FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 16 jan 2014, 23:25

djulba je napisao/la:
SOLINA je napisao/la:Neobično mi,prođe i današnji dan a nema nijednog pojačanja :cry:

:mrgreen: :lol:
I ja cijeli dan otvaram, stranicu slobode ne bil vidio šta a ono ništa. baš sam razočaran, i uvređen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uprava napolje ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa ovih 7 pojacanja i Cirom su nam samo zamazali oci, sutra svi naoruzat se i skandirat "UPRAVA NAPOLJE" :mrgreen:

Ma ja mislim da je to to za sad, pustice se vjerovatno koji dan da Ciro vidi sta mu fali i onda po njegovoj sugestiji da se dovede jos koji igrac.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2014, 23:30

kako 7 pojacanja: Kuduzovic, Fejzic, Moranjkic, Nikolic, Huseinbasic, Kapic, Plakalo, Halilovic to je 8 komada ;) osim ako nekog od njih ne smatrate pojacanjem :lol:
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jan 2014, 23:34

fukaratz je napisao/la:kako 7 pojacanja: Kuduzovic, Fejzic, Moranjkic, Nikolic, Huseinbasic, Kapic, Plakalo, Halilovic to je 8 komada ;) osim ako nekog od njih ne smatrate pojacanjem :lol:
A znaci 8, onda svaka cast za upravu, Azmiru odma spomenik napravit :lol: :lol: :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 jan 2014, 23:37

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne kontam mentalitet vaših sugrađana, kad se meni više gleda Sloboda nego njima :mrgreen:

Kakvi su to navijači, da ja mogu doći na trening u subotu a da njih 500-1000 se ne skupi,. žalosno bi bilo
de se uozbilji jarane...stari si ti forumas ;) ..kakve crne hiljade na treningu :? ...nije ciro dosao u englesku nego u tz...realno,sutra je radni dan i ocekujem cc 100 ljudi sto je za ovu ligu i Bosnu nestvarno...u botasu na tom treningu ocekujem cc 300,400 ljudi...sve preko toga je top topova sa obziro gdje smo i sta smo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 jan 2014, 23:41

Pa u Bosni Capella ne bi dočekalo 1000 ljudi jer smo mi glup narod, ali hajde, valjda vas bude što više, jer fino je napraviti dobrodošlicu nekom, ali stavite da se dijeli 1Km svakom, doći će 2000 ljudi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 jan 2014, 23:43

NKJ je napisao/la:Pa u Bosni Capella ne bi dočekalo 1000 ljudi jer smo mi glup narod, ali hajde, valjda vas bude što više, jer fino je napraviti dobrodošlicu nekom, ali stavite da se dijeli 1Km svakom, doći će 2000 ljudi.
pa to je to otprilike...kakve ba hiljade :lol: :lol: ....kod nas prvak drzave ima u prosjeku cc 2000 ljudi na tekmi a neki bi hiljade na treningu :shock:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2014, 23:48

NKJ je napisao/la:Pa u Bosni Capella ne bi dočekalo 1000 ljudi jer smo mi glup narod, ali hajde, valjda vas bude što više, jer fino je napraviti dobrodošlicu nekom, ali stavite da se dijeli 1Km svakom, doći će 2000 ljudi.
ma druze stavi da ce na doceku biti gratis vutre, dandare, piva to ci biti migracije stanovnistva! kakav kanton federacija bi se digla na noge :lol:
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jan 2014, 23:51

staragarda je napisao/la:
pa to je to otprilike...kakve ba hiljade :lol: :lol: ....kod nas prvak drzave ima u prosjeku cc 2000 ljudi na tekmi a neki bi hiljade na treningu :shock:
Ma ja se samo sjecam sezone kad smo ispali iz PL, prosjek na stadionu bio 200 ljudi, pred utakmicu sa Velezom razglasilo se po gradu da je dzaba ulaz, nagrnu svijeta ko da ih je ko potjero na Tusanj, sve neke face nikad to krocilo na stadion nije, al kad je dzaba sve moze.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2014, 23:55

Pa jbg nekome je puno 5 marki, u odnos na kvalitet fudbala i jest puno,nema narod para ljudi za lijekova i za hljeba nemaju tu msm na ove malo starije,većina mlađih uglavnom i ne dolazi na utakmice oni prate barcu,real itd.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 23:57

fukaratz je napisao/la:
ma druze stavi da ce na doceku biti gratis vutre, dandare, piva to ci biti migracije stanovnistva! kakav kanton federacija bi se digla na noge :lol:
Ma ja ba, kao kada su prije nove godine rekli da Robot daje besplato paket djeci. Ljudi dolazili sa kombijima djece i po 70 kilometara udaljeni od Tuzle. Paket jeste bio besplatan, samo sto je u njemu bilo par zvaka "bazoka" i one karamele neke. Prica mi kona, i ona povela svoje troje da dobiju paket. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jan 2014, 23:59

Zodiac je napisao/la:Pa jbg nekome je puno 5 marki, u odnos na kvalitet fudbala i jest puno,nema narod para ljudi za lijekova i za hljeba nemaju tu msm na ove malo starije,većina mlađih uglavnom i ne dolazi na utakmice oni prate barcu,real itd.
Vala i meni bude se tesko rastat od petaka, al to je jednom u 2 sedmice se moze izdvojit da je ne znam ti ko.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jan 2014, 23:59

a gledajte, nema to veze, Bayern, Barca, Man Utd, itd .. navijam i ja za Lazio, lud sam za njima, pa opet uvijek na Tušnju :D eto moje društvo npr .. niko od njih nije "navijač" Slobode u punom smislu, dođu na Tušanj gledat' tekmu, al' sad da su nešto više, ne .. niti se zanimaju ko će doći, ko će otići, itd

ovaj jedan će dolaziti sad na tekme samo zato što je Ćiro trener :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2014, 23:59

Probisvjet je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Ma ja ba, kao kada su prije nove godine rekli da Robot daje besplato paket djeci. Ljudi dolazili sa kombijima djece i po 70 kilometara udaljeni od Tuzle. Paket jeste bio besplatan, samo sto je u njemu bilo par zvaka "bazoka" i one karamele neke. Prica mi kona, i ona povela svoje troje da dobiju paket. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: to za robot nisam znao :lol: :lol: jaka stvar 8-)
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jan 2014, 00:01

Chinaglia je napisao/la:a gledajte, nema to veze, Bayern, Barca, Man Utd, itd .. navijam i ja za Lazio, lud sam za njima, pa opet uvijek na Tušnju :D eto moje društvo npr .. niko od njih nije "navijač" Slobode u punom smislu, dođu na Tušanj gledat' tekmu, al' sad da su nešto više, ne .. niti se zanimaju ko će doći, ko će otići, itd

reci mu da ni sad ne dolazi,slobodno

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jan 2014, 00:12

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:a gledajte, nema to veze, Bayern, Barca, Man Utd, itd .. navijam i ja za Lazio, lud sam za njima, pa opet uvijek na Tušnju :D eto moje društvo npr .. niko od njih nije "navijač" Slobode u punom smislu, dođu na Tušanj gledat' tekmu, al' sad da su nešto više, ne .. niti se zanimaju ko će doći, ko će otići, itd

reci mu da ni sad ne dolazi,slobodno
ma i meni druze bude vokri al jbg svako ko ce platiti kartu je dobrodosao! dostal judi iz kantona ce opet posjecivat Slobodine tekme tako i treba :!: samo nek pune kasu kluba a podizu nam rejting 8-)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 00:15

ma i meni je to neshvatljivo, da neko ko je ljubitelj fudbala i da ga prati ono baš, ne dolazi gledati lokalni klub :D ajde bolan da je to neki klubić, nešto, al' ipak klub poput Slobode i da ne dolaze da ga gledaju, to nikad neću moći skontat'

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 jan 2014, 00:18

Chinaglia je napisao/la:ma i meni je to neshvatljivo, da neko ko je ljubitelj fudbala i da ga prati ono baš, ne dolazi gledati lokalni klub :D ajde bolan da je to neki klubić, nešto, al' ipak klub poput Slobode i da ne dolaze da ga gledaju, to nikad neću moći skontat'
Lijepe one poslije ratne godine, kad si samo imo bht, tk i tvt na tv-u pa si htio ne htio moro doc na stadion ako si htio gledat utakmicu, a nije sad trecu madjarsku ligu mozes nac na netu gledat ako ti se gleda.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 00:25

klasik je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma i meni je to neshvatljivo, da neko ko je ljubitelj fudbala i da ga prati ono baš, ne dolazi gledati lokalni klub :D ajde bolan da je to neki klubić, nešto, al' ipak klub poput Slobode i da ne dolaze da ga gledaju, to nikad neću moći skontat'
Lijepe one poslije ratne godine, kad si samo imo bht, tk i tvt na tv-u pa si htio ne htio moro doc na stadion ako si htio gledat utakmicu, a nije sad trecu madjarsku ligu mozes nac na netu gledat ako ti se gleda.
istina druže, al' šta ćeš :D al' opet, vjerujem da se u ovom gradu više gotivi fudbal nego košarka, kao sport generalno :D al' et', raji je haman veća šminka otići na košarku, nego na fudbal

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 17 jan 2014, 08:32

Pozz svima , nakon dugo vremena da se i ja malo oglasim pratim vas cest , ali mrsko mi pisat .

Sta reci , velike stvari za nas klub, jedan od najboljih svjetskih trenera je tu , 8 pojacanja za sad solidnih , puno smo jaci nego u prvom dijelu sezone , ali .... BICE TESKO drugovi moji , akone bdu ginuli oni naterenu , mi na tribinama ... djaba je Azmir ulagao !!! Trba biti svjestan da nama ni nista pokloniti nece , da ce se vi loziti na nas opaso , ali ja kazem ... mogu se i ja loziti da istucem Poturka , ali nece mi bas ici od ruke , dakle moramo biti snazni , ljuti , grubi , oprezni .... mislim da to ciro sve fino moze posloziti , iako puno je novih igrac , a malo vremena za uigravanje .... al OPTIMISTA SAM !!! vidimo se u 11 na panonskom ....FORZA SLOBODA

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 17 jan 2014, 08:52

Molim ako neko danas sazna, da odmah javi u koliko je suta trening. Hvala.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.