FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel nasi 19-og putuju u Hercegovinu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Normalni ljudi naravno da će biti kivni na Ibrakovića jer čovjek bezveze samo lupeta. Podnijet zahtjev za posuđivanja bilo kojeg igrača evropskog kluba je najmanji problem, problem je u tome što treba naći granicu kojeg igrača Sarajevo kao klub može dovesti. Može Ibraković tražiti Essiena da posudi, ali koliko je to realno, ni 1%. Isto tako važi i za ovog Delaca, Velikonju i slične igrače.EXIT je napisao/la:Jos jedan koji misli da bezveze se kaki po Ibrakovicu.
#1 Nikoli su ponudjeni extra uslovi. Recimo da bi to bila daleko najveca plata u PL ali se trazio ugovor na godinu i po bez klauzule. Nikola i menadjer odbili i Nikoli je po naredjenju ponudjen raskid ugovora. Gotova prica. Smatram da Bilbija bolji napadac i igrao je za bolji klub. Mi sad uigravamo i pravimo kostur za Evropu jer skoro svi najvazniji igraci imaju duze ugovore. Mi smo i ovako svakako jedan od glavnih favorita za titulu:
minus Nikola
plus Bilbija, Stojcev, desni bek
Ja takodje vjerujem da ce biti jos dva konkuretna igraca, a ostalo je na uigravanju ekipe, koja opet ponavljam je dosta mlada i talentovana.
Ovo je najbolji put. Kola su se slomila na Nikoli, a negdje moras pokazati autoritet ako zelis da napravis ekipu i da ti se ne desi sto se desilo prosle godine u Evropu.
Ubjedjen sam da Sesar nikada vise nece biti dio FKSarajeva nakon pnoga sto nam je uradio pred Evropu prosle godine. I nek nece.
Posudbe za mladje igrace su zavrsene.
Dakle bez veze se bar za sad napada i kaki po Ibrakovicu kad oficijelno klub od iduce sedmice dobiva novu upravu.
Tan zeli akademiju i konkurentan mlad tim pojacan nekim posudjenim igracima iz jacih evropskih timova dok akademija ne bude pocela izbacivati igrace. Nas godisnji budjet ce biti preko tri puta jaci nego sto je bio. Nekoga ce Ibrakovic ubosti tu sam siguran sam.
Stvar svega ovog što se nijedan igrač ne može dovesti, ali se zato mogu bacati šuplje priče. U tome je baš problem.
Samo neko ko ne poznaje situaciju u Sarajevu može reći da se na nekom slomila kola, i laži pisati, tipa, da mu se nudio extra ugovor a on majmun hoće da ide. Upravo je to poenta da mu se nije ništa mnogo više nudilo kao najboljem igraču od početka sezone, igraču koji je dao skoro sve golove, pa i one odlučujuće. Hoćeš za male pare da dobiješ igrača i još da produžiš ugovor na dvije godine za neke mizerne pare.
Nego stvar je u tome kad neki igrač ode, uvijek je uprava bila ok, ali igrač nije. Pustite šuplje priče nekom drugom ..
Nisu u stanju ponuditi extra uslove za Komazeca, a kao traže se na posudbu igrači koji imaju plate stotinu hiljada maraka u Engleskoj.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
I još neka mi neko objasni logiku, pošto sam ja izgleda glup. Plata od 10.000KM, odnosno godišnje 120.00KM koja se ne mogu dati Komazecu, koji to u Aziji može zaraditi za tri mjeseca, na kojem naravno možeš zaraditi ako dođe ponuda, jer je pod ugovorom.
Sad mene zanima sljedeče, pošto se Komazecu ne mogu dati tolike pare, zanima me šta vi mislite koliko se para mora dati da se posudi igrač tipa Stevanović, Delac ili Velikonja, na koje ne možeš zaraditi, koji će otići za šest mjeseci ? Logika ?
Sad mene zanima sljedeče, pošto se Komazecu ne mogu dati tolike pare, zanima me šta vi mislite koliko se para mora dati da se posudi igrač tipa Stevanović, Delac ili Velikonja, na koje ne možeš zaraditi, koji će otići za šest mjeseci ? Logika ?
-
- Kontakt:
jaoo ovdje svi sve znaju i o klubu i opcenito o fudbalu ,ljudi previse se pise o upravi i o svim tim stvarima ,ono sto je bitno da Jarni odradi svoj posao da spremi i uigra ekipu to je najbitnije .ni neka pojacanja ne moraju garantovati titulu ko i malo zna o sportu zna da ima puno faktora od uigranosti ,odnosa u svlacionici koji uticu na rezultat .al trener je najbitniji on to mora da poslozi .Olimpijakos u kosarci prije 5-6 godina imao je daleko najveci budjet u evropi ,dovodio tedosica ,nba igrace itd i nije nista osvoijo , i kad su smanjili budjet za pola dvije godine zaredom osvoje ezro ligu .zato podrzite klub a ne odma neke zavjere i gluposti ,ipak imamo najbolju situaciju u posljednji 15 godina
mene samo zanima kako si ti uvijek najpametniji i znas ko je ciji covjek. Bio si protiv Husrefa a covjek se i dusom i tijelom davao za klub, a dizes u nebesa Ibrakovica koji ima odrijesene ruke da radi sta hoce, a unistit ce klub kao i druge za koje je radio. Jedva cekam da prodje sezona pa da vidim te rezultate koje ce napraviti. Apsolutno se slazem sa Head-om covjek ti govori istinu. Izvini ali kraj oba oka ti si corav. Puric je danas bio u klubu i on je jedan od pojacanja...1L8F9C2 je napisao/la:Na koga god misli glupo je optuzivati bilo koga kad nemas dokaza da je tako bilo osim ako mu nije sapnuo koji "insajder" sa infa
Treba odustati od akademije odmah sad bilo koji mladi igrac(znao ne znao) da predje u bilo koji klub odmah ce se nasi prozivati kako su ga propustili drugim ...
"ne znam" najbole Engleski pa može li mi neko prevesti ovo je li se i ovde govori o neradu uprave-Ibrakoviča nešto ga spominju.http://www.transfermarkt.co.uk/en/
Sarajevo ljubavi moja!
Za sad 100% podržavam Ibrakovića. Čovjek tek treba da se pokaže na toj poziciji. Niko neće praviti sad neke radikalne poteze, ili bilo šta bez odobrenja Tana. Tek nakon sjednice, kad dođu novi ljudi, i uposlenici kluba dobiju naloge šta i kako da rade, tek tad ću iznijeti svoje mišljenje o njemu.
Što se tiče golmana, mislim da je Bandović sasvim dovoljan za našu ligu. Štaviše, smatram ga najboljim golmanom lige. Rezervnog tražiti, Bandovića ne mijenjati.
Što se tiče golmana, mislim da je Bandović sasvim dovoljan za našu ligu. Štaviše, smatram ga najboljim golmanom lige. Rezervnog tražiti, Bandovića ne mijenjati.
4.10.2009.
Solsker i menadzer Velinkonje pristali , ceka se jos samo potvrda Velinkonje da dolazisekac je napisao/la:"ne znam" najbole Engleski pa može li mi neko prevesti ovo je li se i ovde govori o neradu uprave-Ibrakoviča nešto ga spominju.http://www.transfermarkt.co.uk/en/
Šalim se naravno ali lijepo je i ovo pročitati a ne da te odbija neki bezveznjak ovde a ovaj i ako ne dođe bar su pokušali ilki je pokušao dovesti nešto a ne svašta. 

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 jan 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
sekac je napisao/la:"ne znam" najbole Engleski pa može li mi neko prevesti ovo je li se i ovde govori o neradu uprave-Ibrakoviča nešto ga spominju.http://www.transfermarkt.co.uk/en/
Ma prenose izjavu iz medija.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/etien ... uechte_box" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Aco ovde se radi o posudbi a ne o kupovini igrača.Koliko baratam sa info ćini mi se da je neko spomenuo cifru oko 300 000 KM za kupovinu pa bi ja volio da kupe crnaca dole neafirmisanih pa laganini a za te pare ove ne bi mogli ni pomisliti uzeti mi sad imamo solidnu situaciju za naše uslove a sad da kupujemo ili plačamo Stojanovića ćini mi se oko 19 000 Eura mjesećno +stan ,hrana nema se brate još nismo baš toliko bogati zato se i ako se odustalo od momka.Nadam se da če biti pojačanja ali ne baš toliko zvučnih ovo je moguće samo ako Tan naredi i momak pristane a da bi bila senzacija bila bi brate.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
puric bi sigurno bio pojacanje al tek kad potpiše i ako potpise ,sve su ovo nagadjanja ,najmanje informacija ima iz kluba a ljudi pljuju po klubu .vecinom su portali objavljivali da ce doci pojacanja .
Potpis brate više ima ovde naših želja nego što je klub izlaziosa infom al dobro ja ne sumnjam u upravu sekunde i ako nikog ne dovedu već su veliki posao napravili.bordobijeli je napisao/la:puric bi sigurno bio pojacanje al tek kad potpiše i ako potpise ,sve su ovo nagadjanja ,najmanje informacija ima iz kluba a ljudi pljuju po klubu .vecinom su portali objavljivali da ce doci pojacanja .
Sarajevo ljubavi moja!
- Burberry46
- Kontakt:
emin82 je napisao/la:mene samo zanima kako si ti uvijek najpametniji i znas ko je ciji covjek. Bio si protiv Husrefa a covjek se i dusom i tijelom davao za klub, a dizes u nebesa Ibrakovica koji ima odrijesene ruke da radi sta hoce, a unistit ce klub kao i druge za koje je radio. Jedva cekam da prodje sezona pa da vidim te rezultate koje ce napraviti. Apsolutno se slazem sa Head-om covjek ti govori istinu. Izvini ali kraj oba oka ti si corav. Puric je danas bio u klubu i on je jedan od pojacanja...1L8F9C2 je napisao/la:Na koga god misli glupo je optuzivati bilo koga kad nemas dokaza da je tako bilo osim ako mu nije sapnuo koji "insajder" sa infa
Treba odustati od akademije odmah sad bilo koji mladi igrac(znao ne znao) da predje u bilo koji klub odmah ce se nasi prozivati kako su ga propustili drugim ...
Koliko je ova informacija tacna?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tako je Aco razumijemo se svakako nije ovo onaj prelazni rok niti smo mi neki veliki tim kako nam se non stop pakuje a naivni nasjedaju bit če prelazaka i dolazaka.Potpuno se slažem da Ibraka sad može dovesti pet-šest igrača tipa Huseinbašić i da bude kao Redžepagić je li? Cijenim što pokušava da nas izdigne iz sivila aveć sam rekao uprava je odradila mnogo i da niko ne dođe i da se ništa ne osvoji barem smo stabilni što se finansija tiće a ne da strahujem uzeli KUP ako Bog da a ne znamo hočemo li dobiti licencu ili hoče li nas neki igrač tužiti.
Sarajevo ljubavi moja!
Da baš tako brate ,malo su porasli apetiti ali treba dovoditi nove Drogbe ili Yayature kao kad su bili anonimusi i pravit od njih igrače i zarađivati na njima pa možda nekad i kupimo nešto veliko al zasad od afirmisanih igrača samo Boga moliti da dođe na posudbu a da ga plača taj tim čiji je on član inaće ni od tog nema ništa.aleksandar_veliki je napisao/la:Ama, mi, mislim na sve klubove, nikad necemo biti u stanju dovoditi neka provjerena igracka imena. Spas je okrenuti se Africi i Juznoj Americi. Tamo ima dosta dobrih i jeftinih igraca, ali za tako nesto ti treba dobra skaut mreza. Covjek od povjerenja na tim prostorima, a zasto ne i poslati nekog uposlenika, koji se razumije u fudbal, pa da tamo ceslja...sekac je napisao/la:Tako je Aco razumijemo se svakako nije ovo onaj prelazni rok niti smo mi neki veliki tim kako nam se non stop pakuje a naivni nasjedaju bit če prelazaka i dolazaka.Potpuno se slažem da Ibraka sad može dovesti pet-šest igrača tipa Huseinbašić i da bude kao Redžepagić je li? Cijenim što pokušava da nas izdigne iz sivila aveć sam rekao uprava je odradila mnogo i da niko ne dođe i da se ništa ne osvoji barem smo stabilni što se finansija tiće a ne da strahujem uzeli KUP ako Bog da a ne znamo hočemo li dobiti licencu ili hoče li nas neki igrač tužiti.
Sarajevo ljubavi moja!
Kako ovo čudno zvučisekac je napisao/la:Aco ovde se radi o posudbi a ne o kupovini igrača.Koliko baratam sa info ćini mi se da je neko spomenuo cifru oko 300 000 KM za kupovinu pa bi ja volio da kupe crnaca dole neafirmisanih pa laganini a za te pare ove ne bi mogli ni pomisliti uzeti mi sad imamo solidnu situaciju za naše uslove a sad da kupujemo ili plačamo Stojanovića ćini mi se oko 19 000 Eura mjesećno +stan ,hrana nema se brate još nismo baš toliko bogati zato se i ako se odustalo od momka.Nadam se da če biti pojačanja ali ne baš toliko zvučnih ovo je moguće samo ako Tan naredi i momak pristane a da bi bila senzacija bila bi brate.

Ured:
A zašto onda pravimo Akademiju? Pa **** mater, sad bi potpiso da ne osvojimo titulu iduće tri godine, ali da izbacimo 15-20 kvalitetne djece iz te akademije. Na akademiji se gradi budućnost.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 17 jan 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
Pa kad nam portali, novinari, novine imaju ovako mišljenje da nećemo nikad ništa moći, onda je najbolje da se svi ugasimo, prestanemo igrati fudbal, ne vidim razlog kad mediji imaju ovakvo mišljenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Ama, mi, mislim na sve klubove, nikad necemo biti u stanju dovoditi neka provjerena igracka imena. Spas je okrenuti se Africi i Juznoj Americi. Tamo ima dosta dobrih i jeftinih igraca, ali za tako nesto ti treba dobra skaut mreza. Covjek od povjerenja na tim prostorima, a zasto ne i poslati nekog uposlenika, koji se razumije u fudbal, pa da tamo ceslja...sekac je napisao/la:Tako je Aco razumijemo se svakako nije ovo onaj prelazni rok niti smo mi neki veliki tim kako nam se non stop pakuje a naivni nasjedaju bit če prelazaka i dolazaka.Potpuno se slažem da Ibraka sad može dovesti pet-šest igrača tipa Huseinbašić i da bude kao Redžepagić je li? Cijenim što pokušava da nas izdigne iz sivila aveć sam rekao uprava je odradila mnogo i da niko ne dođe i da se ništa ne osvoji barem smo stabilni što se finansija tiće a ne da strahujem uzeli KUP ako Bog da a ne znamo hočemo li dobiti licencu ili hoče li nas neki igrač tužiti.
A zašto onda pravimo Akademiju? Pa **** mater, sad bi potpiso da ne osvojimo titulu iduće tri godine, ali da izbacimo 15-20 kvalitetne djece iz te akademije. Na akademiji se gradi budućnost.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
slazem se da ne mozemo dovoditi skupe igrace iz vana al mislim da FKS treba da pokupi najbolje igrace iz BH klubova tipa grahovac ,duljevic ,horic itd .mislim da bi to bio pravi put znaci prvo dominacija u BiH pa tek onda razmisljati o nekim pomacima u evropi.znam da to ne moze odma al to bi trebao biti put u buducnosti .zasto ici u afriku kad imamo i u svojoj baštialeksandar_veliki je napisao/la:Ama, mi, mislim na sve klubove, nikad necemo biti u stanju dovoditi neka provjerena igracka imena. Spas je okrenuti se Africi i Juznoj Americi. Tamo ima dosta dobrih i jeftinih igraca, ali za tako nesto ti treba dobra skaut mreza. Covjek od povjerenja na tim prostorima, a zasto ne i poslati nekog uposlenika, koji se razumije u fudbal, pa da tamo ceslja...sekac je napisao/la:Tako je Aco razumijemo se svakako nije ovo onaj prelazni rok niti smo mi neki veliki tim kako nam se non stop pakuje a naivni nasjedaju bit če prelazaka i dolazaka.Potpuno se slažem da Ibraka sad može dovesti pet-šest igrača tipa Huseinbašić i da bude kao Redžepagić je li? Cijenim što pokušava da nas izdigne iz sivila aveć sam rekao uprava je odradila mnogo i da niko ne dođe i da se ništa ne osvoji barem smo stabilni što se finansija tiće a ne da strahujem uzeli KUP ako Bog da a ne znamo hočemo li dobiti licencu ili hoče li nas neki igrač tužiti.
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, Proximic, rimljanin90 i 64 gosta.