nikad ne vidim kad se igraju kasne utakmice.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ma ili je statican ili trci pogresno, nisu njegovi poeni u valjanju po reketu i to od njega ne ocekuju u ekipi, on se mora izboriti za otvoren sut i traziti loptu za isti a od te dvije stvari on ne radi ni jednu jedinu, nije sramota dici ruku, progovoriti ili na neki treci nacin zatraziti loptu i dati do znanja da si slobodan 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Izgovor mu ne mogu biti ni kirilenko ni blec , 2 puta je imao cistu situaciju da poentira on baca airball i kad ga je preuzeo **** teague koji je manji 20 centi od njega on ni ne pokusava da poentira preko njega ? Da je te 2 lopte pogodio imao bi soldnih 4 poena i 3 skoka i puna kapa za ovu igru u kojoj sve lopte kupe blec i JJ
Ma od Johnsona ne zna sta bi covjek ocekivao. Ima noci kao sto je ova a ima i kad ne moze nista pogoditi pa zavrsi sa 7,8 koseva uz 3-12 sut...
- BenjooJutub
- Kontakt:
Proradit će aBd u drugom, mora! Joe Johnson poludio, al stat će ga u drugom, tad Mirza kreće rešetat 
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nema se tu šta prigovorit dok ljudi pogađaju. Imaju fino vodstvo i to je to. Mirza se možda mog'o ugradit tu sa par poena, ali nije i idemo dalje. Vidjećemo šta drugo poluvrijeme nosi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Bihac96 je napisao/la:Zbog ovog ja volim one utakmice poslije ponoci,zbog ovih hejtera ovo im druga utakmica kako gledaju i nasli pametovat nesto,pola ovih hejtera nikad ne vidim kad se igraju kasne utakmice.
daj trzni se malo mirza, uopšte se ne otvara i vrlo vrlo rijetko prima loptu. 
Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.