KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Znam da je igracina, zato sam kukao kad su ga potpisali fakticki odmah cim je ostao bez angazmana, a imao jedan posto nade da bi ga mogli mi potpisati.
...Život za Široki...
ma bosna je k...na od ekipe... Ebo ih sehovac i gnusno kockanje s ugledom
Nismo odavno izgubili od bolje ekipe, u svakom segmentu su nas nadigrali.
kkbosna nazalost, kraj
....opcenito sport u BiH, em nas ne ide em nas sudije uzimaju
kkbosna nazalost, kraj

....opcenito sport u BiH, em nas ne ide em nas sudije uzimaju

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ikona sada ima 4 dobre ponude... sumnjam da ce ih odbiti i cekati bosninu (ugovor bi mu poceo teci tek od pocetka nase lige, tj. imao bi 2 mjseca suplja)fera je napisao/la:i ja hahahadeniso je napisao/la:predsjednik kaže da će doći.Kome vjerovati tebi ili njemu?Ipak tebi vjerujem više,njemu nevjerujem ništa.KK_Bosna je napisao/la:e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno![]()
ikona nece kod nas

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ovo nije neka tragedija, sanse su nam bile nekih 20% da ovo uzmemo (a ne ko sto su kladionice mislile 50% - usput, hvala im na tome)...
sta god su ovi opucali uslo je u kos (bas kao i u kragujevcu, ali eto k_c kaze da se nisu borili)... nema veze bosnina odbrana sa onim sutevima bazdarica (3 preko ruke) sa 8 metara...
a tek sudjenje - bljak. sehovic se dize sutira trojku, sudija svira faul ali ne 3 slobodna vec sa strane
ono je bas smijurija bila... ako je vec sviro faul onda su slobodna jer se podigo seha na sut...
zlaja bljak, minja bljak, zarko bljak.
prolazna ocjena jedino bajicu, feliksu (dok je imo snage) i hajricu.
sta god su ovi opucali uslo je u kos (bas kao i u kragujevcu, ali eto k_c kaze da se nisu borili)... nema veze bosnina odbrana sa onim sutevima bazdarica (3 preko ruke) sa 8 metara...
a tek sudjenje - bljak. sehovic se dize sutira trojku, sudija svira faul ali ne 3 slobodna vec sa strane
ono je bas smijurija bila... ako je vec sviro faul onda su slobodna jer se podigo seha na sut...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Bosna losa,kriminalna! Najlakse je sada pljuvati po igracima,treneru,upravi...Samo treba kratko reci,katastrofa!
Dok jos ima nade,ako je uopste i ima ,treba dovesti trenera sa autoritetom i pokusati spasiti sto se spasiti da.. Mada mislim da nam spasa nema,jedino ako bi kojim slucajem pobjedili Siroki u subotu,mada ni tada ne bi imali neke velike sanse za opstanak u ligi!..Jedino pozitivna stvar u svemu ovom je sto ni Helios nepobjedjuje,tako da neke teoretske sanse postoje jos uvijek..
O igracima Bosne je suvisno trositi rijeci,samo se trebaju nacekati da dobiju narednu placu,pa makar vec sutra stupili u novi strajk!
@fera zasad si polovicno bio upravu za Milosevica(protiv Olimpije je odigrao extra,a naredne dvije veoma slabo),veceras je odigrao kriminalno bas kao i Jovanovic! Mi uopste nemamo igru,nemamo akcije,totalno smo anemicni u napadu,u odbrani jos gori,ustvari uopste je i ne igramo!
Igracima treba postaviti ultimatum,osvojite duplu krunu u domacem prvenstvu i bicete isplaceni do kraja u suprotnom im vise ni marke ne treba dati,jedino je to rjesenje za ovu sadasnju anemicnu Bosnu!
Dok jos ima nade,ako je uopste i ima ,treba dovesti trenera sa autoritetom i pokusati spasiti sto se spasiti da.. Mada mislim da nam spasa nema,jedino ako bi kojim slucajem pobjedili Siroki u subotu,mada ni tada ne bi imali neke velike sanse za opstanak u ligi!..Jedino pozitivna stvar u svemu ovom je sto ni Helios nepobjedjuje,tako da neke teoretske sanse postoje jos uvijek..
O igracima Bosne je suvisno trositi rijeci,samo se trebaju nacekati da dobiju narednu placu,pa makar vec sutra stupili u novi strajk!
@fera zasad si polovicno bio upravu za Milosevica(protiv Olimpije je odigrao extra,a naredne dvije veoma slabo),veceras je odigrao kriminalno bas kao i Jovanovic! Mi uopste nemamo igru,nemamo akcije,totalno smo anemicni u napadu,u odbrani jos gori,ustvari uopste je i ne igramo!
Igracima treba postaviti ultimatum,osvojite duplu krunu u domacem prvenstvu i bicete isplaceni do kraja u suprotnom im vise ni marke ne treba dati,jedino je to rjesenje za ovu sadasnju anemicnu Bosnu!
sudije su 3-4 puta drasticno ostetili Bosnu,ali mislim da je pobjedila kvalitetnija ekipa i da su sudije bile do kraja postene kao sto bi trebale,opet bi sa ovakvom igrom i nosalantnim pristupom izgubili!KK_Bosna je napisao/la:ovo nije neka tragedija, sanse su nam bile nekih 20% da ovo uzmemo (a ne ko sto su kladionice mislile 50% - usput, hvala im na tome)...
Ne sviđa mi se ono igranje sa izuzetno niskom postavom u vidu centra Hajrića te Miloševića visokog krila.Nijedan od njih nema ni 204cm.Jednostavno to je smrt za odbranu i skok a dobra odbrana je pogon za napad i nije džabe najbitnija za košarku.Generalno slabo se igralo.Bosna mora biti agresivnija i ići svaki put na rub faula pogotovo kad igra kući.Ne može se onako letargično igrati i očekivati pobjeda nad objektivno boljom ekipom.Nijednom nisam vido da se ide na udvajanje Žižića odnosno pomaganje Bajiću i ostalim Žižićevim čuvarima.Jovanović je previše igrao za ono što je pokazao kao i Kojadinović koji se mora više odmarati.Nažalost Šehovac još nije zreo da bi vodio ovu Bosnu.Šanse za opstanak nisu izgubljene al teško će ići ako se značajno ne popravi igra.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 20 jan 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
E jeboga ovakva Bosna...ba pu **** te i igracki kadar i trener i svi redom...sad su usrali i sefa i stanicu, bas glupo...sramota ma bolje da nas Grude predstavljaju bolje ce igrati nego ove nase ljencuge...
**** mogu i ja pucat 10 jedna ce uc
nidje veze...razocarenje...

mB!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tuga, jad i čemer su tri riječi koje opisuju bosnu ove sezone....žalosno ali istinito

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Samo cu reci jednu stvar
Ko zna zna....Ko ne zna pravac Bosna...

Ko zna zna....Ko ne zna pravac Bosna...

Eto jos i ostavka...potonusmo skroz...tanko...stace sad Imamovic i ostala bagra uraditi...pu

mB!
Ostavka Sehovca! svaka mu cast na principijelnosti,takve trenere volim! iako igraci snose glavni dio krivice,Sehovac je prepoznao i svoju odgovornost i stoicki podnio neuspjeh! on treba ostati trener u klubu,a nasa uprava ce valjda dovesti neko iskusno ime na tu poziciju! Treba uciniti sve da se spasi sto se spasiti da!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 21 jan 2010, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
eto, ikonic od veceras ima novi klub, a to nije bosna. imamovic opet slagafera je napisao/la:i ja hahahadeniso je napisao/la:predsjednik kaže da će doći.Kome vjerovati tebi ili njemu?Ipak tebi vjerujem više,njemu nevjerujem ništa.KK_Bosna je napisao/la:e ajmo malo smo offtopicarili dosta je sa uporedjivanjem igraca, neki su se poceli loziti na to opasno![]()
ikona nece kod nas

glavni dio krivice snosi uprava Bosne čim smo došli u ovakvu situacijubosnas_ je napisao/la:Ostavka Sehovca! svaka mu cast na principijelnosti,takve trenere volim! iako igraci snose glavni dio krivice,Sehovac je prepoznao i sovju odgovornost i stoicki podnio neuspjeh! on treba ostati trener u klubu,a nasa uprava ce valjda dovesti neko iskusno ime na tu poziciju! Treba uciniti sve da se spasi sto se spasiti da!
od neredovnih plata igračima,Skenderije ...pa na dalje
Šehovac je tu najmanji krivac al evo vidim podnio je ostavku
Da nije Ase i Imamovica jos bi mi bili ekipa s kojim bu drugi teamovi imali trening-utakmice u Zetri kao sto je bio slucaj 98/99
Tako da nije kriv Imamovic,koliko bagra kao sto su Konakovic,Avdic,Bukva koji su od Bosne napravili firmu za privatni biznis odnosno transfer igraca kako njima odgovara...
Jedini nacin da Bosna stane na noge i krene kako treba jeste da se u upravu vrate pravi ljudi i strucnjaci i podhitno da se u klub dovede Rusmir Halilovic i da se pocne s stvaranjem Evropske Bosne

Tako da nije kriv Imamovic,koliko bagra kao sto su Konakovic,Avdic,Bukva koji su od Bosne napravili firmu za privatni biznis odnosno transfer igraca kako njima odgovara...
Jedini nacin da Bosna stane na noge i krene kako treba jeste da se u upravu vrate pravi ljudi i strucnjaci i podhitno da se u klub dovede Rusmir Halilovic i da se pocne s stvaranjem Evropske Bosne

- sarajlija89
- Kontakt:
COYB je napisao/la:Samo me oni oboriše na kladionici.Puuuu !
i mene

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ikona nece kod nas[/quote]
predsjednik kaže da će doći.Kome vjerovati tebi ili njemu?Ipak tebi vjerujem više,njemu nevjerujem ništa.[/quote]i ja hahaha[/quote]eto, ikonic od veceras ima novi klub, a to nije bosna. imamovic opet slaga
[/quote]
Ipak nisam pogriješio u procjeni,nigdje veze,uostalom nije lud igrati sledeće godine ligu BIH.Nihad Imamović je pravi "bombaš",zajebo je Boška Buhu.
predsjednik kaže da će doći.Kome vjerovati tebi ili njemu?Ipak tebi vjerujem više,njemu nevjerujem ništa.[/quote]i ja hahaha[/quote]eto, ikonic od veceras ima novi klub, a to nije bosna. imamovic opet slaga

Ipak nisam pogriješio u procjeni,nigdje veze,uostalom nije lud igrati sledeće godine ligu BIH.Nihad Imamović je pravi "bombaš",zajebo je Boška Buhu.
deniso je napisao/la: Ipak nisam pogriješio u procjeni,nigdje veze,uostalom nije lud igrati sledeće godine ligu BIH.Nihad Imamović je pravi "bombaš",zajebo je Boška Buhu.

dolazi "clasico" ! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.