NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu 
Sloboda Tuzla
Nisam bas najbolje shvatio sta si napisao, posalji mi u pp. Na mobitelu sam pa ne mogu obrisati post iako sam shvatio da sam pogresio. Izvini druze.
-
wienultras
- Kontakt:
pisao sam im druze,finansije su cudo reko sam,niko neslusafukaratz je napisao/la:ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
abnorme123
- Kontakt:
Istina, on i Bojan su, po meni, bili pola ekipe.fukaratz je napisao/la:ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu
Sad dolazi do izrazaja Nadareviceva "ljubav" na koju smo svi slinili.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
- Probisvjet
- Kontakt:
Koliko znam niste jos ni poceli sa nekim da pregovarate za napad, jednostavno Stojanov vas je iznenadio tiho vas napustajuci.abnorme123 je napisao/la:Procitaj ponovo.tropic je napisao/la:Nisi obezbjedjen u napadu, ne prodaji maglu ovdje na forumu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemamo para da plaćamo takav kalibar igrača, ustvari takvog ****. 
Ali on igrati neće nigdje, jer legende, postoji ugovor koji igrač mora poštovati, a on se izgleda sjebao, pa će sada da moli.
I ne brinite za nas, brinite se za Europsku Slobodu, jer mi vama još bježimo
Ali on igrati neće nigdje, jer legende, postoji ugovor koji igrač mora poštovati, a on se izgleda sjebao, pa će sada da moli.
I ne brinite za nas, brinite se za Europsku Slobodu, jer mi vama još bježimo
Pa gospodo iz Tuzle nema u Bihacu naroda koliko vi imate rođaka i izvora informacija ovamo. Ohladite malo. Imamo 5 bodova vise od vas i imamo se pravo nadati da cemo u PL i imamo vece šanse trenutno nego bilo ko u ovoj šabaniji. Ako ne mozete staviti ovdje i napisati koji su vasi izvori nemojte ni prodavati suplje price. Hvala 
pa znam druze on i Burazor su zemlja, ne znam sto bi sad odlazio kad je najpotrebniji. vjeruj Jaranovic ce vas razocarati nakon 3 utakmice pod hitno morate dovoditi napadacaabnorme123 je napisao/la:Istina, on i Bojan su, po meni, bili pola ekipe.fukaratz je napisao/la:ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu
Sloboda Tuzla
-
abnorme123
- Kontakt:
Sto se palite, covjek pise kako jest. Lik je izradio sviju, istina skocio sam sebi u stomak, ali tako je kako je.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Ma ne bojim se ja da neće doći napadač, doći se sigurno 1-2. Dovest će nekog, samo problem je što ovakav igrač, kojem daš sve, ispadne tolika seljačina da to nije normalno nikako. Ne znam kako je mogao, ali vezan je ugovorom do kraja sezone, tako da, šta god da bude, ne može otići tako lako. AL ja mu ne bi dao niti da ode, niti da igra. Sad bi i ja bio seljačina prema njemu. Jer toliko ga navijači voljeli, toliko dobar i zajebe sad kad baš ne treba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jaranovic nece nadomjestiti ni blizu u stvari nece nikako.fukaratz je napisao/la:pa znam druze on i Burazor su zemlja, ne znam sto bi sad odlazio kad je najpotrebniji. vjeruj Jaranovic ce vas razocarati nakon 3 utakmice pod hitno morate dovoditi napadacaabnorme123 je napisao/la:Istina, on i Bojan su, po meni, bili pola ekipe.fukaratz je napisao/la:ej Biscani nisam dosao da provociram al ne mogu da vjerujem da vam je Stojanov otisao! ne mogu reci da mi nije drago kad jeste jer ja Jaranovica ne postijem ni sekunde al Stojanov je bio igracina za ovu ligu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
wienultras
- Kontakt:
ko kaze da nece igrat nigdje,mozda nece al bice arbitraze,pare mu dugujuNKJ je napisao/la:Ma ne bojim se ja da neće doći napadač, doći se sigurno 1-2. Dovest će nekog, samo problem je što ovakav igrač, kojem daš sve, ispadne tolika seljačina da to nije normalno nikako. Ne znam kako je mogao, ali vezan je ugovorom do kraja sezone, tako da, šta god da bude, ne može otići tako lako. AL ja mu ne bi dao niti da ode, niti da igra. Sad bi i ja bio seljačina prema njemu. Jer toliko ga navijači voljeli, toliko dobar i zajebe sad kad baš ne treba.
wienultras - nemoj molim te da zbog tebe ban dobijam....
-
wienultras
- Kontakt:
pa onda nemoj druzeNKJ je napisao/la:wienultras - nemoj molim te da zbog tebe ban dobijam....
wienultras je napisao/la:pa onda nemoj druzeNKJ je napisao/la:wienultras - nemoj molim te da zbog tebe ban dobijam....
Nemoj pisati gluposti. Ako misliš pisati, piši normalno, a ne gluposti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg svi koji su od vas otisli ne valjaju, seljaci ovo ono, a prekucaste prvi dio prvenstva. Ima li nesto drugo u pitanju?NKJ je napisao/la:Ma ne bojim se ja da neće doći napadač, doći se sigurno 1-2. Dovest će nekog, samo problem je što ovakav igrač, kojem daš sve, ispadne tolika seljačina da to nije normalno nikako. Ne znam kako je mogao, ali vezan je ugovorom do kraja sezone, tako da, šta god da bude, ne može otići tako lako. AL ja mu ne bi dao niti da ode, niti da igra. Sad bi i ja bio seljačina prema njemu. Jer toliko ga navijači voljeli, toliko dobar i zajebe sad kad baš ne treba.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 jan 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
ne zasto dopustate da vas par provincijalaca iz tuzle provocira
ovako su pricali i na pocetku sezone, pa sljakaju 5 bodova za Jedinstvom
-
wienultras
- Kontakt:
dobro evo nesto pametno,mozda covjek nije htio spavat na stadionu,mozda htio hotel..ili koju platu,makar pola...jeste teski za diskusiju 
Piši normalne komentare niko ti ništa neće reći. Nego citirati i napisati fin komentar isto ali ovako samo svadja
- Probisvjet
- Kontakt:
Prvo nije mi jasno kako ti pronadje ovaj forum, pod dva jesu li informacije netacne i pod tri koga provociramo?Toro86 je napisao/la:ne zasto dopustate da vas par provincijalaca iz tuzle provocira![]()
Ja kazem da je Jedinstvo i dalje apsolutni favorit, a mi trazimo mrvicu sanse. I?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.