jel vi nekontate il se pravimo englezi..sve to stoji,mi smo usrali sezonu sami,ali u zadnjem kolu velez i zeljo su izabrali putnika u federalnu...za zelju me necudi.prodane duse,snimak sve govori,i golovi...ali velez...mogli su i zeljo i velez nas ostaviti u ligi,proddali su nas za saku maraka...neka,to je bilo proslo,ima vremena kusuracemo se,na terenu naravno,bice prilike akbElegant je napisao/la:Vi ste na svome terenu izgubili 18 bodova tako da niko nije nista kuhao kontra vas, ispali ste svojom krivicom i samo se mozete vratiti svojom zaslugom. Kad vec optuzujete Zelju da je sve ne regularno, budite i vi jer se hvalite da imate para pa eto potplatite sudije i mozda se vratite.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Nisi ti mene shvatio, ili jesi a okrećeš pričuSaurman je napisao/la:Sam odlučuje o tituli, znači ne ovisi o drugim,ako izgubi zasluženo je izgubio bez obzira vi pustili ili ne Sarajevu.Coraco je napisao/la:Ili da je Željo igrao za titulu, a mi u zadnjoj utakmici pustimo Sarajevu da pobjedi, i osvoji titulu umjesto vas. To bi bilo dočekano onako s radošću ?Saurman je napisao/la:
Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.
Na primjer da Željo u zadnjem kolu igra meč odluke za titulu i izgubi a za gubitak titule okrivi npr Olimpic,mislim nigdje veze.hajde bilo prošlo, tema nije važna da se aktuelizira
- tuzlak1987
- Kontakt:
Saurman ti si jedan obicni trol koji sebi daje pravo da odredjuje kako je i sta je bilo, a ni sam ne vjerujes u to sto pricas. Vazno je samo sve svaliti na stranu Slobode iako je dobro poznato da je Gosk ubacio lovu Velezu ili da je Zeljo igrao 3 za 3 protiv Leotara koji im je vratio naredne sezone.
A u zadnjem kolu tu Slaviju u gostima ne bi pobjedio ni Zeljeznicar ni Sarajevo niti bilo ko drugi jer je to u ovoj PL nemoguce, da uzmes bodove u gostima u zadnjem kolu domacinu. Tako da je na nama sa onim sastavom bilo samo da se prepustimo tome da nas Velez i Zeljeznicar nece prodati ali su prodali..I ne znam o kakvoj slaboj Slaviji pricas, Slavija je na proljece bila jedna od boljih ekipa nakon sto su na jesen bili ubjedljivo zadnji i onda su poceli cak na proljece da uzimaju ekipma sa vrha bodove kuci i jos nekim ekipama bodove u gostima, a neke bodove su i dogovorili.
Mada to sad nije ni bitno, to je bilo davno. Vi dolazite ovdje i pocinjete sa tim..Neke forumase sam i cijenio sa drugih podforuma jer navijamo npr za istu ekipu u inostranstvu i to ali vidim sada da su samo obicni ljigavci..
A u zadnjem kolu tu Slaviju u gostima ne bi pobjedio ni Zeljeznicar ni Sarajevo niti bilo ko drugi jer je to u ovoj PL nemoguce, da uzmes bodove u gostima u zadnjem kolu domacinu. Tako da je na nama sa onim sastavom bilo samo da se prepustimo tome da nas Velez i Zeljeznicar nece prodati ali su prodali..I ne znam o kakvoj slaboj Slaviji pricas, Slavija je na proljece bila jedna od boljih ekipa nakon sto su na jesen bili ubjedljivo zadnji i onda su poceli cak na proljece da uzimaju ekipma sa vrha bodove kuci i jos nekim ekipama bodove u gostima, a neke bodove su i dogovorili.
Mada to sad nije ni bitno, to je bilo davno. Vi dolazite ovdje i pocinjete sa tim..Neke forumase sam i cijenio sa drugih podforuma jer navijamo npr za istu ekipu u inostranstvu i to ali vidim sada da su samo obicni ljigavci..
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nema veze ba ni sto su pustili, nego onaj zvaljo sto zivi sa kerom jos poceo da se ruga: "zastavica, kljuc, voda..."wienultras je napisao/la:jel vi nekontate il se pravimo englezi..sve to stoji,mi smo usrali sezonu sami,ali u zadnjem kolu velez i zeljo su izabrali putnika u federalnu...za zelju me necudi.prodane duse,snimak sve govori,i golovi...ali velez...mogli su i zeljo i velez nas ostaviti u ligi,proddali su nas za saku maraka...neka,to je bilo proslo,ima vremena kusuracemo se,na terenu naravno,bice prilike akbElegant je napisao/la:Vi ste na svome terenu izgubili 18 bodova tako da niko nije nista kuhao kontra vas, ispali ste svojom krivicom i samo se mozete vratiti svojom zaslugom. Kad vec optuzujete Zelju da je sve ne regularno, budite i vi jer se hvalite da imate para pa eto potplatite sudije i mozda se vratite.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne provaljuj se živ bio.tuzlak1987 je napisao/la:Saurman ti si jedan obicni trol koji sebi daje pravo da odredjuje kako je i sta je bilo, a ni sam ne vjerujes u to sto pricas. Vazno je samo sve svaliti na stranu Slobode iako je dobro poznato da je Gosk ubacio lovu Velezu ili da je Zeljo igrao 3 za 3 protiv Leotara koji im je vratio naredne sezone.
A u zadnjem kolu tu Slaviju u gostima ne bi pobjedio ni Zeljeznicar ni Sarajevo niti bilo ko drugi jer je to u ovoj PL nemoguce, da uzmes bodove u gostima u zadnjem kolu domacinu. Tako da je na nama sa onim sastavom bilo samo da se prepustimo tome da nas Velez i Zeljeznicar nece prodati ali su prodali..
Ja ništa ne određujem nego iznosim činjenice a ti lupaš ko Maksim po diviziji,spominješ neke urote i ostale gluposti.
Ovo je ionako zemlja apsurda gdje se krivac uvijek traži u tuđim redovima a ne gleda se u svoju avliju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto je najjace u svemu ja za tom PL i ne zalim, ista je kao i Federalna. Udje ko zeli, ako zelis da udjes uci ces. Samo ti treba nesto vise sredstava od drugih ekipa.
I onda udjes u PL i skontas hljebe sve ove ekipe koje igraju PL nisu nista bolje od ovih iz Federalne. U godini ne bude niti jedna lijepa utakmica. Najveci derbi Sarajevo-Zeljo bude sramota za fudbal, u Evropi se nasi predstavnici sramote..
Sloboda ako udje i kad udje zagovarati ce drugu politiku sa Husicem sto ce brzo dovesti do toga da ce isti taj Zeljo i Velez lagano da ga ispuse na Tusnju jer su to prosjek ekipe u ovoj uzasnoj ligi i nista vise
I onda udjes u PL i skontas hljebe sve ove ekipe koje igraju PL nisu nista bolje od ovih iz Federalne. U godini ne bude niti jedna lijepa utakmica. Najveci derbi Sarajevo-Zeljo bude sramota za fudbal, u Evropi se nasi predstavnici sramote..
Sloboda ako udje i kad udje zagovarati ce drugu politiku sa Husicem sto ce brzo dovesti do toga da ce isti taj Zeljo i Velez lagano da ga ispuse na Tusnju jer su to prosjek ekipe u ovoj uzasnoj ligi i nista vise
Sloboda je u Lukavicu dosla spustenih gaca sa uvjerenjem da ce se igraci Zelje, Veleza i ostalih ekipa boriti za njihov opstanak.
Nakon sto su primili 2 komada od fenjerasa bez ispaljenog metka, svoj alibi za poraz su trazili u tudjim redovima, te kao takvi docekani kao heroji!
Nakon sto su primili 2 komada od fenjerasa bez ispaljenog metka, svoj alibi za poraz su trazili u tudjim redovima, te kao takvi docekani kao heroji!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trolu dosao si ovdje bez da imas ikakvog pojma pricati kako je bilo i sta je bilo nama koji smo zadnjih mjesec dana pomno pratili sve. Nas je Velez pustio u Tuzli, svako ko je gledao utakmicu mogao je to da vidi ali su nam zato i deset puta vise vratili jer su izgubili kod kuce za novac od Goska. Zeljo nas je posteno razvalio u utakmicama, a protiv Leotara nisu makli jer su se dogovorili. U prijevodu prodali su nas svi, ne treba se praviti Englez jer svi smo isti. Nije niko posten pa ni Zeljo, ili ste ipak samo vi posteni, a svi ostali prevarantiSaurman je napisao/la:Ne provaljuj se živ bio.tuzlak1987 je napisao/la:Saurman ti si jedan obicni trol koji sebi daje pravo da odredjuje kako je i sta je bilo, a ni sam ne vjerujes u to sto pricas. Vazno je samo sve svaliti na stranu Slobode iako je dobro poznato da je Gosk ubacio lovu Velezu ili da je Zeljo igrao 3 za 3 protiv Leotara koji im je vratio naredne sezone.
A u zadnjem kolu tu Slaviju u gostima ne bi pobjedio ni Zeljeznicar ni Sarajevo niti bilo ko drugi jer je to u ovoj PL nemoguce, da uzmes bodove u gostima u zadnjem kolu domacinu. Tako da je na nama sa onim sastavom bilo samo da se prepustimo tome da nas Velez i Zeljeznicar nece prodati ali su prodali..
Ja ništa ne određujem nego iznosim činjenice a ti lupaš ko Maksim po diviziji,spominješ neke urote i ostale gluposti.
Ovo je ionako zemlja apsurda gdje se krivac uvijek traži u tuđim redovima a ne gleda se u svoju avliju.
Slavija je na polusezoni mislim bila zadnja, a na proljece jedna od boljih ekipa. Slaviju u gostima kada joj treba u zadnjem kolu taj dan ne bi zafrkala niti jedna ekipa u PL, a kamoli Sloboda koja nije nikad kao do tada imala slabiju ekipu.
tuzlak1987 je napisao/la: Sloboda ako udje i kad udje zagovarati ce drugu politiku sa Husicem sto ce brzo dovesti do toga da ce isti taj Zeljo i Velez lagano da ga ispuse na Tusnju jer su to prosjek ekipe u ovoj uzasnoj ligi i nista vise
Velika Sloboda će povratkom u Premier Ligu nanijeti veliku bol prosječnom Željezničaru, koji kara konstantno sve u ovoj PL.
Ja te volim, volim Željo..
-
wienultras
- Kontakt:
meni je i drago sto smo ispali jer bi se klub sigurno ugasio,u dogledno vrijeme,nikada azmir nebi dosao na celo kluba da nismo ispali nikada se ovako pozzz stvari nebi desevale,u svakom zlu ima i nesto dobro...bilo je sto je bilo,ali nezaboravite, MI PAMTIMO::
valja doci na gostovanje kada tad,dace bog trebace velezu za opstanak,kada tad.ima pravde,a seljo je druga prica..
valja doci na gostovanje kada tad,dace bog trebace velezu za opstanak,kada tad.ima pravde,a seljo je druga prica..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj iznositi nista kada nemas pojma, Slavija je mozda i najbolja ekipa bila nakon Zelje na proljece jer je na jesen uzela u 15 kola samo 7 bodova. Dvije pobjede i remi u 15 kola, a onda na proljece uzela 25 bodova. Da je odigrala jesen kao sto je odigrala proljece borila bi se za Evropu.Ozren je napisao/la:Sloboda je u Lukavicu dosla spustenih gaca sa uvjerenjem da ce se igraci Zelje, Veleza i ostalih ekipa boriti za njihov opstanak.
Slavija na jesen nije uopste ista Slaviji na proljece bila i nije je bilo moguce dobiti u gostima niti igrati sa njima. Moglo se samo gledati kako ce ostali odraditi
- Probisvjet
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la: Sloboda ako udje i kad udje zagovarati ce drugu politiku sa Husicem sto ce brzo dovesti do toga da ce isti taj Zeljo i Velez lagano da ga ispuse na Tusnju jer su to prosjek ekipe u ovoj uzasnoj ligi i nista vise![]()
![]()
Velika Sloboda će povratkom u Premier Ligu nanijeti veliku bol prosječnom Željezničaru, koji kara konstantno sve u ovoj PL.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šta si ti jadan pratio, da si pratio ne bi pisao ove nebuloze.tuzlak1987 je napisao/la:Trolu dosao si ovdje bez da imas ikakvog pojma pricati kako je bilo i sta je bilo nama koji smo zadnjih mjesec dana pomno pratili sve. .Saurman je napisao/la:Ne provaljuj se živ bio.tuzlak1987 je napisao/la:Saurman ti si jedan obicni trol koji sebi daje pravo da odredjuje kako je i sta je bilo, a ni sam ne vjerujes u to sto pricas. Vazno je samo sve svaliti na stranu Slobode iako je dobro poznato da je Gosk ubacio lovu Velezu ili da je Zeljo igrao 3 za 3 protiv Leotara koji im je vratio naredne sezone.
Izgubili ste zasluženo od Slavije i ispali iz lige rezultati to govore.
Tvoje teorije zavjera me ne interesuju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Saurman trolu, ako imas neki argument taj.
Ili ces nastaviti da mi uredjujes postove i citiras ono sto ti odgovara..
Ili ces nastaviti da mi uredjujes postove i citiras ono sto ti odgovara..
A tvoj je argument da su se svu urotili protiv Slobode i da je to razlog ispadanja.
Klub koji je od 15 utakmica te sezone u gostima njih 13 izgubio i onda mi neku šuplju prosipa.
Klub koji je od 15 utakmica te sezone u gostima njih 13 izgubio i onda mi neku šuplju prosipa.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 jan 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja nemam nikakve argumente sto se tice tih urota, ja ti fino iznosim kako je bilo i sta je bilo jer si dosao da komentarises, a nista ne znas. Vec je poenta tvoje price samo u tome da je Sloboda sve kriva i to je to.Saurman je napisao/la:A tvoj je argument da su se svu urotili protiv Slobode i da je to razlog ispadanja.
Ti prihvatio ili ne da su se Zeljo i Velez dogovorili u zadnjem kolu, to je tvoje. Ali tako je bilo..Sloboda je pred zadnje kolo bila iznad svih tih ekipa koje su ostale u ligi, ali je imala tu nesrecu da ide Slaviji koja je bila jedna od boljih ekipa na proljece sa 25 bodova.
To da nas nije niko pustio nije istina, pustio nas je Velez u Tuzli i nisu se uopste trudili, ali su nam zato dobro zavukli jer su bodove kuci dali nasem najvecem konkurentu kojeg smo pobjedili u Gabeli. Time su nas kurisali maksimalno...
Realno nisu oni izbacili Slobodu, oni su samo ostavili Leotar u ligi, isto ko sto je Velez ostavio GOSK-a, samo sto je Zeljo to uradio na preofiran nacin, i sto bi se u iole ozbiljnijoj ligi to lijepo kaznilo al ajd...
Nama je dobro doslo to izpadanje da se sredimu unutar kluba, samo se nadam da cemo sad se vratit jer mogli bi tesko zaglavit ovde ako i sad ne udjemo.
Nama je dobro doslo to izpadanje da se sredimu unutar kluba, samo se nadam da cemo sad se vratit jer mogli bi tesko zaglavit ovde ako i sad ne udjemo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Premier liga ce se izvuci iz ocaja kada se iz ocaja izvuku Zeljo, Sarajevo, Borac, Velez, Celik i Sloboda i to je to. Dobro svima je jasno da ste vi najbolja ekipa u drzavi, ja to nigdje ne sporim ali je isto i jasno da je liga ocajna i da se nasi klubovi sramote vani. To moze samo da se promijeni nekom privatizacijom klubova i pojacanjem konkurencije.lisander je napisao/la:vtuzlak1987 je napisao/la:Opusteno samo, sve ce doci na svoje i biti naplaceno kao sto uvijek i bude. Zeljeznicar je za standarde Evropskog fudbala zadnja klasa, to sto je ova liga ocajna to je druga stvar..
vratite se da izvucete premier ligu iz ocaja, molim vas.
Ako tebi ne odgovara jaca Sloboda, a samim tim jaci Zeljeznicar onda dobro...
Meni je dovoljna jedna činjenica a vjerujem i ostalim, a to je da utakmica u Lukavici odlučivala o putniku u niži rang.Jel' tako ili nije ???tuzlak1987 je napisao/la:Ja nemam nikakve argumente sto se tice tih urota, ja ti fino iznosim kako je bilo i sta je bilo jer si dosao da komentarises, a nista ne znas. Vec je poenta tvoje price samo u tome da je Sloboda sve kriva i to je to.Saurman je napisao/la:A tvoj je argument da su se svu urotili protiv Slobode i da je to razlog ispadanja.
Ti prihvatio ili ne da su se Zeljo i Velez dogovorili u zadnjem kolu, to je tvoje. Ali tako je bilo..Sloboda je pred zadnje kolo bila iznad svih tih ekipa koje su ostale u ligi, ali je imala tu nesrecu da ide Slaviji koja je bila jedna od boljih ekipa na proljece sa 25 bodova.
To da nas nije niko pustio nije istina, pustio nas je Velez u Tuzli i nisu se uopste trudili, ali su nam zato dobro zavukli jer su bodove kuci dali nasem najvecem konkurentu kojeg smo pobjedili u Gabeli. Time su nas kurisali maksimalno...
Jedno pitanje za Fukare ovaj šal što ima Ćiro jel se može on nabaviti u slobodnoj prodaji ili ipak samo preko grupe? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.