FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 16:25

još da nam Oven dovede nekog iz Premiershipa na Tušanj 8-)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2014, 16:26

U trenucima kada je klub bio pred gašenjem dođe čovjek prihvati se tako nezahvalne pozicije u tom trenutku i za kratko vrijeme napravi ovakve stvari Azmire GIGANTU .

Trebaće mi malo vremena da svarim sve ovo pozitivno što se dešava zadnjih dana ,od agonije do euforičnog stanja,autobus tu ,Ćiro tu ,pojačanja tu ,Mato tu valjda i Saša ,Oven :D tu ,idemo dalje hejterima skočio pritisak 8-) .

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 16:27

"Evo Tomislav Židak mi ne vjeruje da sam odbio ponudu iz Kine vrijednu 800.000 dolara. U Slobodi nisam zbog novca već iz ljubavi. Ako i nešto dobijem ispod stola to je i dobro, ali znam da mi je predsjednik Azmir Husić obećao odmor na Floridi", kaže Blažević.
ultrasstyle_tz je napisao/la: sad je sve na nama navijacima da napunimo stadion i pravimo invazije po kantonu.
Lukavac,Srebrenik,Banovići i sl. najmanje 10-15 autobusa obezbjediti odma za gostovanja ;)
Zadnja izmjena: SOLINA, dana/u 17 jan 2014, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Solina navija za Slobodu!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 17 jan 2014, 16:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovo sto sam ja napisao je sve zavrseno vec osim tog ukletog veznjaka :D ..Oven je zvanicno clan uprave, Maribor je potpisan, Mato je u upravi, igraci ce sigruno doci, grad je stao iza kluba ..nema tu vise dilema, sad je sve na nama navijacima da napunimo stadion i pravimo invazije po kantonu.
Ako je sve taako onda daj da ovaj broj "Za jaču Slobodu" USMJERIMO ZA ILIJU JURIŠIĆA .Nama više onda nije potreban,a pomoć za ovog ljudinu je itekako potrebna!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 jan 2014, 16:30

Joj miline čitat ove ljubomorne komentare na klixu, truhnite dušmani ! :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 17 jan 2014, 16:32

Lijepo je cuti da se Sloboda vraca iz"mrtvih"..bice zanimljivo pratiti vas i Jedinstvo u borbi za povratak u PLBIH. Sretno...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jan 2014, 16:35

joksimovic je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Kako nema naše djece ? Keno Čejvanović, Omić Muhamed, Salihović Adnan, Kuduzović, Efendić, Stana, Mirza Musić, mali Selamović, Halilović. Ne znam jesam li koga zaboravio, ovi nabrojani su il naša djeca il su se kod nas razvili valjda je to isto. Od ovih nabrojanih će neki biti u prvoj postavi a neki će se boriti za prvu postavu, a "naša djeca".
Ne znam šta to neko očekuje možda Bekića ili Husejinovića ?
Mislio sam da znaš našu djecu.pa rekoh da te malo ispravim,Kuduzović i Musić nisu djeca Slobode.

Bravo za Ćiru,a za ove koji misle da smo se Smaila riješili, on kako sam ja čuo ostaje,jer predsjednik nema duše da mu daa otkaz.Ja se jedino toga bojim,Naš Vrhovni vođa Azmir zna šta radi,ali bojim se da ga neće koštati njegova dobrota,jer mora debelo paziti na svoj milje koji je vrlo opasan,a posebno na ove što mu dovode igrače.
Pazi nešto, prvo nisi dobro pročitao moj komentar pročitaj ponovo, a drugo pitaj ovdje koga hoćeš dal im je šta preči/važniji mali Pršo ili je isti kao i Mirza, pa prokontaj.

Sad ne znam da li si ti ozbiljan ovdje, ili samo trolaš i zaje-bavas ?

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 16:35

Pogledajte doček Ćire Blaževića i zvanično predstavljanje javnosti

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 jan 2014, 16:43

Zna li se sta vise o tom famoznom ovenu ko je sta je slika neka ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 17 jan 2014, 16:44

Coraco je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Nego, nije provokacije ozbiljno, cisto me zanima kakvo je stanje sa stadionom?
Trebale bi se postavljati stolice na sjeveru, tako obeća načelnik Imamović, ne bi bilo čudno da se sačeka ljeto pa pred izbore. Već je prošle godine trebalo da budu postavljene ali eto.
Ostatak se nije počeo graditi.
Izvini sto te citiram, ali hocu da ti kazem da vam ti izbori sa nacelnikom nemaju nikakve veze.I nadam se da cete dobit sto prije sve tribine.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 16:46

@ Zodiače

dobar avatar 8-)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jan 2014, 16:54

InatSilanBosanski je napisao/la:Izvini sto te citiram, ali hocu da ti kazem da vam ti izbori sa nacelnikom nemaju nikakve veze.I nadam se da cete dobit sto prije sve tribine.
Dobro to stoji, al znaš i sam da je kod nas sve u vezi sa političkim strankama, kad povežeš tamo i ovamo opet ima neke veze. Al' evo neko je objasnio da je bio spor vezano za ugovor, ali da je riješen. Ako su imalo pametni postavit će ih što prije.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 17:07

[youtube][/youtube]

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 17 jan 2014, 17:14

Ni sam ne kontam koji k.urac više s ovim "j.ebem te sarajvo"??? Ok, nekad im treba j.ebat mater, j.ebu i oni nama, al svaku utakmicu to ponavljat postaje i ofirat nas po svim mogućim medijima je u najmanju ruku retardirano.

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 17 jan 2014, 17:19

Pratim vasu temu u zadnje vrijeme i nekako mi je bilo drago sto vam se ovo sve desava, dolazak cirkusanta, euforija, pojacanja, konacno malo osmijeha i kod vas i stvarno sam vam htio pozeliti svu srecu ovog svijeta da se vratite gdje vam je mjesto, u PL BiH.
Inace, Sarajlija sam, pogledam ovaj klip na ss.ba i haj reko da vidim kako je to kod vas, vidim svi sretni i meni opet drago sve do kraja klipa, gdje cujem ".... sarajvo"
I sve sto sam htio lijepo da vam pozelim nekako vratim u sebe, samo zbog toga..
Pa ljudi dragi, zasto ? zasto se morate sjetiti glavnog grada BiH, zasto jednostavno ne uzivate u ovome, ne pjevate nesta sto bi podrzalo vasu slobodu, a ne psovat sarajevo koje sa ovim nema nikakve veze, ali dobro, razumijem vas, uvijek ste imali kompleks glavnog grada i ok je :)

Al eto, necu vam nista lose pozeliti, samo cu reci sretno u nastojanju da se vratite u PL BiH.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2014, 17:26

ma to vam je vise oko fudbalskih klubova, a ne oko grada. a to sto postoji rivalstvo je dobro, na terenu zadnjih godina ne postoji nazalost

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jan 2014, 17:26

i meni je nejasno zbog cega ovo vise,al hajd boli mene briga...niste ni vi sarajlije cvjecke ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 jan 2014, 17:28

Jel se danas skandiralo Azmiru?
Vidim na onom snimku kad je dosao Ciro nikakvih skandiranja nije bilo za predsjednika zbog kojeg je upravo i dosao Ciro.Napravite covjeku koji grafit,transparent zahvalnosti,ili na bilo koji drugi nacin mu zahvaliti.Pored onakve ljudine i veliki Ciro je tako mali.Svaka mu cast prava je ljudina,i ako bogda prvu narednu tekmu sam na Tusnju.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 17 jan 2014, 17:31

Razumijem ja sve, ali brate niste otisli na neke proteste pa da ono pjevate..
Ljudi dragi, doso vam je ciro, zasto se jednostavno ne radujete tome, dajte ciri podrsku, slobodi, tom vasem predsjedniku ili bilo kome, sto hebavat Sarajevo, a ono sa svim ovim nema nikakve veze.

harry, mozda nismo,ali kod nas je neki dan bila prozivka i trening, bilo je preko 700 navijaca na pomocnom terenu, ja nikog nisam cuo da je psovao bilo koji grad u BiH, posebno ne Tuzlu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2014, 17:32

ko nema sta lijepo da kaže i samo zna da pljuje neka ne pise nista...čuj ovog žalosni navijači i žalosni dresovi, nema grada u bih sa ovako jakom tradicijom navijanja od pedesetih i ovako odanom publikom u košarci...sloboda je jedno od najstarijih udruženja i najuspješnijih u bih sa karakteristični m bojama i onim lijepim grbom koji je vraćen sto je super pa neka prica ko sta hoće. pljujte samo...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []