ma nista toCiva je napisao/la:Kad si prest'o pratiti OTVgio10 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: danas me neka dodala, ja se ponadao da je iz EU, kad tamo iz Lukavca, TK, pa gdje me nadje lutko draga![]()
![]()
![]()
Samo sabura
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
zar je situacija ovako alarmantnaBosniacum Lilium je napisao/la: ma nista topecam sad malo preko twittera i cekam pasos, idem sam u pohod
ovo da su tvrd orah slazem se
pitam se gdje ja grijesim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Imal kakvu rodicu, sestru, tetku, babu da je horna primit bosancamiki_92 je napisao/la: al pazi u mene rodjak nasao neku "australku" i za god. dana uspio zaruciti je, ozeniti se i jos otici da zivi kod nje, pa ti vidi
stani u red i ne guraj seklasik je napisao/la:Imal kakvu rodicu, sestru, tetku, babu da je horna primit bosancamiki_92 je napisao/la: al pazi u mene rodjak nasao neku "australku" i za god. dana uspio zaruciti je, ozeniti se i jos otici da zivi kod nje, pa ti vidi
ma ispitivao sam i ja teren,slabo brate, sve neke rodice osnovna skola
a ne bi bilo lose "uvalit" se u Sydney
- legenda reala
- Kontakt:
ma nema šanse ba, digle dijasporke standarde, a i popravile izgled nenormalno, nekad su bile svaka sa 10-20 kila viška, pa daj šta daš, sad i one biraju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- IlPrincipe
- Kontakt:
ubezobrazile se, ne moRe to takolegenda reala je napisao/la:ma nema šanse ba, digle dijasporke standarde, a i popravile izgled nenormalno, nekad su bile svaka sa 10-20 kila viška, pa daj šta daš, sad i one biraju![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Bila je na Al Jazzera tako emisija nedavno . Dva lika iz Srbije po Austriji hodaju i dijele letke da ih neka oženiBosniacum Lilium je napisao/la: ma nista topecam sad malo preko twittera i cekam pasos, idem sam u pohod
Tako blizu, a tako daleko.
- IlPrincipe
- Kontakt:
joj gledao sam toCiva je napisao/la:Bila je na Al Jazzera tako emisija nedavno . Dva lika iz Srbije po Austriji hodaju i dijele letke da ih neka oženiBosniacum Lilium je napisao/la: ma nista topecam sad malo preko twittera i cekam pasos, idem sam u pohod
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ja sam se dopisivao s jednom iz Danske duže vrijeme, baš smo bili extra, al' počelo me to smarati i odjednom sam joj se prestao javljati
sad vidim udala se i rodila dijete 
Ako ti je ta rođina "australka" malo punija onda znam ko je u pitanjumiki_92 je napisao/la: al pazi u mene rodjak nasao neku "australku" i za god. dana uspio zaruciti je, ozeniti se i jos otici da zivi kod nje, pa ti vidi
Ako sam pogodio može i pp hahaha. xd
Il club piu titolato al mondo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moj dajdzic se udao za "australku" za mjesec danamiki_92 je napisao/la:zar je situacija ovako alarmantnaBosniacum Lilium je napisao/la: ma nista topecam sad malo preko twittera i cekam pasos, idem sam u pohod
ovo da su tvrd orah slazem se, al pazi u mene rodjak nasao neku "australku" i za god. dana uspio zaruciti je, ozeniti se i jos otici da zivi kod nje, pa ti vidi
nista buraz, ja sam spremio pasos, idem sam aBd, ako ne nista, na azil se negdje prijaviti, obilaziti klubove i sl. upecat cu negdje neku
nisi ni blizu, cura izgleda odlicnoDonPippo9 je napisao/la:Ako ti je ta rođina "australka" malo punija onda znam ko je u pitanjumiki_92 je napisao/la: al pazi u mene rodjak nasao neku "australku" i za god. dana uspio zaruciti je, ozeniti se i jos otici da zivi kod nje, pa ti vidi
pitam se gdje ja grijesim![]()
Ako sam pogodio može i pp hahaha. xd
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
don pippo odakle si? proslijedi pp 
@miki92
daj u pp twitter da zajedno idemo u pohode
ako imas pasos, hajmo se prijaviti na azil u Svedsku ili Norvesku i reci da smo gay par i da nemamo nikakva prava kao supak meraklije lol:
@miki92
daj u pp twitter da zajedno idemo u pohode
Sribjanac i Bosanac su bili ja msm uglavnom davali su sta para,nema koga nisu pitala lijepili plakate,ali na kraju nista.Civa je napisao/la:Bila je na Al Jazzera tako emisija nedavno . Dva lika iz Srbije po Austriji hodaju i dijele letke da ih neka oženiBosniacum Lilium je napisao/la: ma nista topecam sad malo preko twittera i cekam pasos, idem sam u pohod
![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ajmo onda barem u Dansku da se osisam kod onog RasmusaBosniacum Lilium je napisao/la:
@miki92
daj u pp twitter da zajedno idemo u pohodeako imas pasos, hajmo se prijaviti na azil u Svedsku ili Norvesku i reci da smo gay par i da nemamo nikakva prava kao supak meraklije lol:
jarane na twitteru ljetos napravio profil, odma me tri neke narkomanke iz Amerike dodase, sad samo jos jedna ostala Holly, ali ni ona nije aktivna vise
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Danska je odlicna, ali je pretesko ostati. Teze nego u Njemackoj, sve sam ja to istrazio, samo jos trazim kolege pa da se zaputim s bismilom i lijepom frizurommiki_92 je napisao/la:ajmo onda barem u Dansku da se osisam kod onog RasmusaBosniacum Lilium je napisao/la:
@miki92
daj u pp twitter da zajedno idemo u pohodeako imas pasos, hajmo se prijaviti na azil u Svedsku ili Norvesku i reci da smo gay par i da nemamo nikakva prava kao supak meraklije lol:
jarane na twitteru ljetos napravio profil, odma me tri neke narkomanke iz Amerike dodase, sad samo jos jedna ostala Holly, ali ni ona nije aktivna vise
Bosniacum gdje najlakse dobit papire? 
jesil probao preko badoo trazit kakve dijasporke?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam sta je badoo.ElLoco7 je napisao/la:Bosniacum gdje najlakse dobit papire?
Po mojim saznanjima, Francuska
Kucaj badoo na google. Drustvena mreza, brzo ces uletit u fazon a puno lakse ti je ganjat dijasporke 
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo ulogovo sam se preko fb-a... cudno mi djeluje, ali etoElLoco7 je napisao/la:Kucaj badoo na google. Drustvena mreza, brzo ces uletit u fazon a puno lakse ti je ganjat dijasporke
EDIT:
evo hoce neka da me upozna, ne znam da je privhjatim, mutan joj profil, pomozi, mozda mi je ona karta...
Trenutno korisnika/ca: Saurman, Zaboljesutra i 32 gosta.