KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 18 jan 2010, 18:00

šampioni je napisao/la:E ovako, mislim da se ne trebamo sekirati, iz lige ce ispasti helios...jer oni do kraja mogu samo dobiti radnički kući, a bosna ce dobiti cedevitu i helios kući, a mi cemo dobiti cedevitu,fmp i bosnu kući, i možemo s radničkim nešto tražiti...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .proci cete isto kao i mi....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jan 2010, 20:43

Zadar razvalio Siroki,a taj isti Zadar je izgubio od Cedevite koja nama sutra dolazi u Sarajevo!.. bice teska utakmica,ali nadam se pobjedi..Nadam se da ce Jovanovic dobiti veliku minutazu i da cemo konacno odigrati najbolje sto znamo!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 20 jan 2010, 01:59

blazz je napisao/la:Previše ti je površna procjena.Helios može dobiti Budućnost,Zagreb pa i Zadar kući ako im se poklope neke stvari.Može im i Olimpija pustiti ako im ne bude trebalo iako su male šanse za to.Ima još puno da se igra a za Bosnu je najbitnije da pobjedi sad Cedevitu.
Buducnost ne moze sigurno dobiti,kao ni Zadar! jedino ako se dodatno pojacaju za drugi dio lige...
Bosna danas igra veoma vaznu utakmicu,sa pobjedom protiv Cedevite stvari ce polako doci na svoje mjesto,jer cemo u tom slucaju u Siroki ici rastereceno gdje vidim nasu sansu,pogotovo jer Siroki nije u nekoj formi,uostalom kao i mi.. Vjerujem da ce Zlaja imati veliku minutazu i da ce nam biti od ogromne vaznosti,kao i Rakocevic koji je nas adut pod kosem,a poznato je da Cedevita tu ima jednog Zizica koji je medju najboljim igracima lige na toj poziciji,a i uopste! Treba obratiti paznju i na Bazdarica koji je jako dobar suter,kao i Damjana Rudeza(najboljeg igraca Cedevite u prvoj utakmici sa 23 poena,trojke je sutirao 6/7).

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 20 jan 2010, 02:23

k_c je napisao/la:
blazz je napisao/la:Previše ti je površna procjena.Helios može dobiti Budućnost,Zagreb pa i Zadar kući ako im se poklope neke stvari.Može im i Olimpija pustiti ako im ne bude trebalo iako su male šanse za to.Ima još puno da se igra a za Bosnu je najbitnije da pobjedi sad Cedevitu.
Buducnost ne moze sigurno dobiti,kao ni Zadar! jedino ako se dodatno pojacaju za drugi dio lige...
Bosna danas igra veoma vaznu utakmicu,sa pobjedom protiv Cedevite stvari ce polako doci na svoje mjesto,jer cemo u tom slucaju u Siroki ici rastereceno gdje vidim nasu sansu,pogotovo jer Siroki nije u nekoj formi,uostalom kao i mi.. Vjerujem da ce Zlaja imati veliku minutazu i da ce nam biti od ogromne vaznosti,kao i Rakocevic koji je nas adut pod kosem,a poznato je da Cedevita tu ima jednog Zizica koji je medju najboljim igracima lige na toj poziciji,a i uopste! Treba obratiti paznju i na Bazdarica koji je jako dobar suter,kao i Damjana Rudeza(najboljeg igraca Cedevite u prvoj utakmici sa 23 poena,trojke je sutirao 6/7).
Prošle sezone su imali isto samo tri pobjede na polusezoni pa su onda pobjedili kući i Zadra i Budućnost pa i Cibonu.Na domaćem parketu uvjek mogu da padnu velike ekipe i ne treba im unaprijed upisivati poraze pogotovo ako im je svaka pobjeda zlata vrijedna.
Uostalom oni su ušli u solidan ritam.Dobru su se držali na posljednja tri gostovanje dok su kući uzeli Širokog

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 20 jan 2010, 02:31

blazz je napisao/la:
k_c je napisao/la:
Prošle sezone su imali isto samo tri pobjede na polusezoni pa su onda pobjedili kući i Zadra i Budućnost pa i Cibonu.Na domaćem parketu uvjek mogu da padnu velike ekipe i ne treba im unaprijed upisivati poraze pogotovo ako im je svaka pobjeda zlata vrijedna.
Uostalom oni su ušli u solidan ritam.Dobru su se držali na posljednja tri gostovanje dok su kući uzeli Širokog
DA,ali Buducnost je u velikoj formi,uostalom pobjedili su Olimpiju u Ljubljani i stvarno imaju dobru i uigranu ekipu,bas kao i Zadar koji je sa pola snage dobio Siroki,koji je opet umalo pobjedio u Domzalama,mislim da oni jedino imaju sanse protiv Zagreba i Radnickog...
Mi trebamo gledati svoja posla,treba sve uciniti da pobjedimo Cedevitu i onda rastereceno otici na Pecaru..gdje su nam sanse 50:50%.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 20 jan 2010, 13:15

bosnasi,
hoce li ko u Siroki na tekmu u subotu??necete me valjda pustiti samog :mrgreen:
prijevoz obezbedjen uz minimalne troskove amortizacije :)
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jan 2010, 13:23

zadar je velika musterija heliosa....oni su ih gotovo uvijek dobijali, cak i u jazinama...one sezone kada smo ostali bez jednog predstavnika helios je razbio zadra i tako su nas zeznuli.....lisac i kompanija nece "dopustiti" da buducnost ode na final 4........tako da svasta moze da bude......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 20 jan 2010, 17:53

KK_Bosna je napisao/la:e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno :roll:

ikona nece kod nas
predsjednik kaže da će doći.Kome vjerovati tebi ili njemu?Ipak tebi vjerujem više,njemu nevjerujem ništa.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2010, 18:21

deniso je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno :roll:

ikona nece kod nas
predsjednik kaže da će doći.Kome vjerovati tebi ili njemu?Ipak tebi vjerujem više,njemu nevjerujem ništa.
i ja hahaha
You are someone else I am still right here

Kuuler
Kontakt:

Post Postao/la Kuuler » 20 jan 2010, 20:00

ima li kakav link za ovu tekmu, ne mogu da pokrenem preko bht-ove stranice nikako :S
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 20 jan 2010, 20:30

Ovim svim kretenima iz Bosne otkaze dati ljudi veze sa vezom nemaju,posebno ovom patuljku Jovanovicu 0-7 za tri poena!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 jan 2010, 20:40

za sada je ovo razbijanje ,totalno razbijanje od strane treće po kvaliteti zagrebačke ekipe

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 jan 2010, 20:41

oj ovog neninog 4 pulena kloca jovanovica
ssmrdljivi kloc
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 jan 2010, 20:51

Jedino rješenje za Bosnu je otpustiti sve igrače i sezonu završiti sa juniorima, jer će rezultat biti isti a uštediti će ipare.
FEDERER= KLOC

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2010, 21:00

Iker C je napisao/la:Jedino rješenje za Bosnu je otpustiti sve igrače i sezonu završiti sa juniorima, jer će rezultat biti isti a uštediti će ipare.
prica se da zlaja i minja imaju ugovor sa Cedevitom :P
ja ne znam... svaki put kazem ne moze gore a moze boga mi... vidite sta sam ja pricao za milosevica a vi se odma nakon prve utakmice digli...
šehovac, jovanović i milošević su najveći krivci za ovaj poraz. dva igraca na kojima se nije igrala odbrana i koji takođe nisu igrali odbranu ni na kome... minja je u par navrata i odigrao nesto u odbrani uhvatio neke skokove ali zlaja se obrukao totalno... jos jedan ovakav nastup i treba mu dati nogu jer nikakva povreda ili bilo sto ne moze biti izgovor za ovo sto je on veceras radio (znam da se moj prijatelj neno nece sloziti sa mnom)
neko ce pricati o suđenju... mislim da nema razloga da se to spominje jer niko nije ocekivao da ce nas slovenci pogurati a bilo je jako cudno suđenje ali stetno za oba tima ovo je utakmica u kojoj skoro da je bilo vise faulova u napadu nego u odbrani. cedevitine trice nisu toliko plod neke njihove nadahnutosti niti sjajne igre nego BIJEDNE igre KK Bosne u dobrani.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 20 jan 2010, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jan 2010, 21:01

di mi je bosnas, jučer si se smijao Širokom...e moj bosnas...

a reko sam ti ja Milošević sve bolji i bolji..

iako, ni mi nećemo lako sa Cedevitom..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2010, 21:03

Kevin je napisao/la:di mi je bosnas, jučer si se smijao Širokom...e moj bosnas...

a reko sam ti ja Milošević sve bolji i bolji..

iako, ni mi nećemo lako sa Cedevitom..
a procitaj samo paljbu na mene nakon utakmice protiv olimpije jer sam rekao da minja i nije neki igrac.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 20 jan 2010, 21:05

zanima me mišljenje bosninih navijača na šut zlatka jovanovića za tri 1/9
pošto je on nekako miljenik bosninih navijača?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jan 2010, 21:09

Ja sam vidis ocekivao da cete dobiti Cedevitu, medjutim pogrijesih. Vrlo losa dionica pojedinih, narocito Jovanovica, i eto ti jos jednog poraza, sta se moze. Sad, tko zna sta ce biti u Širokom. Gledam doduse Bazdarica, ehh, da ga je bilo ''zakapariti'' odmah, da se ima s cim, upravo takav igrac nam fali i dize kvalitetu na visi nivo.
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 jan 2010, 21:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja sam vidis ocekivao da cete dobiti Cedevitu, medjutim pogrijesih. Vrlo losa dionica pojedinih, narocito Jovanovica, i eto ti jos jednog poraza, sta se moze. Sad, tko zna sta ce biti u Širokom. Gledam doduse Bazdarica, ehh, da ga je bilo ''zakapariti'' odmah, da se ima s cim, upravo takav igrac nam fali i dize kvalitetu na visi nivo.

baždarić je igračina

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.