Ne znam odakle si izvukao ovu glupost, ali ovo definitivo nije istinasaskograd je napisao/la:Bolan Velez ima 4 puta manji proracun od Zelje ako ne i vise ,ne pricaj supljake ,garant ga Osim zacerao!t
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa tu ti je to negdje.saskograd je napisao/la:Ko da ga je Lijan pravio!!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno Sesaru, ali kako je ovo namazan lik, to istine nisu.U Sarajevu se slomio da se prilagodi malo lokalnom govoru i zargonima, u Širokom glumi velicinu, gledam onako kako mu se da, a kad treba preci u Zrinjski kaze ''rodjeni Mostarac''.
Pa 90 posto ljudi tvog godista iz Širokog su rodjeni u Mostaru, ooo.
![]()
![]()

Ma levat al eto, sretno mu u svakom slucaju, a i vama, kvalitetan je igrac makar.

...Život za Široki...
To je isto kao kad neki igrac prijedje u veliki klub i kaze da je navijao za taj klub od malih nogu. Al' yebo kakav je s pameti, na terenu je za PL-a odlican
.

RIP CITY!
Iskusni napada Stevo Nikolic potpisao sluzbeno za Zrinjski!
Bekic potpisao novi ugovor na 18 mjeseci!
Aleksic dolazi ako Anicic napusti klub!
Sesar za par dana i sluzbeno potpisuje !
Bekic potpisao novi ugovor na 18 mjeseci!
Aleksic dolazi ako Anicic napusti klub!
Sesar za par dana i sluzbeno potpisuje !
HSK Zrinjski Mostar.
ukoliko Mara ode (a nadam se da hoće) mislim da uz Aleksića treba dovesti još jednog provjerenog stopera jer Anto mi ne ulijeva preveliko povjerenje... sa Stevom je napad riješen, a uz Sesara bi zaokružili i vezni red....
mislim da je realnost titula
Dujković; Brković, Aleksić, Radeljić?, Stojkić; Barišić, Sesar; Simeunović, Đurić, Stojanović; Nikolić
a tu su još Belošević, Pezo, Šćepanović, Muminović, Crnov, Pehar, Bekić, Aničić....
neznam da smo ikad imali jaču klupu...

Dujković; Brković, Aleksić, Radeljić?, Stojkić; Barišić, Sesar; Simeunović, Đurić, Stojanović; Nikolić

a tu su još Belošević, Pezo, Šćepanović, Muminović, Crnov, Pehar, Bekić, Aničić....

#SuningOUT
Titula nije imperativ vec euro scena!
Uprava se stvarno trudi da u ovim nakaradnim vremenima dovede kvalitetne igrace i provjerene a Stojanovic,Nikolic i aBd Sesar su provjereni igraci ,pa ovaj Nikolic je do 29 god.dao preko 120 golova sto nije mala stvar za nase uvjete!
Uprava se stvarno trudi da u ovim nakaradnim vremenima dovede kvalitetne igrace i provjerene a Stojanovic,Nikolic i aBd Sesar su provjereni igraci ,pa ovaj Nikolic je do 29 god.dao preko 120 golova sto nije mala stvar za nase uvjete!
HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
Neznam kakva je panika ! Na štoperskim pozicijama imamo Radeljić,Pezo, Aleksić, Graovac 

Dobro radi uprava, što jest ,jest.
Sad imamo i u napadu 3 kvalitetna rješenja pa me nebi začudilo da Karačić
počne uigravati 4-4-2 formaciju s kojom je u Šibeniku ostvario fenomenalan rezultat.
Pogotovo ako Sesar dođe.
Ono što bi ja svakako htio naglasiti je da očekujem od svih novih momaka koji su došli da se počnu boriti
za svoju poziciju a ne da si umisle kao npr. Popović da su zvijezde pa se odma uvrijede kad ih se ne stavi
u prvih 11.
Stojanović ima tu najveći posao jer čovjek nije igrao 6 mjeseci a i stojkić i crnov imaju odličnu polusezonu iza leđa.
Isto tako ako sesar dođe.
Po meni su muminović i barišić zaslužili i daljnje povjerenje.
Ako počnemo igrati 4-4-2, e tu bi sesar mogao itekako lijepo uletiti.
Živi bili pa vidjeli, ajmo sad dobre pripreme odraditi i prva 2 kola dobro startati pa da nam se otvore sva vrata za što bolji rezultat.
Sad imamo i u napadu 3 kvalitetna rješenja pa me nebi začudilo da Karačić
počne uigravati 4-4-2 formaciju s kojom je u Šibeniku ostvario fenomenalan rezultat.
Pogotovo ako Sesar dođe.
Ono što bi ja svakako htio naglasiti je da očekujem od svih novih momaka koji su došli da se počnu boriti
za svoju poziciju a ne da si umisle kao npr. Popović da su zvijezde pa se odma uvrijede kad ih se ne stavi
u prvih 11.
Stojanović ima tu najveći posao jer čovjek nije igrao 6 mjeseci a i stojkić i crnov imaju odličnu polusezonu iza leđa.
Isto tako ako sesar dođe.
Po meni su muminović i barišić zaslužili i daljnje povjerenje.
Ako počnemo igrati 4-4-2, e tu bi sesar mogao itekako lijepo uletiti.
Živi bili pa vidjeli, ajmo sad dobre pripreme odraditi i prva 2 kola dobro startati pa da nam se otvore sva vrata za što bolji rezultat.
dovedite Ješu..slobodan jeJericho je napisao/la:ukoliko Mara ode (a nadam se da hoće) mislim da uz Aleksića treba dovesti još jednog provjerenog stopera jer Anto mi ne ulijeva preveliko povjerenje... sa Stevom je napad riješen, a uz Sesara bi zaokružili i vezni red....
Dujković; Brković, Aleksić, Radeljić?, Stojkić; Barišić, Sesar; Simeunović, Đurić, Stojanović; Nikolić![]()
a tu su još Belošević, Pezo, Šćepanović, Muminović, Crnov, Pehar, Bekić, Aničić....![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Ide Mara 100%,potpisuje na 3 godine za Astanu,Zrinji 100000€.Jericho je napisao/la:ukoliko Mara ode (a nadam se da hoće) mislim da uz Aleksića treba dovesti još jednog provjerenog stopera jer Anto mi ne ulijeva preveliko povjerenje... sa Stevom je napad riješen, a uz Sesara bi zaokružili i vezni red....
Dujković; Brković, Aleksić, Radeljić?, Stojkić; Barišić, Sesar; Simeunović, Đurić, Stojanović; Nikolić![]()
a tu su još Belošević, Pezo, Šćepanović, Muminović, Crnov, Pehar, Bekić, Aničić....![]()
HŠK Zrinjski: Stevo Nikolić novo pojačanje, Bekić produžio ugovor

Iz dana u dan igrački kadar Zrinjskog je sve jači, a novo ime među Plemićima je Stevo Nikolić.
Nikolić igra na poziciji napadača a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Modriču, rumunjski Ocelul, Borac i mađarski Debrecen.
Dolaskom Nikolića pojačala se konkurencija u napadu Zrinjskog, a novost je da je Bekić produžio novi ugovor na novih 18. mjeseci.
Iz kluba čekaju što će biti sa Marinom Aničićem, i ukoliko on napusti klub Uprava će na njegovo mjesto dovesti novo pojačanje.
Od Sesara nema nista
Iz dana u dan igrački kadar Zrinjskog je sve jači, a novo ime među Plemićima je Stevo Nikolić.
Nikolić igra na poziciji napadača a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Modriču, rumunjski Ocelul, Borac i mađarski Debrecen.
Dolaskom Nikolića pojačala se konkurencija u napadu Zrinjskog, a novost je da je Bekić produžio novi ugovor na novih 18. mjeseci.
Iz kluba čekaju što će biti sa Marinom Aničićem, i ukoliko on napusti klub Uprava će na njegovo mjesto dovesti novo pojačanje.
Od Sesara nema nista
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sve da se koji lajk skupi vise ,plasiraju se gluposti o Sesaru! 

HSK Zrinjski Mostar.
Ide to fino i planski malo pomalo samo da ne bude sporo zbog uigravanja.Uglavnom mislim da nas čeka dobro proljeće ako bog da samo da ne bude povreda i nesretno primljenih golova u 90+.Rosas7 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Stevo Nikolić novo pojačanje, Bekić produžio ugovor
Od Sesara nema nista
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Pero ipak ide u Rumunjsku ali ne u Cluj nego neki drugi klub.Ako ode neka mu je sa srećom.Nikolić definitivno potpisao ugovor a Bekić još nije.
-
- Kontakt:
Ostaje Pero..
Kakvi su Rozić i Popović što stižu u GOŠK?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Stevo Nikolić dogovorio sa Zrinjskim, Pero Stojkić ipak ide u RumunjskuZrinjskiMostar je napisao/la:Ostaje Pero..
Iskusni napadač Stevo Nikolić dogovorio je sinoć sve uvjete oko svog dolaska u Zrinjski i nakon Ivana Mamića i Danijela Stojanovića postat će treće pojačanje mostarskog premierligaša.
Iskusni 29-godišnji Nikolić s Modričom i Borcem bio je prvak BiH, a igrao je i u inozemstvu, za rumunjski Otelul i mađarski Debrecen.
Istovremeno, opet je na izlaznim vratima Pero Stojkić. Ovom braniču je propao angažman u ruminjski Cluj, no sada se pojavio interes “neimenovanog kluba iz sredine ljestvice prvenstva Rumunjske”, a vodstvo Zrinjskog pristalo je pustiti Stojkića bez odštete.
Treba dodati i da još nema službene potvrde da je Amer Bekić produžio ugovor sa Zrinjskim, premda se pojavila informacija da je mladi reprezentativac BiH to već učinio.
-
- Kontakt:
šta me briga što pišu, Pero ce nam donjeti titulu

zrinja05 je napisao/la:Stevo Nikolić dogovorio sa Zrinjskim, Pero Stojkić ipak ide u RumunjskuZrinjskiMostar je napisao/la:Ostaje Pero..
Iskusni napadač Stevo Nikolić dogovorio je sinoć sve uvjete oko svog dolaska u Zrinjski i nakon Ivana Mamića i Danijela Stojanovića postat će treće pojačanje mostarskog premierligaša.
Iskusni 29-godišnji Nikolić s Modričom i Borcem bio je prvak BiH, a igrao je i u inozemstvu, za rumunjski Otelul i mađarski Debrecen.
Istovremeno, opet je na izlaznim vratima Pero Stojkić. Ovom braniču je propao angažman u ruminjski Cluj, no sada se pojavio interes “neimenovanog kluba iz sredine ljestvice prvenstva Rumunjske”, a vodstvo Zrinjskog pristalo je pustiti Stojkića bez odštete.
Treba dodati i da još nema službene potvrde da je Amer Bekić produžio ugovor sa Zrinjskim, premda se pojavila informacija da je mladi reprezentativac BiH to već učinio.
Jesi to ti Pero?ZrinjskiMostar je napisao/la:šta me briga što pišu, Pero ce nam donjeti titulu![]()
zrinja05 je napisao/la:Stevo Nikolić dogovorio sa Zrinjskim, Pero Stojkić ipak ide u RumunjskuZrinjskiMostar je napisao/la:Ostaje Pero..

-
- Kontakt:
Mara sve bliže novom klubu, Aleksić bi trebao biti zamjena... Miličević daj bože da potpiše!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.