Ne pravi se naivan. Dzeko je poslije slabih 45 min u trecoj utakmici izostavljen u sljedecih 10 ligaskih. U kojima Negredo u bar 3,4 nije bio dobar ali nije bio zamijenjen. Pellegrinijev problem je trenutno vjerovao ili ne da Dzeko igra bolje nego sto je bilo ocekivano. I sa pravom pritisce na prvi tim. Dzeko ne da ne igra derbije ligaske. On cak ni neigra protiv ekipa iz sredine tabele. ( osim kod povreda drugih, suspenzija ). Igra samo protiv ovih ala Norwich, Crystal Palace i ostalih fenjerasa. Zna se ko igra ligaske a ko kupove. Ti mozes postaviti koliko hoces smajlica to ne mijenja stvar. Ako ti mislis da je/biti ce Dzeko izostavljenih iz svih jacih utakmica "slucajno". Onda si najnaivnija osoba na planeti. Zasto su Tevez, Balotelli i Adebayor otisli iz ovog kluba. Glavni razlog kod svih je bila nedovoljna minutaza ( naravno u ligaskim utakmicama ).robijas_Ri je napisao/la:Ja mislim da u ovo vrijeme danasnje tehnologije zapravo simulatori određuju kako ce koji igrac odigrati protiv neke ekipe
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Romanista10
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 16 jan 2014, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Romanista10
- Kontakt:
Daboga da ti se rijeci pozlatile. Tako bi trebalo da bude. Ali sansa da se to desi je nazalost ravna 5%.mirzatele je napisao/la:protiv cardiffa 4-3-3
-
robijas_Ri
- Kontakt:
To ti kazem simulator pokaze da ce protiv jacih ekipa Negredo bolje odigrati i Pellegrini povjeruje.Romanista10 je napisao/la:Ne pravi se naivan. Dzeko je poslije slabih 45 min u trecoj utakmici izostavljen u sljedecih 10 ligaskih. U kojima Negredo u bar 3,4 nije bio dobar ali nije bio zamijenjen. Pellegrinijev problem je trenutno vjerovao ili ne da Dzeko igra bolje nego sto je bilo ocekivano. I sa pravom pritisce na prvi tim. Dzeko ne da ne igra derbije ligaske. On cak ni neigra protiv ekipa iz sredine tabele. ( osim kod povreda drugih, suspenzija ). Igra samo protiv ovih ala Norwich, Crystal Palace i ostalih fenjerasa. Zna se ko igra ligaske a ko kupove. Ti mozes postaviti koliko hoces smajlica to ne mijenja stvar. Ako ti mislis da je/biti ce Dzeko izostavljenih iz svih jacih utakmica "slucajno". Onda si najnaivnija osoba na planeti. Zasto su Tevez, Balotelli i Adebayor otisli iz ovog kluba. Glavni razlog kod svih je bila nedovoljna minutaza ( naravno u ligaskim utakmicama ).robijas_Ri je napisao/la:Ja mislim da u ovo vrijeme danasnje tehnologije zapravo simulatori određuju kako ce koji igrac odigrati protiv neke ekipe
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... Dzeko.html
Nakon sto su za 30 Miliona € doveli Kevina De Burynea, Wolfsburg sada zeli vratiti i Dzeku.
Nakon sto su za 30 Miliona € doveli Kevina De Burynea, Wolfsburg sada zeli vratiti i Dzeku.
Iskreno ne bi bilo lose.Goalgetter je napisao/la:http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... Dzeko.html
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Odg: Edin Džeko
slažem se.don_burza je napisao/la:Bilo bi super
nije baš realno da se dogodi sada, ali poslije SP-a bi takav transfer bio realan.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Re: Odg: Edin Džeko
još da vrate Misketa, Grafitea, Riethera, Josuea i Gentnera, da to opet bude ona šampionska ekipaviKK je napisao/la:slažem se.don_burza je napisao/la:Bilo bi super
nije baš realno da se dogodi sada, ali poslije SP-a bi takav transfer bio realan.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
15.10.2013.
Realnije je da Luca Toni dodje u Sarajevo nego da Wolsburg dovede Dzeku i to duplo realnije
Za Dzeku,jednog od najboljih napadaca na svijetu bi bilo dobro da se vrati u Wolsburg?E svasta ces danas procitat

- Goalgetter
- Kontakt:
Nije on za Wolfsburga jos. Sa 30-31 godinu, da, ali on moze u jos jedan veliki klub nakon ove sezone, sto ce vjerovatno i uraditi, ostala mu je godina ugovora u Cityu, a moze on jos 3-4 godine igrati na jako visoko nivou (vecem nivou od Wolfsburga).
ni njemu se ne ide iz Citya, očigledno 
15.10.2013.
E svasta cojk moze procitati na ovom forumu...cuj bilo bi dobro za njega...
kakav bolan zeleni wolfsburg...pa nije edin budala...pa tamam kada bi do kraja sezone izborili plasman u LP.
to je realna opcija, ali tek za nekih 4,5 godina...
da ide u bivsi klub, a na ljeto moze preci u velikane tipa milan, chelsea...nebitno, samo nako navodim...naravno, ako ga CITY pusti da ide, jer i oni se pitaju..a mislim da hoce...vec je dugo tu...
kakav bolan zeleni wolfsburg...pa nije edin budala...pa tamam kada bi do kraja sezone izborili plasman u LP.
to je realna opcija, ali tek za nekih 4,5 godina...
da ide u bivsi klub, a na ljeto moze preci u velikane tipa milan, chelsea...nebitno, samo nako navodim...naravno, ako ga CITY pusti da ide, jer i oni se pitaju..a mislim da hoce...vec je dugo tu...
Ako Wolfsburg izbori LP, a vrlo je moguce da hoce, i ako se nastavljaju pojacavat ovako, onda ne vidim zasto bi oni bili ispod nivoa Dzeke. Bio bi opet glavni igrac, igrao bi stalno i vjerujem da bi se vratio u onu bas top formu. Sve je ovo ok sto on daje golove sada, ali nije to ni blizu kao u Wolfsburgu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
To bi bio jedan od vecih fail-ova koje je historija zabiljezila ...
City nema niti jedan razlog da pusti Edina Džeku.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
U pravu si, ali zato Dzeko ima milion razloga da ide iz Citya. (po meni, sad kako Dzeko misli o tome, ne znam).Virtu4l je napisao/la:City nema niti jedan razlog da pusti Edina Džeku.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
džeko sigurno neće ići iz cityja do ljeta, a s obzirom da najvjerovatnije neće produžavati ugovor, onda se postavlja pitanje gdje će otići na ljeto. ne znam zašto se čudite, džeko može u velikane jedino ako zabije još 20 golova do kraja sezone(što bi bilo sjajno). svugdje mu prijeti klupa, a vi na to nikada ne mislite. šta vam garantira da bi on u milanu, tottenhamu, interu i sl. klubovima igrao kao preporođen?
Danas vjerovatno klupa jer je Aguero spreman, ali ima važna tekma za 3 dana u Capital kupu protiv West Hama 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Barcod, LeCoq, PeppermintSA, Proximic, TefalTava i 54 gosta.