Da bacim koju pametnu (pa nek me Mig citira i kaze da sam smijesan, k'o i prosli put, a ispade 8/8

):
Gameplan prosle utakmice su bili 6-man boxevi sto ocekujem i ovog puta. Cijele utakmice ce se igrati Shotgun/Nickel ili Dime-a Patriotsa. Proslu utakmicu su starteri bili Vellano i Jones koje je Ramirez okretao po zelji. Otkako Siliga sa svojih 330 lbs upravlja sredinom, doslo je do poboljsanja u tom aspektu.
Kontrola edge-ova od strane Ninkovicha i C.Jonesa isto od ogromnog znacaja: Ako Moreno i Ball iskoce vani na C-gapove, uz blockove svojih receivera tu pricamo o nekim 20, 25-yardi gainovima. Ako ce vec trcati, mora to biti usmjereno kroz sredino prema Hightoweru, Collinsu i pomoci od strane safetiesa D-Maca i Gregorya.
Sto se passing D tice, pa radi se o Manningu ipak. Zaustaviti ne mozes, usporiti da.
Ocekujem od Taliba da prati Demaryiusa gdje god ovaj krene. Demaryius je dosta vremena bio nevidljiv u Bostonu, na posljednjem driveu pred OT je uhvatio 2-3 lopte uz game tying TD i to je bila njegova sva statistika.
Kombinacija Dennard/Ryan na Deckeru, Arrington cuva Welkera u slotu.
Nakon odlicne utakmice protiv Indya i sjajnog coveragea na Fleeneru, mislim da Collinsu staff dovoljno vjeruje da mu ostavi cuvanje Julius Thomasa 1-na-1.
Kratki gameplan: Natjerati Manninga na duge pasove na post i prema krajevima terena, popuniti sredinu gdje Wes i Julius caruju, fizicki s Welkerom odmah na LOS-u.
X-Faktori: Siliga, Collins, Ryan/Dennard
Napadacki, kljucno je drzati se run igre. Cak ako to i ne daje dobre rezultate kao sto je bilo u prvom poluvremenu protiv Indya, odbrana ce nakon svih run playsa morati jednom puci, pa dopustiti big play. (Blount za 70 yds TD, run za 30, pa run za 20 yardi.)
Oslanjanjem na run, play-action postaje nas najbolji prijatelj.

Bez Wolfea i Millera, Phillips je pokupio svu slavu kao pass rusher, mada smatram da to Solder i Cannon mogu drzati pod kontrolom. Woodyard i Trevathan su vise cover LBovi, nego sto su run stopperi. Potrebno je samo imati strpljenja i kad ne ide, jer kombinacija Mankins, Solder, Hoomanawanui, Develin je jaca nego bilo sta sto Denver moze staviti na weak side.
Iako su izgubili Chris Harrisa, ne ocekujem da izadjemo u shotgunu i ispalimo je 50 puta. Cromartie spada u gornju klasu lige, Bailey je vidio vec svoje najbolje dane, mada ima iskustvo na svojoj strani, dok je Jammer proslu utakmicu sam vratio Chargerse u igru.
Ipak, nemamo trenutno zdravog tipa receivera kao sto San Diego ima Allena, tako da sumnjam da mozemo preko Dobsona iskoristiti bezglavu igru Jammera.
Kratki gameplan: Pound the rock. Kratko i jasno.
X-Faktori: Cijepaci atoma, Amendola i Vereen.
Uzivajte svi u utakmici.