Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dilema za sutra Jese ili Di maria xD cuj dilema xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Treba reci reci da u ove 4 tekme nismo primili gola,kobi rekao Pepe igra u strasnoj formi steta sto je tandem sa Ramosom.Hajde vise Varan vracaj se hebemu skoro 7 mjeseci ga hebe to koljeno 
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 17 jan 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Problem je sto ce PEPE na klupu kad se varane vratiemir18 je napisao/la:Treba reci reci da u ove 4 tekme nismo primili gola,ko rekao Pepe igra u strasnoj formi steta sto je tandem sa Ramosom.Hajde vise Varan vracaj se hebemu skoro 7 mjeseci ga hebe to koljeno
Ne moze i drugi kapiten sjediti na klupi,too much
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ima i druga solucija Ramosa na bek sasvim sam siguran da bi bio tamo korisniji a Pepe i Varane tandem na stoperu,Arbelo baciti desno kad se igra protiv jaci jer Marcelo se pogubio.suhi je napisao/la:Problem je sto ce PEPE na klupu kad se varane vratiemir18 je napisao/la:Treba reci reci da u ove 4 tekme nismo primili gola,ko rekao Pepe igra u strasnoj formi steta sto je tandem sa Ramosom.Hajde vise Varan vracaj se hebemu skoro 7 mjeseci ga hebe to koljeno![]()
Ne moze i drugi kapiten sjediti na klupi,too much
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Protiv Betisa najljepša godišnjica koja prati ovu ekipu.
Najtuzniji period u historiji Madrida jedna takva velicina da sjedi na klupi sramota.
- RickBlaine
- Kontakt:
"Kažu da smo klub aristokrata,snobova i bogatuna.Istina je malo drukčija.Kad smo prikupljali novac za stadion,među sociosima koji su otkidali od svojih usta za njega, takvih je bilo zapravo vrlo malo.
U usporedbi s ostalima,hoću reći.Naš je stadion izgrađen uglavnom novcem radnika,liječnika,profesora,vatrogasaca pa i studenata i domaćica...uz pokoju izdašniju svotu nekog poduzetnika ili vlasnika nečega.Niko nam ga nije sagradio ni poklonio...a ako smo dominantni nad ostalima-a jesmo-onda to nije radi fantomskog aristokratskog novca,već naših igrača i naših titula,kao i ljudi koji sjede u upravi ovog kluba i odgajaju ga ljubavlju kojom se odgaja vlastito dijete"
"Režimski klub kojeg Franco gura naprijed,kupuje mu igrače i uspjehe? Otpao bi mi obraz od sramote da je to istina." - ova rečenica je izrečena dok je Franco bio živ.
"Jedino što smo ikada imali od Franca to je činjenica da nas je iskorištavao,i nikada nam i za ništa nije dao ni jednog jedinog centa.Mogu li i oni koji nas povezuju s njim to isto reći za sebe?Ostavljam im na savjest odgovor na to pitanje,a Real Madrid neka ostave na miru."
- Santiago Bernabeu.
U usporedbi s ostalima,hoću reći.Naš je stadion izgrađen uglavnom novcem radnika,liječnika,profesora,vatrogasaca pa i studenata i domaćica...uz pokoju izdašniju svotu nekog poduzetnika ili vlasnika nečega.Niko nam ga nije sagradio ni poklonio...a ako smo dominantni nad ostalima-a jesmo-onda to nije radi fantomskog aristokratskog novca,već naših igrača i naših titula,kao i ljudi koji sjede u upravi ovog kluba i odgajaju ga ljubavlju kojom se odgaja vlastito dijete"
"Režimski klub kojeg Franco gura naprijed,kupuje mu igrače i uspjehe? Otpao bi mi obraz od sramote da je to istina." - ova rečenica je izrečena dok je Franco bio živ.
"Jedino što smo ikada imali od Franca to je činjenica da nas je iskorištavao,i nikada nam i za ništa nije dao ni jednog jedinog centa.Mogu li i oni koji nas povezuju s njim to isto reći za sebe?Ostavljam im na savjest odgovor na to pitanje,a Real Madrid neka ostave na miru."
- Santiago Bernabeu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Sam je kriv ,ispasta za svoje greskeemir18 je napisao/la:Najtuzniji period u historiji Madrida jedna takva velicina da sjedi na klupi sramota.
"Morata no ha pedido irse, está contento aquí y necesitamos de Morata este año"
Evo suzeRickBlaine je napisao/la:"Kažu da smo klub aristokrata,snobova i bogatuna.Istina je malo drukčija.Kad smo prikupljali novac za stadion,među sociosima koji su otkidali od svojih usta za njega, takvih je bilo zapravo vrlo malo.
- Santiago Bernabeu.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Vala ako onom Betisu sutra ne daju bar 5 komada neka se rane svi
- RickBlaine
- Kontakt:
Pogresan i promasen dozivljaj. Sjedi jedan. Idealno stivo za rernu i slicne koji jos uvijek vjeruju u postojanje Nessieja, Yetija i Bigfoota.Korinov je napisao/la:Evo suze
Tesko. Pozitivan sok nakon promjene trenera bi upravo sutra mogli vidjeti od njih. Ocekujem neku gustu pobjedu.suhi je napisao/la:Vala ako onom Betisu sutra ne daju bar 5 komada neka se rane svi
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ajde ba @Rick sta se lozis odma, ja tebe pustim da trollas po temi Barcelone a ti se odma oces udarat

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma jok ba. Kakvo lozenjeKorinov je napisao/la:Ajde ba @Rick sta se lozis odma, ja tebe pustim da trollas po temi Barcelone a ti se odma oces udarat![]()
Mada, otkad je otiso Jozo, sad na nasim temama vlada bratsvo, clanovi su miroljubiviji i susretniji. Eh da je jos manje religije, bilo bi idealno.
http://www.marca.com/2014/01/17/futbol/ ... 83746.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug Fabio ka'e.
Bernabeu i Franco:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderni filozof, ispravnijeLillard0 je napisao/la:On je filozof..
daj mu i bukvar nek nauci po cijem je diktatorskom oficiru Bernabeu - tako uljudan - na ranu zavit pa se i stadion prozvo po njemu.Korinov je napisao/la:Evo suzeRickBlaine je napisao/la:"Kažu da smo klub aristokrata,snobova i bogatuna.Istina je malo drukčija.Kad smo prikupljali novac za stadion,među sociosima koji su otkidali od svojih usta za njega, takvih je bilo zapravo vrlo malo.
- Santiago Bernabeu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Mislim da je upravo to ono sto ti je potrebno.bparena je napisao/la:daj mi bukvar
Izvrces rijeci i podsjecas na zmiju koja guta sama sebi rep ne znajuci ni gdje je pocetak ni gdje kraj koja usput valja neznanje cak i ne znajuci ko je covjek po kome se zove stadion tvog omiljenog kluba. Od mene ti je . a ti se vrti i dalje u mjestu.RickBlaine je napisao/la:Mislim da je upravo to ono sto ti je potrebno.bparena je napisao/la:daj mi bukvar
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 jan 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ha? xD
- RickBlaine
- Kontakt:
Prevoditelj. Netko...bparena je napisao/la:Izvrces rijeci i podsjecas na zmiju koja guta sama sebi rep ne znajuci ni gdje je pocetak ni gdje kraj koja usput valja neznanje cak i ne znajuci ko je covjek po kome se zove stadion tvog omiljenog kluba. Od mene ti je . a ti se vrti i dalje u mjestu.
[youtube][/youtube]
Ne bi ovo mijenjao za tri Lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.