NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

fukaratz
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2014, 23:16

ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu :!:
Sloboda Tuzla

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 16 jan 2014, 23:17

Nisam bas najbolje shvatio sta si napisao, posalji mi u pp. Na mobitelu sam pa ne mogu obrisati post iako sam shvatio da sam pogresio. Izvini druze.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 23:17

fukaratz je napisao/la:ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu :!:
pisao sam im druze,finansije su cudo reko sam,niko neslusa
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 16 jan 2014, 23:20

fukaratz je napisao/la:ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu :!:
Istina, on i Bojan su, po meni, bili pola ekipe.
Sad dolazi do izrazaja Nadareviceva "ljubav" na koju smo svi slinili.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 23:21

abnorme123 je napisao/la:
tropic je napisao/la:Nisi obezbjedjen u napadu, ne prodaji maglu ovdje na forumu.
Procitaj ponovo.
Koliko znam niste jos ni poceli sa nekim da pregovarate za napad, jednostavno Stojanov vas je iznenadio tiho vas napustajuci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 jan 2014, 23:22

Nemamo para da plaćamo takav kalibar igrača, ustvari takvog ****. :)
Ali on igrati neće nigdje, jer legende, postoji ugovor koji igrač mora poštovati, a on se izgleda sjebao, pa će sada da moli. :)

I ne brinite za nas, brinite se za Europsku Slobodu, jer mi vama još bježimo :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jan 2014, 23:23

Pa gospodo iz Tuzle nema u Bihacu naroda koliko vi imate rođaka i izvora informacija ovamo. Ohladite malo. Imamo 5 bodova vise od vas i imamo se pravo nadati da cemo u PL i imamo vece šanse trenutno nego bilo ko u ovoj šabaniji. Ako ne mozete staviti ovdje i napisati koji su vasi izvori nemojte ni prodavati suplje price. Hvala :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2014, 23:25

pa znam druze on i Burazor su zemlja, ne znam sto bi sad odlazio kad je najpotrebniji. vjeruj Jaranovic ce vas razocarati nakon 3 utakmice pod hitno morate dovoditi napadaca :!:
Sloboda Tuzla

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 16 jan 2014, 23:27

Sto se palite, covjek pise kako jest. Lik je izradio sviju, istina skocio sam sebi u stomak, ali tako je kako je.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 jan 2014, 23:28

Ma ne bojim se ja da neće doći napadač, doći se sigurno 1-2. Dovest će nekog, samo problem je što ovakav igrač, kojem daš sve, ispadne tolika seljačina da to nije normalno nikako. Ne znam kako je mogao, ali vezan je ugovorom do kraja sezone, tako da, šta god da bude, ne može otići tako lako. AL ja mu ne bi dao niti da ode, niti da igra. Sad bi i ja bio seljačina prema njemu. Jer toliko ga navijači voljeli, toliko dobar i zajebe sad kad baš ne treba.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 23:28

fukaratz je napisao/la:
pa znam druze on i Burazor su zemlja, ne znam sto bi sad odlazio kad je najpotrebniji. vjeruj Jaranovic ce vas razocarati nakon 3 utakmice pod hitno morate dovoditi napadaca :!:
Jaranovic nece nadomjestiti ni blizu u stvari nece nikako.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 23:30

NKJ je napisao/la:Ma ne bojim se ja da neće doći napadač, doći se sigurno 1-2. Dovest će nekog, samo problem je što ovakav igrač, kojem daš sve, ispadne tolika seljačina da to nije normalno nikako. Ne znam kako je mogao, ali vezan je ugovorom do kraja sezone, tako da, šta god da bude, ne može otići tako lako. AL ja mu ne bi dao niti da ode, niti da igra. Sad bi i ja bio seljačina prema njemu. Jer toliko ga navijači voljeli, toliko dobar i zajebe sad kad baš ne treba.
ko kaze da nece igrat nigdje,mozda nece al bice arbitraze,pare mu duguju

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 jan 2014, 23:31

wienultras - nemoj molim te da zbog tebe ban dobijam....

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 23:33

NKJ je napisao/la:wienultras - nemoj molim te da zbog tebe ban dobijam....
pa onda nemoj druze

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 jan 2014, 23:35

wienultras je napisao/la:
NKJ je napisao/la:wienultras - nemoj molim te da zbog tebe ban dobijam....
pa onda nemoj druze

Nemoj pisati gluposti. Ako misliš pisati, piši normalno, a ne gluposti.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 23:36

NKJ je napisao/la:Ma ne bojim se ja da neće doći napadač, doći se sigurno 1-2. Dovest će nekog, samo problem je što ovakav igrač, kojem daš sve, ispadne tolika seljačina da to nije normalno nikako. Ne znam kako je mogao, ali vezan je ugovorom do kraja sezone, tako da, šta god da bude, ne može otići tako lako. AL ja mu ne bi dao niti da ode, niti da igra. Sad bi i ja bio seljačina prema njemu. Jer toliko ga navijači voljeli, toliko dobar i zajebe sad kad baš ne treba.
Jbg svi koji su od vas otisli ne valjaju, seljaci ovo ono, a prekucaste prvi dio prvenstva. Ima li nesto drugo u pitanju?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 jan 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 jan 2014, 23:37

ne zasto dopustate da vas par provincijalaca iz tuzle provocira :roll:

ovako su pricali i na pocetku sezone, pa sljakaju 5 bodova za Jedinstvom :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 23:37

dobro evo nesto pametno,mozda covjek nije htio spavat na stadionu,mozda htio hotel..ili koju platu,makar pola...jeste teski za diskusiju :roll:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 jan 2014, 23:38

Piši normalne komentare niko ti ništa neće reći. Nego citirati i napisati fin komentar isto ali ovako samo svadja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 23:41

Toro86 je napisao/la:ne zasto dopustate da vas par provincijalaca iz tuzle provocira :roll:

ovako su pricali i na pocetku sezone, pa sljakaju 5 bodova za Jedinstvom :lol:
Prvo nije mi jasno kako ti pronadje ovaj forum, pod dva jesu li informacije netacne i pod tri koga provociramo?
Ja kazem da je Jedinstvo i dalje apsolutni favorit, a mi trazimo mrvicu sanse. I?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.