New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Al dominira nema ga ko zaustaviti. Melo vratio ekipu na kraju treće četvrtine do tada ga baš nije išlo ništa. Bez odličnog Mela ovakvi Knicksi nemaju šansu protiv ioele ozbiljne ekipe.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Pa glupane mutavi vadi Mela ranije, mec izgubljen on njega ostavio u igri do samog kraja, da moze kako nebi ga ni vadio. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- invincible1921
- Kontakt:
kao sto rekoh ,americko sportki standart vjerovatnoce nakon 5w slijedi poraz
jbg
=\_1921_/=
Nisam gledao tekmu tako da nista posebno ne mogu reci. Vidim da woodson drzi mela blizu 40 minuta na back to backu. JR nije igrao, moguce da ce biti tradeovan mada i ne mora znaciti.
Za dva dana protiv Pacersa.
Za dva dana protiv Pacersa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne znam gdje bih drugo postavio pitanje, a ovdje se o tome pisalo pa je neko upucen sigurno.
Skinuo sam najnoviju verziju VLC media player 2.1.2 64-bit, uradio sve kako je miki napisao i /r/nba mi nece da ucita nijednu utakmicu, prazno je..sta sam zajebo ?
Skinuo sam najnoviju verziju VLC media player 2.1.2 64-bit, uradio sve kako je miki napisao i /r/nba mi nece da ucita nijednu utakmicu, prazno je..sta sam zajebo ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- invincible1921
- Kontakt:
zakasnio si brate,skontali ovi papci iz NBA kako ih nije stid ,i ukinuli namAmar Dzeko je napisao/la:Ne znam gdje bih drugo postavio pitanje, a ovdje se o tome pisalo pa je neko upucen sigurno.
=\_1921_/=
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
e jesam baksuzinvincible1921 je napisao/la:zakasnio si brate,skontali ovi papci iz NBA kako ih nije stid ,i ukinuli namAmar Dzeko je napisao/la:Ne znam gdje bih drugo postavio pitanje, a ovdje se o tome pisalo pa je neko upucen sigurno.
Skinuo sam najnoviju verziju VLC media player 2.1.2 64-bit, uradio sve kako je miki napisao i /r/nba mi nece da ucita nijednu utakmicu, prazno je..sta sam zajebo ?![]()
Ronaldo - Isco - Bale
Statistički, pick and roll između Mela i Amarea nam je jedna od najefikasnijih akcija Knicksa(izvor: Chris Herring, WSJ), ali problem je što niko to iz coaching staffa ne vidi.
[youtube][/youtube]
Večeras bi mogao igrati Prigioni.
Edit: Prigioni out do ponedeljka. Woodson kaže da bi mogao zaigrati protiv Netsa.
[youtube][/youtube]
Večeras bi mogao igrati Prigioni.
Edit: Prigioni out do ponedeljka. Woodson kaže da bi mogao zaigrati protiv Netsa.
Jel mogu veceras iznenaditi? Dobra kvota na njih pravo 4.6 
Ne znam šta bih ti rekaoLuminary je napisao/la:Jel mogu veceras iznenaditi? Dobra kvota na njih pravo 4.6
Forma - tempirana bomba. Ako ih krene sut na pocetku, mogu svakog dobiti. Cudni su pravo ove sezone
- invincible1921
- Kontakt:
klasikinvincible1921 je napisao/la:Utakmica zbog koje sma poceo navijat za nikse30fo30 espn
Meloman trpa. Odlična odbrana, samo u par navrata tačnije kada je Stephenson ulazio u reket zakazala je help odbrana Chandlera, vjerovatno nije još sto posto spreman.
Shump je dragulj, ne ureko gaChris Herring @HerringWSJ 1m
Worth mentioning: George was 31% (5-of-16) w/ Shumpert on the floor when tms played back in Nov. Shot 70% (7-of-10) while Shumpert on bench.
Melo bomba sa svake pozicije. Felton me počeo nervirati s konstantnim šutevima preko ruke i lošim odlukama u napadu. Smith u odbrani ne zna je li pošao ili došao. Od kako je Shump izašao (3:00 do kraja 1st 1/4) George proigrao. Dakle, Smith je tako loš u odbrani da fakat ne znam kako uopšte dobija minute. Znači ne trudi se sekunde jedne. Tradeovati podhitno za kilu krompira.
e koja sramota, za nepovjerovati. krivci su i trener i igrači, ali prvenstveno woodson koji ne zna akcije postaviti.
Stvarno sramota.
Gori sam ja sto gledam ovo uopste, bolje da na miru tenis fino gledam.
Gori sam ja sto gledam ovo uopste, bolje da na miru tenis fino gledam.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ovo stvarno nije humano više za gledat
Užasno
I'm not insane, my mother had me tested!
- invincible1921
- Kontakt:
ma nisam ni ocekivo nista vise,jednostavno kad mela stane ostali ne mogu nista.Zato sto se igra izolacija sve vrijeme a nije svak melo...
=\_1921_/=
Amare i Kenyon povrijeđeni. Članci su u pitanju. Kenyon će propustiti par utakmica NAJMANJE. Za Amare se ne zna. Hardaway je također povrijeđen, ali rekao je da će biti spreman za Clipperse iako još uvijek nije dobio x-ray nalaze od doktora.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Amare i Kenyon povrijeđeni. Članci su u pitanju. Kenyon će propustiti par utakmica NAJMANJE. Za Amare se ne zna. Hardaway je također povrijeđen, ali rekao je da će biti spreman za Clipperse iako još uvijek nije dobio x-ray nalaze od doktora.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.