jel dobro pojacanje...odakle dolazi i na kojoj poziciji igra...hajd napisi jedan normalan post i pojasni oko ovog fudbaleraanonymous001 je napisao/la:Irhan Smajic pojacao Jedinstvo !
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Igra špica, dolazi iz Olimpika sarajevo, 1990 godište, igrao za Iskru Bugojno prije Olimpika
Dobar igrac znam kad je igrao u Iskri ovu ligu je prosetao od sale...NKJ je napisao/la:Igra špica, dolazi iz Olimpika sarajevo, 1990 godište, igrao za Iskru Bugojno prije Olimpika
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
on vam je znaci zamjena za ovog sto je otisaoIceplayer je napisao/la:Dobar igrac znam kad je igrao u Iskri ovu ligu je prosetao od sale...NKJ je napisao/la:Igra špica, dolazi iz Olimpika sarajevo, 1990 godište, igrao za Iskru Bugojno prije Olimpika
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa nama je bio ponudjen na posudbu prije par dana! koristan igrac al valjda vuce neku povredustaragarda je napisao/la:jel dobro pojacanje...odakle dolazi i na kojoj poziciji igra...hajd napisi jedan normalan post i pojasni oko ovog fudbaleraanonymous001 je napisao/la:Irhan Smajic pojacao Jedinstvo !
Sloboda Tuzla
- anonymous001
- Kontakt:
jbg sta da ti napisem kad neznam puno o njemu!staragarda je napisao/la:jel dobro pojacanje...odakle dolazi i na kojoj poziciji igra...hajd napisi jedan normalan post i pojasni oko ovog fudbaleraanonymous001 je napisao/la:Irhan Smajic pojacao Jedinstvo !
kad odem na trening Jedinstva i vidim kakav je onda mogu nesto pricati,. mogu ti samo reci ono sto sam cuo a to je da se radi o jednom dobrom igracu , sigurno neko iz Bugojna bi nesto vise znao o njemu!
- anonymous001
- Kontakt:
Uros Stojanov je vezan ugovorom do kraja sezone! znaci ako je NK Zagreb spreman da plati za njega onda nek ide,a Uros je izigrao povjerenje ljudi u klubu! sad nek Zagreb plati odstetu za njega ili nek pauzira 6 mjeseci pa nek se nauci pameti... ja bi to vise gledao da rijesim na neki ljepsi nacin ali nije do mene tako da uzdam se i podrzavam naseg predsjednika kluba sta god on odlucio da uradi sa Urosom!staragarda je napisao/la:on vam je znaci zamjena za ovog sto je otisaoIceplayer je napisao/la:Dobar igrac znam kad je igrao u Iskri ovu ligu je prosetao od sale...NKJ je napisao/la:Igra špica, dolazi iz Olimpika sarajevo, 1990 godište, igrao za Iskru Bugojno prije Olimpika
Uroš je jos igrac Jedinstva a tako ce i dalje biti sve do 31.6.2014. Ako hoce u drugi klub platiti nam moraju.
Smajic ce biti odlicno pojacanje, prije nam je mnogo problema zadavao.
Smajic ce biti odlicno pojacanje, prije nam je mnogo problema zadavao.
Tako je Anonimni u pravu si. u potpunosti se slažem 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kod nas trebao, on i veznjak Odovic ali eto haman nisu zadovoljili pa jedan pojacao Kakanj jedan Bihac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- anonymous001
- Kontakt:
de pojasni ovo "haman nisu zadovoljili" ako nije problem?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kod nas trebao, on i veznjak Odovic ali eto haman nisu zadovoljili pa jedan pojacao Kakanj jedan Bihac.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa vjerovatno su procijenili da su Kapic, Husejnbasic i mali Plakalo bolja opcija + vjerovatni ostanak Mujkica...
a vezni se trazi superkvalitetan igrac, koji ce svojim kvalitetom biti i iznad ove lige a kamo li iznad Odovica..sad valjda se uspije dovesti, blizu je.
a vezni se trazi superkvalitetan igrac, koji ce svojim kvalitetom biti i iznad ove lige a kamo li iznad Odovica..sad valjda se uspije dovesti, blizu je.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Kapić je zasigurno igrač iznad ove lige, ne sjećam se da sam Smajića gledao uživo, ali kako kažu nije loš. Za tu povredu ne znam, valjda je sanirao.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Smajic je bio povredje. Rece mi bas lik sto je usmjerio Kapica u Slibodu..to su bile netacne informacije da dolaze nama..samo kako znam Smajic je povredjen ali sigurno ako je zdrav pojaca je je Jedinstvuultrasstyle_tz je napisao/la:ma kod nas trebao, on i veznjak Odovic ali eto haman nisu zadovoljili pa jedan pojacao Kakanj jedan Bihac.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pokazat ce se na treningu jeli povrijeden...SaltCityAttack je napisao/la:Smajic je bio povredje. Rece mi bas lik sto je usmjerio Kapica u Slibodu..to su bile netacne informacije da dolaze nama..samo kako znam Smajic je povredjen ali sigurno ako je zdrav pojaca je je Jedinstvuultrasstyle_tz je napisao/la:ma kod nas trebao, on i veznjak Odovic ali eto haman nisu zadovoljili pa jedan pojacao Kakanj jedan Bihac.
Kako je cudno uci na ovaj forum i vidjeti sve normalne komentare, eto sta vam je bilo? Nista, znaci da se moze fino popricati...
Nastavite ovako bez provokacija..
I ne znam ništa za Smajica kako su rekli neki da je dobar momak pa valjda ce se dokazati , a i valjda ce moci zamijeniti Urosa i biti bolji aBd
I ne znam ništa za Smajica kako su rekli neki da je dobar momak pa valjda ce se dokazati , a i valjda ce moci zamijeniti Urosa i biti bolji aBd
Ako bude igrao kao u Iskri bice odlicnoNKJ je napisao/la:Kako je cudno uci na ovaj forum i vidjeti sve normalne komentare, eto sta vam je bilo? Nista, znaci da se moze fino popricati...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sve se moze kad ima takvih kao ti na ovoj temi Jedinstva I jos ovih par mo.ama sto pisu...tako I na drugoj strani.NKJ je napisao/la:Kako je cudno uci na ovaj forum i vidjeti sve normalne komentare, eto sta vam je bilo? Nista, znaci da se moze fino popricati...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Irhan Smajic jako dobar klasicni spic.Po mom misljenju jedan od boljih spiceva uopste u BIH.Olimpicu nije odgovarao nacin njegove igre jer vise vole spica koji trazi prostor.Irhan fizicki jak,ledjnu tehniku ni u PL nema bolju a isto jako dobar tehnicar.Kod nas ga je pratio peh i imao je slabu realizaciju a zbog isteka ugovora niko ga nije imao zelju istrpiti.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pozdrav za bihac, nadam se da dogodine ulazite u PL, ima fine raje po sarajevu iz bihaca 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.