Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 16:49

čuj Mancini nije htio Izeta, hoće Mancini otkaz izgleda :mrgreen:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 17 jan 2014, 17:01

Jaran mi je danas preso u Galatu, ima da me upozna sa Izetom... morat cu ga posteno postcastit pic.. picem :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jan 2014, 17:05

Cartman je napisao/la:Vidim slucajno je "nestao" onaj intervju sa naslovne gdje kaze da ne igra za Svicarsku jer je vidio da tamo nije u prvom planu, a u BiH je sve bilo "spremno". Sto i govorim od prvog trenutka, ali ne daju patriJote rec.
Once on the internet, always on the internet.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-li ... tory.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Istina da se Izet malo preletio ovdje, momak je iskren. Mada je svjestan da je izabrao ispravno, i došao u pravu raju. A, nekako je i jasno što je tekst skinut sa portala.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 jan 2014, 17:15

BaDa12 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vidim slucajno je "nestao" onaj intervju sa naslovne gdje kaze da ne igra za Svicarsku jer je vidio da tamo nije u prvom planu, a u BiH je sve bilo "spremno". Sto i govorim od prvog trenutka, ali ne daju patriJote rec.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-li ... tory.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Istina da se Izet malo preletio ovdje, momak je iskren. Mada je svjestan da je izabrao ispravno, i došao u pravu raju. A, nekako je i jasno što je tekst skinut sa portala.
tekst još uvijek postoji na portalu, samo što nije na naslovnici. http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajrovi ... sni/122579" onclick="window.open(this.href);return false;

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jan 2014, 17:54

viKK je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
tekst još uvijek postoji na portalu, samo što nije na naslovnici. http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajrovi ... sni/122579" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, tekst je još uvijek tu, samo što nije bio u početnom boxu, tj u prvom planu. Sad je opet tu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 17 jan 2014, 18:07

I sta covjek se sad mora ulizivat i preseravat da mu je oduvjek srce kucalo za Bosnu i izjavljivat slicna sranja a nije u zivotu vidio Bosne, svak normalan bi to skuzio i reko "alaj ga ovaj moze srat" meni bi tek tada pao u ocima. Momak je barem iskren, cist racun duga ljubav...

Ova njegova izjava ne mora ipak znaciti da mu je Bosna manje draga od Svicarske i da nece na terenu davati svoj maksimum. Mlad je, tek treba da upozna pravu Bosnu i njene navijace i da zavoli nase obicaje, a kada se to desi bit ce mu draze sto je odabrao nas prije Svicarske pa makar se nikad ne kvalifikovali na neko takmicenje, jer ovo sto mi Bosanci radimo, kako navijamo i volimo svoje, svakom bi priraslo srcu. Izet ce jednog dana biti veliki igrac, ima sve predispozicije za to, i mi mu se samo trebamo zahvaliti sto je na kraju odabrao nas a ne Svicarsku.

Pustite se tog patriotizma i tih izjava tipa, moja Bosna, srce kuca za bosnu i slicno, znam da su takvi u ratu prvi pobjegli vani, lako je biti patriota dok se ne zakuha. Ta nece Izet sutra nosat pusku i vodit ratove, vodit ce bitke na fudbalskom terenu, i aBd svojim golovima vodit nasu preprezentaciju na velika takmicenja.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jan 2014, 18:30

Ne treba on lagat, ali trebaju pojedinci sa foruma konacno priznat sta je razlog njegovog igranja za reprezentaciju BiH. A ne napadat ljude sto to tvrde od pocetka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 17 jan 2014, 19:08

Cartman je napisao/la:Ne treba on lagat, ali trebaju pojedinci sa foruma konacno priznat sta je razlog njegovog igranja za reprezentaciju BiH. A ne napadat ljude sto to tvrde od pocetka.
Tako je. Izeta jako cijenim i poštujem i sjajan je nogometaš, ali ne može se osporiti to da je došao kod nas tek kad je vidio da za njega trenutno nema mjesta u Švicarskoj. Problem je taj, što kad ovdje to spomeneš, stručnjaci odmah misle da pljuješ po Izetu, da osporavaš sve njegove kvalitete i tako to.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jan 2014, 19:15

SalePD je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne treba on lagat, ali trebaju pojedinci sa foruma konacno priznat sta je razlog njegovog igranja za reprezentaciju BiH. A ne napadat ljude sto to tvrde od pocetka.
Tako je. Izeta jako cijenim i poštujem i sjajan je nogometaš, ali ne može se osporiti to da je došao kod nas tek kad je vidio da za njega trenutno nema mjesta u Švicarskoj. Problem je taj, što kad ovdje to spomeneš, stručnjaci odmah misle da pljuješ po Izetu, da osporavaš sve njegove kvalitete i tako to.
To je to.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 17 jan 2014, 19:21

Ali u cemu je uopste bit sto se konstantno mora spominjati zasto je odabrao Bosnu...Za sta je to bitno? Odabrao je Bosnu i tacka.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 17 jan 2014, 20:33

Marley je napisao/la:Ali u cemu je uopste bit sto se konstantno mora spominjati zasto je odabrao Bosnu...Za sta je to bitno? Odabrao je Bosnu i tacka.
Bitno je iz konteksta kad kazes Izet odabrao nas kao drugu reprezentaciju i odmah te napadnu jer je toboze nemoguce da musliman/bosnjak nije odabrao Bosnu iz perspektive domoljublja nego iz interesa i sta je bolje za njega. E kad se spomene Salatic da bi igrao za nas i kazes kad ne moze za Srbiju hoce sad kod nas, tu se svi slazu, znaci licemjerstvo do bola.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 20:55

igrači koji su na "drugu" izabrali BiH nikada kod navijača neće imati status kao oni koji su se bez razmišljanja odlučili za našu repku iako su mogli igrati i za druge, jače reprezentacije, tu je kraj priče 8-)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jan 2014, 21:01

Sta je poenta ove price,Mancini nije zelio dovesti Izu?A ko ga je onda doveo,sigurno su mu celnici Galate rekli nema veze sto ga ti ne zelis mi cemo njega ipak dovesti :lol: Sto se tice patriotizma pravog,onog istinskog ako budemo gledali to kao glavni kriterij nece nam ostati 5-6 igraca u reprezentaciji.Bitno je ono sto je sad a to je da je Hajrovic reprezentativac BiH.I Begovic je na pocetku bio hladan,mi mu skandiramo ime,javi se,javi se a on nas ne hebe ni dva posto ili nas ne razumije uopste dok je sad jedan od onih koji se najvise raduju okupljanjima i dolasku u domovinu.Ti momci nisu imali bas lijepu sliku o reprezentaciji i o savezu,nije bas da im imamo sta zamjeriti tbog toga.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 jan 2014, 21:22

Čuj Mancini nije htio Izeta :lol: e svašta i da pročitam. Garant navijači tražili da ga dovedu jer liči na Messija :D :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 21:41

HariTz je napisao/la:Čuj Mancini nije htio Izeta :lol: e svašta i da pročitam. Garant navijači tražili da ga dovedu jer liči na Messija :D :mrgreen:
Kašnjenje u transferu Alexa Tellesu pokvarilo je raspoloženje treneru Galatasaraya Manciniju. Dok je italijanski trener tražio da transfer bude okončan što prije, ispostavio se jedan vrlo zanimljiv detalj. Mancini je, prema izvještajima, rekao: "Zašto smo prije Alexa doveli Hajrovića"? Izgleda da su očekivanja oko Alexa Tellesa stvorila krizu između uprave kluba i trenera Mancinija. Naime, Galatasaray je odlučio sačekati oko transfera Tellesa, za kojeg se očekivalo da će doći ove sedmice. Razlog te odluke je činjenica da Galatasaray nije slanjem igrača omogućio prostor za dolazak Tellesa i da u Alexovoj odšteti, pored Gremija, udio ima još pet osoba. Obzirom da Mancini već duže vremena čeka na ovaj transfer, zbog nemogućnosti njegovog dolaska prolazi kroz teške dane. Navodi se da je Mancini, koji nedovođenje Alexa smatra velikim problemom, upravi kluba postavio sljedeće pitanje: Zašto smo potpisali ugovor sa Hajrovićem, prije nego dovedemo Alexa? U međuvremenu, iznešena je još jedna zanimljiva tvrdnja u vezi sa transferom Hajrovića. Tvrdi se kako "Mancini nije bio taj koji je želio i doveo Hajrovića, nego predsjednik Galatasaraya Unal Aysal". (RADYOSPOR)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jan 2014, 21:43

Kaunas je napisao/la:igrači koji su na "drugu" izabrali BiH nikada kod navijača neće imati status kao oni koji su se bez razmišljanja odlučili za našu repku iako su mogli igrati i za druge, jače reprezentacije, tu je kraj priče 8-)
Deder nam nabroji te koji su mogli igrati za druge i jace reprezentacije. Ja kolko znam Izet bgm ima fantastican status kod navijaca.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 21:48

Mozambik je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:igrači koji su na "drugu" izabrali BiH nikada kod navijača neće imati status kao oni koji su se bez razmišljanja odlučili za našu repku iako su mogli igrati i za druge, jače reprezentacije, tu je kraj priče 8-)
Deder nam nabroji te koji su mogli igrati za druge i jace reprezentacije. Ja kolko znam Izet bgm ima fantastican status kod navijaca.
Sead Kolašinac, Miralem Pjanić, Emir Spahić...
15.10.2013.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jan 2014, 21:53

Kaunas je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Vrlo upitno

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 21:54

Mozambik je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Vrlo upitno
šta je upitno?
15.10.2013.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jan 2014, 22:04

drummer je napisao/la:Sta je poenta ove price,Mancini nije zelio dovesti Izu?A ko ga je onda doveo,sigurno su mu celnici Galate rekli nema veze sto ga ti ne zelis mi cemo njega ipak dovesti :lol: Sto se tice patriotizma pravog,onog istinskog ako budemo gledali to kao glavni kriterij nece nam ostati 5-6 igraca u reprezentaciji.Bitno je ono sto je sad a to je da je Hajrovic reprezentativac BiH.I Begovic je na pocetku bio hladan,mi mu skandiramo ime,javi se,javi se a on nas ne hebe ni dva posto ili nas ne razumije uopste dok je sad jedan od onih koji se najvise raduju okupljanjima i dolasku u domovinu.Ti momci nisu imali bas lijepu sliku o reprezentaciji i o savezu,nije bas da im imamo sta zamjeriti tbog toga.
Je li to fakat nisi cuo za slucajeve gdje trener ne zeli nekog igraca, a on se ipak dovede? Masa takvih primjera, prvi Shevchenko kad je dosao u Chelsea. U dosta klubova se trener skoro i ne pita koga zeli. Jedno je trener, a drugo manager kao u vecine Engleskih klubova.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.