Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

MElloo
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la MElloo » 16 jan 2014, 22:12

A što nas je malo nešto, popularniji Damir od Mirze :lol:
Nesto se s njim desava, ko da mu se ne igra :?

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2014, 22:12

elansa je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Zbog ovog ja volim one utakmice poslije ponoci,zbog ovih hejtera ovo im druga utakmica kako gledaju i nasli pametovat nesto,pola ovih hejtera nikad ne vidim kad se igraju kasne utakmice.
Evo ja gledam sve utakmice i nisam zadovoljan ovime sto je pokazao u ove 3 utakmice i to sad znaci da sam hejter ?

Mkey4nba
Kontakt:

Post Postao/la Mkey4nba » 16 jan 2014, 22:13

LenBias je napisao/la:ma ili je statican ili trci pogresno, nisu njegovi poeni u valjanju po reketu i to od njega ne ocekuju u ekipi, on se mora izboriti za otvoren sut i traziti loptu za isti a od te dvije stvari on ne radi ni jednu jedinu, nije sramota dici ruku, progovoriti ili na neki treci nacin zatraziti loptu i dati do znanja da si slobodan :evil:
Nek malo pogleda snimke Ray Allena, Reggija Millera i vidi kako se treba kretati bez lopte. Za sutera, to je jako vazno, to kretanje bez lopte koristeci pickove ako vec zeli biti suter sa dsitance. Nije sve stani iza linije za tricu i gledaj da ti neko dobaci loptu. Nema od toga selameta...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 jan 2014, 22:13

previše statično jbg. :(
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jan 2014, 22:14

on će kao i Edin sinoć, prvo poluvrijeme tanko, al' drugo pokidao :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jan 2014, 22:14

budimo realni on i nije bio u nekim otvorenim pozicijama za šut ovo vrijeme dok je bio u igri.. problem je što je previše statičan izvan reketa, loptu je jedino dobivao kada bi se približio košu, ali ništa nije dobio od toga. istina, 2-3 puta je bio otvoren totalno, ali ne može očekivati loptu ako ne da neki znak, niti može očekivati da ga kirilenko zabijen pod košem ugleda i pošalje mu pas preko pola terena.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 jan 2014, 22:15

Nema on sta raditi u situaciji kao sto je bila ova. JJ vruc kropmir i sve ide na njega. Plus neka nova kombinacija na Rusa pod kos pa lopta nazad na sut. Koja ponovo ide na JJ ...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 jan 2014, 22:16

Njegova poenterski ucinak nekako previse zavisi od Derona, jer mu jedino on zna uputiti pravu loptu, u pravo vrijeme. Od ostalih je to bukvalno nemoguce ocekivati.
Veceras jeste malo pasivan u napadu, ali ce to sve popraviti u drugom dijelu, ako Bog da!

IDEMO KAPITENU!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jan 2014, 22:16

Mkey4nba je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ma ili je statican ili trci pogresno, nisu njegovi poeni u valjanju po reketu i to od njega ne ocekuju u ekipi, on se mora izboriti za otvoren sut i traziti loptu za isti a od te dvije stvari on ne radi ni jednu jedinu, nije sramota dici ruku, progovoriti ili na neki treci nacin zatraziti loptu i dati do znanja da si slobodan :evil:
Nek malo pogleda snimke Ray Allena, Reggija Millera i vidi kako se treba kretati bez lopte. Za sutera, to je jako vazno, to kretanje bez lopte koristeci pickove ako vec zeli biti suter sa dsitance. Nije sve stani iza linije za tricu i gledaj da ti neko dobaci loptu. Nema od toga selameta...
Za te kretnje su potrebni ofanzivni setovi koji se prave za njih.Za Mirzu tih akcija nema i on se ne smije kretati na taj nacin u BKN,jer bi im ubio spaceing nekim svojevoljnim kretanjem bez lopte.On veceras igra svoju ulogu.Joe se razigrao i ATL ga ne udvaja do sada.Kad se to desi i ako se desi,otvorice se prostor i za Mirzu!Do tada ima ulogu 'razvlacenja' parketa. ;)

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 16 jan 2014, 22:18

Eselamu alejkum,kako ste?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 jan 2014, 22:19

grgr je napisao/la:
elansa je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Zbog ovog ja volim one utakmice poslije ponoci,zbog ovih hejtera ovo im druga utakmica kako gledaju i nasli pametovat nesto,pola ovih hejtera nikad ne vidim kad se igraju kasne utakmice.
Evo ja gledam sve utakmice i nisam zadovoljan ovime sto je pokazao u ove 3 utakmice i to sad znaci da sam hejter ?
Pa nisam ni ja zadovoljan zadnje 3 utakmice i sta treba odmah pisat sve najgore.Al ne mozee bosnji niko udovoljit,kad je usao u formu kad je resetao trice onda su pisali,ne moze on samo tricu cekat mora se ukljucivat ispod kosa,sad imao jedan airball i poceli pisat on je igrac za tri poena,i samo jeste uspjeli prebrojat koliko je dobio lopti sto neki kazu nikad nije bio sam,onda su sljepi,iz utakmice u utakmicu se vidi da mu loptu nedaju
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 jan 2014, 22:20

Ljudi jednstavno ne kontaju da se igra u BN nikada, nit u jednom segmentu nece zasnivati na Mirzi. Dzaba taj njegov suterski potencijal. Previse ste vi navikli na njegove igre u u Caji i reprezentaciji ..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2014, 22:21

samson je napisao/la:Ljudi jednstavno ne kontaju da se igra u BN nikada, nit u jednom segmentu nece zasnivati na Mirzi. Dzaba taj njegov suterski potencijal. Previse ste vi navikli na njegove igre u u Caji i reprezentaciji ..
Zato sam i pisao kad je zabijao po 15 ppg da ipak treba trazit ekipu gdje bez pardona moze opalit 2 - 13 da mu niko nista ne kaze i to 3 meca uzastopno :D

Mkey4nba
Kontakt:

Post Postao/la Mkey4nba » 16 jan 2014, 22:24

NEZALAGANJE je napisao/la:
Mkey4nba je napisao/la:
Za te kretnje su potrebni ofanzivni setovi koji se prave za njih.Za Mirzu tih akcija nema i on se ne smije kretati na taj nacin u BKN,jer bi im ubio spaceing nekim svojevoljnim kretanjem bez lopte.On veceras igra svoju ulogu.Joe se razigrao i ATL ga ne udvaja do sada.Kad se to desi i ako se desi,otvorice se prostor i za Mirzu!Do tada ima ulogu 'razvlacenja' parketa. ;)
Ma dobro, upravu si i to kretanje bez lopte se vise odnosi na bekove sutere dok je Mirza klasicno krilo. Zao mi je samo sto previse stoji na toj liniji za tri poena kad sigurno ima talenta za ulaz pod kos ili skok sut unutar reketa. Nadam se da ce biti vise agresivan i imati prodora prema kosu jer to mu treba. Zao m ga je gledati onako ukocenog i u grcu kako stoji na liniji za tri poena.

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 16 jan 2014, 22:24

Jedina zamjerka za onaj mismatch s Tigom. U napadu nema lopti, AK ga je nekoliko puta imao na trici. I je li neko primjetio kako se naljutio na Andersona, kada mu se odlično otvorio iz bloka al ovaj levat je spušta dole za PP. Očekujem bolje drugo poluvrijeme.
Pojam pojedinca ovcama problem.

Mkey4nba
Kontakt:

Post Postao/la Mkey4nba » 16 jan 2014, 22:29

Ubise ih netsi u ovoj trecoj cetvrtini. Je li ovo 10-0 run ili? Evo sad sam vidio, 11-2 run...
Zadnja izmjena: Mkey4nba, dana/u 16 jan 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 jan 2014, 22:30

Eno i Begovića :)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jan 2014, 22:30

Blowout
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 jan 2014, 22:31

Jel ovo prva tekma Corvera bez trojke ili je vec prekinuo niz?

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2014, 22:31

samson je napisao/la:Jel ovo prva tekma Corvera bez trojke ili je vec prekinuo niz?
Mislim da nije prekinuo niz do sad :D 105-6 tekmi XD

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.