NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

abnorme123
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la abnorme123 » 16 jan 2014, 23:41

wienultras je napisao/la:dobro evo nesto pametno,mozda covjek nije htio spavat na stadionu,mozda htio hotel..ili koju platu,makar pola...jeste teski za diskusiju :roll:
Covjek nije ni spavao na stadionu. Toliko o tvojoj informisanosti.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 23:42

nesvadjam se druze ali niste fer,sve seljaci sve izdajice,prodane duse,svega mi neprovociram,nisu to igraci svjetske klase,pa mogu igrat dje hoce,problem je iznutra i igraci se bune polako...neznam sto svatate sve kao provokaciju
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 23:45

abnorme123 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:dobro evo nesto pametno,mozda covjek nije htio spavat na stadionu,mozda htio hotel..ili koju platu,makar pola...jeste teski za diskusiju :roll:
jesi ucio u skoli sta znaci biti ironican :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 23:50

Ma nije wien mislio bukvalno na stadionu-tribinama nego u onim sobama. Mozda je papak htio hotelsku sobu sa pogledom na Unu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 jan 2014, 23:52

Probisvjet je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:ne zasto dopustate da vas par provincijalaca iz tuzle provocira :roll:

ovako su pricali i na pocetku sezone, pa sljakaju 5 bodova za Jedinstvom :lol:
Prvo nije mi jasno kako ti pronadje ovaj forum, pod dva jesu li informacije netacne i pod tri koga provociramo?
Ja kazem da je Jedinstvo i dalje apsolutni favorit, a mi trazimo mrvicu sanse. I?

Na ovom sam forumu otkako se napravio, samo sam zagubio pass jer sam slabije komentirao, pa sam napravio novi ;)

a sto se tice tebe ti si jedan obicni provokator, koji voli da pali ove s kratkim fitiljem, sreca tvoja pa ih ima mnogo :)

i ne seri to oko Jedinstva da mislis, kad stalno govoris, nemate para, svi vas napustili, igraci spavaju napolju i sl. izvrces informacije koje kupis sa foruma jedinstva i plasiras ovdje kao da imas nekog svog u klubu, mislim koji moronluk brate...

Sretno Slobodi iduce sezone, jamda se nece rasformirati kad amer vidi da je uzalud bacio pare ;)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 jan 2014, 23:54

wienultras je napisao/la:
jesi ucio u skoli sta znaci biti ironican :mrgreen:

Wienultras da ti ja to objasnim znaci lik je dosao na prozivku i rekao da ce ostati do kraja sezone i dobio vecu platu, i juce lik rekao predsjedniku da mu je brat bolestan i trazio 1 dan slobodnog da ga ode posjetiti medutim on je otisao u Zagreb na probu i ako je ovdje sve dobivao redovnu placu zivio u hotelu i zato mislimo da je izdajica ono ovo...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jan 2014, 00:13

Toro86 je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:ne zasto dopustate da vas par provincijalaca iz tuzle provocira :roll:

Prvo nije mi jasno kako ti pronadje ovaj forum, pod dva jesu li informacije netacne i pod tri koga provociramo?
Ja kazem da je Jedinstvo i dalje apsolutni favorit, a mi trazimo mrvicu sanse. I?

Na ovom sam forumu otkako se napravio, samo sam zagubio pass jer sam slabije komentirao, pa sam napravio novi ;)

a sto se tice tebe ti si jedan obicni provokator, koji voli da pali ove s kratkim fitiljem, sreca tvoja pa ih ima mnogo :)

i ne seri to oko Jedinstva da mislis, kad stalno govoris, nemate para, svi vas napustili, igraci spavaju napolju i sl. izvrces informacije koje kupis sa foruma jedinstva i plasiras ovdje kao da imas nekog svog u klubu, mislim koji moronluk brate...

Sretno Slobodi iduce sezone, jamda se nece rasformirati kad amer vidi da je uzalud bacio pare ;)
Sa takvima kao sto si ti, koji zagube pass ne treba ni razgovarati. Pa sto nisi trazio da ti ss.forum.ba posalje zaboravljeni pasvord? Mozda ti se pokvario racunar pa ti ostao u njemu.
Ti ides na ignor listu i vozdra ne vidim te. Cuj izgubio pasvord! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2014, 00:28

sa vama pojedinim nikad dosadno majkemi...sve neka prepucavanja uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 17 jan 2014, 00:33

SaltCityAttack je napisao/la:sa vama pojedinim nikad dosadno majkemi...sve neka prepucavanja uzas
i ti si se pohasio, ako je to isti onaj s bihsoccera :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2014, 00:40

Toro86 je napisao/la:

amer ne baca bas pare kako se nekom cini..koliko cu puta reci da taj covjek preko ovoga samo pere novac taxu u USA :)..lik pametan zna sta radi ipak ima tu prednost da mu je firma registrovana u USA i da mu je prebivaliste tu..sve sto on da Slobodi dobar dio nece platiti drzavi u USA na onu svoju zaradu koju napravi.

a jesam onaj sa prijasnjeg bihsoccera..samo jeli to nas Irfo? :)..a stvarno gdje vam je onaj mali Irfo imal njega ovdje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 17 jan 2014, 00:59

Ja koji živim u Bihaću koji zivim da cujem neku informaciju o klubu ne znam kao wienultras dal je moguce?
to da se igraci svadjaju u sobama i te djecije price, to cemo da vidimo tek kad pocne sezona jer na terenu ce se gledati ko se svadja :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 jan 2014, 01:14

upravu si,teren ce pokazati sve

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 17 jan 2014, 10:29

SaltCityAtt-Gdje Irfu nadje, ako ne grijesim on je bio daleko najjmlađi član na bhsocceru, čak mislim da ni dan danas nije punoljetan :D to su bila neka laksa i jednostavnija vremena.

redblack- ne znam na sta aludiras, jesi mozda nekad bio u Bihacu? Ti se nasao etiketirati sta je urbana sredina a sta provincija.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2014, 11:02

unavita je napisao/la:SaltCityAtt-Gdje Irfu nadje, ako ne grijesim on je bio daleko najjmlađi član na bhsocceru, čak mislim da ni dan danas nije punoljetan :D to su bila neka laksa i jednostavnija vremena.

redblack- ne znam na sta aludiras, jesi mozda nekad bio u Bihacu? Ti se nasao etiketirati sta je urbana sredina a sta provincija.
ma da brate irfo je bio idol tad :)..konto sam ranije da anonimni nije irfo ali haman nije :)..samo on vam je vodja bio tad na forumu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 jan 2014, 11:19

anonymous001 je napisao/la:
redblack je napisao/la:Al kad neko iz Bihaća kaže za nekog da je provincijalac :lol:
Bihać je velegrad za pojedine ;)
i da ti nije bilo Bihaća možda ni tebe danas nebi bilo zato zacepi i ne prozivaj grad heroja !
Izvini molim te, necu da se mijesam a koga to ne bi bilo ? nisam dobro skontao, samo da mi objasnis i nije ovo tema Jedinstva koliko ja znam, raspravljate se ko kakva djeca .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 17 jan 2014, 11:55

SaltCityAttack je napisao/la:
unavita je napisao/la:SaltCityAtt-Gdje Irfu nadje, ako ne grijesim on je bio daleko najjmlađi član na bhsocceru, čak mislim da ni dan danas nije punoljetan :D to su bila neka laksa i jednostavnija vremena.

ma da brate irfo je bio idol tad :)..konto sam ranije da anonimni nije irfo ali haman nije :)..samo on vam je vodja bio tad na forumu :)
Hahhahahah..
Mali Irfo je davno prestao na tekme ići, okrenuo se muzici..

Hahhahhaha svaka ti čast brate na ovome što si ga se sjetio, tačno sam se nasmijao pošteno :D :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 jan 2014, 13:38

anonymuse, ništa od ovog što si prijavio nije za sankcija - sankcionira se vrijeđanje ili offtopic - nije offtopic priča o nezadovoljstvu igrača, o smještaju igrača, o plaćama i slično - ne možemo nekoga tko kaže da je Ronaldo nezadovoljan plaćom banirati jer se ne slažemo s njim... s druge strane, ti si uvrijedio neke forumaše pa bi prije trebalo tebe sankcionirati (nekog si nazvao idiotom). Pripazi malo što i kako pišeš.

moderator
Hayley <3

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 jan 2014, 13:51

Jbg anonimni ni mentori te nevole XD

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 17 jan 2014, 15:09

Iceplayer je napisao/la:Jbg anonimni ni mentori te nevole XD
Ja sam se anonimni zbog tebe registrovao,ti si moj idol ;)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 17 jan 2014, 17:16

Irhan Smajic pojacao Jedinstvo !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.