FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zbog onog psovanja sarajevu, zelim vam jos dugo da igrate prvu ligu federacije sram vas istid bilo
bice mi drago ako se vratite u pl! nisam od onih koji hoce da klubovi kao sloboda tavore i propadaju. jedan od razloga je i taj sto isti tretman u tz imaju i sarajevo, zeljo, zrinjski, borac kada dodju tamo. a tretman je....lijep
bolje vi ili bihac nego rodoc, kakanj ili gracanica...
bolje vi ili bihac nego rodoc, kakanj ili gracanica...
Zelim da cestitam,svim ljudima koji su doveli Ciru u Tuzlu,koji je izmamio osmijehe na lica ovog napacenog naroda ,a i Ciri koji je mi to htjeli ili ne ,jedan od najvecih trenera ovih prostora ,a i svjetskih terena.Gledao sam snimak i zaista mi je drago da su mi suze krenule od nekakve radosti,vidim i vaseg vodju navijaca i zaista mi je drago da je netko izmamio raju na ulice i velika zelja mi je da dodjete ponovo u Premijer ligu,jer Sloboda je ruku na srce Sloboda,i ako bog da uvijek ce da bude .Sram neka bude vodeci ljudi u Tuzli koji su Tuzlanski sport doveli u ovakvo stanje ,da Tuzla nema sporta kao nekada.Dragi moji Tuzlaci sretno uz zelju da se vidimo u Premijer ligi.
Sretno i pozdrav iz Gradacca¨!!!!!!
Sretno i pozdrav iz Gradacca¨!!!!!!
-
KladiJonicar
Vec sam rekao, zelim vam svu srecu u nastojanju da se vratite u PL BiH. Ali mi se psovanje glavnog grada nikako ne svidja, al haj.. otom potom.tuzlak1987 je napisao/la:kad nesto tuzlaci urade odmah se to gleda kao cin veleizdaje. volimo vas mi vise u svakom slucaju od ovih Hercegovaca i ovih iz RS vjerujte. mi vam nismo neprijatelji već samo rivali i normalno je da nećemo voliti zelju i Sarajevo jer je to borba vječna da manje bogat klub pobjedi ta dva koja uvijek upumpaju neke pare. shvatite to kao da smo mi Napoli, a vi Milan i Juventus..i ti je sve sasvim normalno sto se tiče ultrasa u svim zemljama, oni koji nisu navijači tj koji dodju da pogledaju utakmicu ne skandiraju to većinom..
Nek vam je sa srecom, valjda se opametite sto se toga tice, pa pocnete navijati za svoju slobodu.
Zvili vi meni jos 100 god.
Denis Karić prvi pomoćnik Ćire Blaževića

Na konferenciji za medije upriličenoj povodom predstavljanja Ćire Blaževića za novog šefa struke Crveno - crnih, obznanjeno je ko će biti prvi asistent "trenera svih trenera".
Iako se špekulisalo sa mnogim imenima, popularni Ćiro je novinarima otkrio da će njegov prvi pomoćnik biti Denis Karić.
Karić je jedan od najpoznatijih poslijeratnih fudbalera koji su ponikli na Tušnju, a u svojoj fudbalskoj karijeri sa velikim uspjehom je nosio i dres sarajevskog Željezničara.
Po okončanju igračke karijere Karić je trenirao podmladak Crveno - crnih, jedno vrijeme je obnašao i funkciju sportskog direktora, a zadnji angažman u Klubu bio mu je vođenje kadetske selekcije.
U narednim danima novi šef struke našeg tima otkriće imena ostalih članova stručnog štaba.
fksloboda.ba

Na konferenciji za medije upriličenoj povodom predstavljanja Ćire Blaževića za novog šefa struke Crveno - crnih, obznanjeno je ko će biti prvi asistent "trenera svih trenera".
Iako se špekulisalo sa mnogim imenima, popularni Ćiro je novinarima otkrio da će njegov prvi pomoćnik biti Denis Karić.
Karić je jedan od najpoznatijih poslijeratnih fudbalera koji su ponikli na Tušnju, a u svojoj fudbalskoj karijeri sa velikim uspjehom je nosio i dres sarajevskog Željezničara.
Po okončanju igračke karijere Karić je trenirao podmladak Crveno - crnih, jedno vrijeme je obnašao i funkciju sportskog direktora, a zadnji angažman u Klubu bio mu je vođenje kadetske selekcije.
U narednim danima novi šef struke našeg tima otkriće imena ostalih članova stručnog štaba.
fksloboda.ba
Solina navija za Slobodu!
PROZIVKA IGRAČA NA STADIONU TUŠANJ POČINJE SUTRA U 11h !!!
Pozivamo sve prijatelje,simpatizere i navijače Slobode da svojim prisustvom pokažu još jednom koliko nam znači svetinja !
OKUPLJANJE OD 10h U KAVEZU !!!
Pozivamo sve prijatelje,simpatizere i navijače Slobode da svojim prisustvom pokažu još jednom koliko nam znači svetinja !
OKUPLJANJE OD 10h U KAVEZU !!!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Čemu generaliziranje
Je l' se cijela Tuzla skupila i skandirala protiv Sarajeva, ili je ipak riječ o nekoliko ljudi kojima je to i dalje furka?
Šta bi mi trebali tek reći kad čitamo silne komentare koji odišu mržnjom prema Tuzli i Slobodi, što ovdje na temi, što na ostalim portalima. Što je najgore, ne zaustavlja se samo na tome, već su pojedini huligani iz vaših redova spremni udarati starce i djecu po Tuzli, bez ikakvog razloga. To je samo jedan od niza negativnih primjera. Znamo mi dobro šta nam većina "Sarajlija" misli i da se jedete kada vidite jaku Slobodu. Hoćete nekakav monopol u državi i iživljavanje nad konkurencijom, a svakim danom ste sve dalje od toga. Onda dođete nama prosipat' priču o kompleksima i primitivizmu, kakvo licemjerje...
Ne znam zašto neki od nas uopće imaju potrebu pravdati se takvim ljudima. Nekome ne možeš dokazati određene stvari, jer inače on ne bi bio to što jeste.
Usput, hvala onima koji su došli pružiti podršku klubu.
Ne znam zašto neki od nas uopće imaju potrebu pravdati se takvim ljudima. Nekome ne možeš dokazati određene stvari, jer inače on ne bi bio to što jeste.
@Claus objasnio
.
.Re: FK Sloboda Tuzla
nije bilo potrebe za psovanjem glavnog grada! imamo sve sto nam je potrebno ambiciozne ljude u klubu, pomocne terene (infrastrukturu), klupski autobus i sto je najvaznije pare
ne treba nas vise niko interesovati, iduce godine cemo im prirediti docek kakav i zasluzuju! ovako samo dzaba vrijedjamo bordo momke protiv kojiih nemamo ama bas nista
Sloboda Tuzla
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Jedva čekamo doček.fukaratz je napisao/la:nije bilo potrebe za psovanjem glavnog grada! imamo sve sto nam je potrebno ambiciozne ljude u klubu, pomocne terene (infrastrukturu), klupski autobus i sto je najvaznije parene treba nas vise niko interesovati, iduce godine cemo im prirediti docek kakav i zasluzuju! ovako samo dzaba vrijedjamo bordo momke protiv kojiih nemamo ama bas nista
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa bas to! Ne zasluzuju to da slusaju igraci koji su trenutno iz FK Sarajeva u Slobodi i koji su rodjeni u Sarajevu.fukaratz je napisao/la:nije bilo potrebe za psovanjem glavnog grada! imamo sve sto nam je potrebno ambiciozne ljude u klubu, pomocne terene (infrastrukturu), klupski autobus i sto je najvaznije parene treba nas vise niko interesovati, iduce godine cemo im prirediti docek kakav i zasluzuju! ovako samo dzaba vrijedjamo bordo momke protiv kojiih nemamo ama bas nista
Treba djecu tu ubijediti da zeljo nije Sarajevo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakav kompleks od Slobode treba da ima bilo koji od sarajevskih klubova? Mislim i na sadašnju situaciju, i na cjelokupnu nogometnu historiju? Pojma ti nemaš šta većina Sarajlija misli i želi, ja naprimjer želim da se što prije vratite u PL gdje i pripadate prema renomeu, historiji, navijačima, sad evo i treneru.. Ovakvih papaka ima svugdje i normalno je da se ovakve stvari ne mogu prišivati Tuzlacima. Sve u svemu, želim vam ekspresan povratak u PLClaus je napisao/la:Čemu generaliziranjeJe l' se cijela Tuzla skupila i skandirala protiv Sarajeva, ili je ipak riječ o nekoliko ljudi kojima je to i dalje furka?
Šta bi mi trebali tek reći kad čitamo silne komentare koji odišu mržnjom prema Tuzli i Slobodi, što ovdje na temi, što na ostalim portalima. Što je najgore, ne zaustavlja se samo na tome, već su pojedini huligani iz vaših redova spremni udarati starce i djecu po Tuzli, bez ikakvog razloga. To je samo jedan od niza negativnih primjera. Znamo mi dobro šta nam većina "Sarajlija" misli i da se jedete kada vidite jaku Slobodu. Hoćete nekakav monopol u državi i iživljavanje nad konkurencijom, a svakim danom ste sve dalje od toga. Onda dođete nama prosipat' priču o kompleksima i primitivizmu, kakvo licemjerje...
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Bujrum[/quote]fkzeljeznicarba je napisao/la: Jedva čekamo doček.
Al' bez bježanja ovaj put.
Evo Ćiro sad na Slonu.

"Motivirat ćemo ekipu koja neće samo davati svoj optimalni maksimum, nego upravo zbog nas, ljudi, publike, ambijenta, euforije i mnogo više od toga i uvjeren sam da nećemo posrnuti na tom putu" Miroslav Ćiro Blažević (Dnevnik RTV SLON)
Pa kada već ganjate "protivniče navijače",udostojite se pa napadnite one koji su 18+fkzeljeznicarba je napisao/la: Al' bez bježanja ovaj put.
Zadnja izmjena: SOLINA, dana/u 17 jan 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Solina navija za Slobodu!
eh kad si se vec duboko uvukao u debelo crijevo tanovcima, da ti adekvatno odgovorimo na ove kletve:staragarda je napisao/la:DA MALO POJASNIM OKO NAVIJANJA...znaci,izvinjavam se svim navijacima bordo tima zbog ovog skandiranja al ono se prije svega odnosilo na te vase komsinice...ovo danas sam i ja pjevao,pjevat cu i ucim svoje dijete da pjeva i mrzi ih iz dna duse...dabogda im se srusila ona drvena tribina....sad,ako se ovo njima ne svidza mogu lagano na temu leotara pa nek se lizu sa njima ako i postoji njihova tema...nas nek zaobidzu i daleko im kuca od nase...i cisto nam puca tuki za njihovo misljenje..vozdrica i pozdravite brkatog maga
Da Bogda se vi nikad ne vratili nigdje, da Bog da ostali tamo sa Bratstvom , Podrgrmečom, Čapljinom zauvijek, jer tamo i pripadate mentalno
Aha, eto vidiš kako nije fino kada mi generaliziramo. Inače, za takve kao ti vrijedi zadnji pasus moga posta.bordograd je napisao/la:Kakav kompleks od Slobode treba da ima bilo koji od sarajevskih klubova? Mislim i na sadašnju situaciju, i na cjelokupnu nogometnu historiju? Pojma ti nemaš šta većina Sarajlija misli i želi, ja naprimjer želim da se što prije vratite u PL gdje i pripadate prema renomeu, historiji, navijačima, sad evo i treneru.. Ovakvih papaka ima svugdje i normalno je da se ovakve stvari ne mogu prišivati Tuzlacima. Sve u svemu, želim vam ekspresan povratak u PLClaus je napisao/la:Čemu generaliziranjeJe l' se cijela Tuzla skupila i skandirala protiv Sarajeva, ili je ipak riječ o nekoliko ljudi kojima je to i dalje furka?
- Burberry46
- Kontakt:
Kako se odnosilo na komsinice, pa imaju li oni ime kluba? imaju, umjesto da se radujete, uzivate, pjevate pjesme svoje, a vi nasli spominjati nas, nije ovo trebalo tim koji su tu bilistaragarda je napisao/la:DA MALO POJASNIM OKO NAVIJANJA...znaci,izvinjavam se svim navijacima bordo tima zbog ovog skandiranja al ono se prije svega odnosilo na te vase komsinice...ovo danas sam i ja pjevao,pjevat cu i ucim svoje dijete da pjeva i mrzi ih iz dna duse...dabogda im se srusila ona drvena tribina....sad,ako se ovo njima ne svidza mogu lagano na temu leotara pa nek se lizu sa njima ako i postoji njihova tema...nas nek zaobidzu i daleko im kuca od nase...i cisto nam puca tuki za njihovo misljenje..vozdrica i pozdravite brkatog maga
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo da pozdravim Tuzlake,pomalo pratim i vasu temu i vidim da vam se desavaju dobre stvari u zadnje vrijeme,mogu reci samo svaka cast.Svaki istinski navijac u BiH ce podrzati vracanje Slobode kao BH velikana u PL BiH gdje joj je i mjesto
. Ja vam zelim da to bude od iduceg prvenstva.Mislim da i vasi navijaci moraju bolje da podrze ovaj projekat,ako tribine i dalje budu prazne nema nista od toga(a Sloboda i Tuzla ima veoma dobre uslove da bude u samom vrhu PL.)Da neduljim,jos jednom sa srecom i da izborite PL.(pustite ta djecija prepucavanja izmedju klubova i gradova,navijajte samo za svoj klub i svoj grad i bit ce OK,to je moja preporuka ne samo za vas nego za svaki nas klub
) P.S.Poseban pozdrav za "fukaru" jarana iz Chicaga Salt City A. 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
let3 je napisao/la:eh kad si se vec duboko uvukao u debelo crijevo tanovcima, da ti adekvatno odgovorimo na ove kletve:staragarda je napisao/la:DA MALO POJASNIM OKO NAVIJANJA...znaci,izvinjavam se svim navijacima bordo tima zbog ovog skandiranja al ono se prije svega odnosilo na te vase komsinice...ovo danas sam i ja pjevao,pjevat cu i ucim svoje dijete da pjeva i mrzi ih iz dna duse...dabogda im se srusila ona drvena tribina....sad,ako se ovo njima ne svidza mogu lagano na temu leotara pa nek se lizu sa njima ako i postoji njihova tema...nas nek zaobidzu i daleko im kuca od nase...i cisto nam puca tuki za njihovo misljenje..vozdrica i pozdravite brkatog maga
Da Bogda se vi nikad ne vratili nigdje, da Bog da ostali tamo sa Bratstvom , Podrgrmečom, Čapljinom zauvijek, jer tamo i pripadate mentalno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Brate, samo pratiš našu zvaničnu stranicu, tamo piše Denis Karić i to je to. Ostali mediji nagadjaju a zvanična stranica objavljuje zvanične vijestiklasik je napisao/la:De ba ovi smaraci ce jos veceras i njima dosta, moraju malo...
Nego mene zanima ko sad ostaje uz Ciru jel Denis Karic kako je danas receno na press-u il je Smajil Karic kao sto spomenu onaj voditelj na Slonu ?
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.