Palacio je definitivno bolji, a jos imas na klupi Milita sa placom od 4.5 mil €, Icardia i Belfodila koji kombinirano nemaju 300 minuta odigranih u pola sezone i koji su placeni 20+ mil, i jos treba uzet u obzir da majstor kojeg imamo za trenera forsira formaciju sa 1 napadacem, jednostavno ne vidim sta ce nam onda jos jedan napadac, pa i besplatni. Radije vratit Longa sa posudbe ako im fali jedan napadac.Chinaglia je napisao/la:trenutno nemate boljeg napadača od njega, pitanje je da l' je to i Palacio, a sad je druga stvar koga biste vi željeli, itdTritolone je napisao/la:Djordjevic
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BranimirStulic
- Kontakt:
Ma ništa od Đorđevića, kakav on. Izjavio da mu je Lazio prva opcija, a i neka je vala. Koji će mi on ku.rac u Interu..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
možda sam pogrešno skontao, tvoj komentar sam vidio u fazonu da Đorđević nema kvalitet .. nema za onakav Inter kakav bi trebao biti, ali za ovakav ima .. a ne vidim neke naznake da planirate u skorije vrijeme ponovo na vrh, barem ovaj Thohir ne priča tako
mislim, Đorđević igra u životnoj formi i momak će biti samo bolji i bolji, lošiji neće sigurno .. a uzmite u obzir da igra za Nantes, da igra u boljem klubu, držim da bi još više zabijao
a Milito je svoje završio, Belfodil nije još formiran kao igrač, a ne znam ni da l' je klasičan napadač ili krilni, a Icardi će sjebat' karijeru, a mogao bi postati dobar napadač
mislim, Đorđević igra u životnoj formi i momak će biti samo bolji i bolji, lošiji neće sigurno .. a uzmite u obzir da igra za Nantes, da igra u boljem klubu, držim da bi još više zabijao
a Milito je svoje završio, Belfodil nije još formiran kao igrač, a ne znam ni da l' je klasičan napadač ili krilni, a Icardi će sjebat' karijeru, a mogao bi postati dobar napadač
Pa nisam mislio da je on los igrac, nego da nije potreban, Interu prvo treba jedno pojacanje ala Nainggolan (Reges bi tu bio savrsen pick) a onda polako gradit sve ostalo. Nema potrebe gomilat igrace u napadu pogotovo kad nisi ni dao pravu sansu onima koje si doveo.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
zajebano je kad jedan trener poput Mazzarrija dovodi igrače za svoju formaciju, a onda kad jednom ode, dođe drugi trener i valja to onda počistiti
zato ja nikako ne volim ove 'difesa a tre' trenere 
Valencia are looking for a striker, they are interested in Inter's young striker Icardi. (via @dimarzio)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja se odavno vise nicemu ne nadam, bar dok je zalizani zaduzen za transfere.
Covjece, frajer je za Pereiru dao 12 miliona! Ovo sto igra Nagatomo bih se zivotom smio zaklet da bi jednako kvalitetno igrao i Mbaye. I bolje.
Jednostavno mi je zao Mazzarija sto s invalidima mora ganjat rezultat. Kad je jedan Rolando najbolji u odbrani sve ti je jasno.
Covjece, frajer je za Pereiru dao 12 miliona! Ovo sto igra Nagatomo bih se zivotom smio zaklet da bi jednako kvalitetno igrao i Mbaye. I bolje.
Jednostavno mi je zao Mazzarija sto s invalidima mora ganjat rezultat. Kad je jedan Rolando najbolji u odbrani sve ti je jasno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mazzari: " I invented 3-5-2"Chinaglia je napisao/la:zajebano je kad jedan trener poput Mazzarrija dovodi igrače za svoju formaciju, a onda kad jednom ode, dođe drugi trener i valja to onda počistitizato ja nikako ne volim ove 'difesa a tre' trenere
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo ciljeva za ovu sezonu,tko još nije vidio...
Nadajmo se da je i sutra u prvoj jer sve drugo nema smisla.
Inače,gledam maloprije po whoscoredu i Kovačiću je pod jače strane stavljen "Defensive contribution"-strong (calculated from player statistics in domestic league games this season and last).Kao što sam i pisao prije mjesec dana otprilike,u onoj analizi defenzivnog učinka Interovih veznih igrača,ako mu da više minuta povećat će mu se i učinak u obrani i pokazat će da nije ništa slabiji u tom segmentu od Taidera.Nije da mu se drastično povećala minutaža,ali od tada je dobio 3 utakmici po 80+ minuta i to je i dovelo do ovoga.President Erick Thohir has spoken to the newspaper Republika regarding Inter’s objectives this season after the recent lack of results: “Inter have improved compared to last year, but a fourth or fifth place is still the most reasonable goal.
Nadajmo se da je i sutra u prvoj jer sve drugo nema smisla.
Kova je sutra na klupi sigurno, pogotovo ako bude igro Milito od prve
Evo prvi put ove sezone sva cetvorica interovaca u livornu od prve minutet
EDIT: Bardi odlican, ovi ostali slabo. Livorno generalno je preslab
Evo prvi put ove sezone sva cetvorica interovaca u livornu od prve minutet
EDIT: Bardi odlican, ovi ostali slabo. Livorno generalno je preslab
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma prodati Handu i vratit momka :
http://www.goalsarena.org/video/italy-s ... no_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goalsarena.org/video/italy-s ... no_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
ma sta cemo ga vracat, da ga gore buse nego u Livornu..nemoj ba grehota je, moze mu otic karijera..neka ga i iducu sezonu na posudbi samo u neki malo bolji klub

Kuzmanović u prvoj,a Kova na klupi

Belfodil nije niti pozvan glavno da ima 5,6 stopera.
- BranimirStulic
- Kontakt:
Je.bo mu Kuzmanović pleme odvratno.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Gle ipak se odlucio "napast" Genou kojoj fali citava obrana + golman, jel moguce ovo
Ipak nevirujem da ce bit ova postava, igrat ce tu Guarin sasvim sigurno pa ce to izgledat malo drugacije.
Ipak nevirujem da ce bit ova postava, igrat ce tu Guarin sasvim sigurno pa ce to izgledat malo drugacije.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovo je utakmica koja se može i mora dobiti, i dobit ćemo je ako izvede ovakvu ili sličnu postavu. Samo nek još stavi Guarina (ili Kovu) umjesto Kuzme i 100% ih uzimamo.
Ako opet remiziramo ja onda stvarno ne znam koji je qrac Thohiru i zašto ovog šabana toliko trpi. Kad jedan Benitez koji je imao neku reputaciju i osvojio CL može dobiti otkaz uz 100X bolju igru i bez ikakvog razloga zašto ovaj koji nije nikad ništa osvojio ima toliki kredibilitet da može ovako uništavat klub bez posljedica. Ako Thohir čeka da izgubimo 4-0 od nekog to neće dočekati jer uz ovoliko defanzivnu postavku nema šanse da i od koga izgubimo toliko, a to što ovaj naš protiv 10 levatskih klubova izvuče 10 remija to se očito ne broji kao poraz iako je to meni gore nego od bilo kakvog poraza. Ne znam njihovu računicu ali zar nije bolje imati malo više "hrabrosti" (ako je hrabrost izaći sa 2 napadača što rade svi) i igrati ofanzivnije pa umjesto 10 remija imati npr. 6 pobjeda i 4 poraza to je 8 bodova više (iako bi imao mnogo više sigurno).
Ako opet remiziramo ja onda stvarno ne znam koji je qrac Thohiru i zašto ovog šabana toliko trpi. Kad jedan Benitez koji je imao neku reputaciju i osvojio CL može dobiti otkaz uz 100X bolju igru i bez ikakvog razloga zašto ovaj koji nije nikad ništa osvojio ima toliki kredibilitet da može ovako uništavat klub bez posljedica. Ako Thohir čeka da izgubimo 4-0 od nekog to neće dočekati jer uz ovoliko defanzivnu postavku nema šanse da i od koga izgubimo toliko, a to što ovaj naš protiv 10 levatskih klubova izvuče 10 remija to se očito ne broji kao poraz iako je to meni gore nego od bilo kakvog poraza. Ne znam njihovu računicu ali zar nije bolje imati malo više "hrabrosti" (ako je hrabrost izaći sa 2 napadača što rade svi) i igrati ofanzivnije pa umjesto 10 remija imati npr. 6 pobjeda i 4 poraza to je 8 bodova više (iako bi imao mnogo više sigurno).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma nema prosperiteta ovom interu niti italijanskom fudbalu dok se ne prevazidje odbrana sa 3 stopera. Bukvalno Mazzariev Napoli je igrao najbolje sto ta formacija moze pruziti a nikada nisu bili konkurentni ni za evropu ni za scudeto. Takav slucaj je i sa djubrentusom u LP.
Bolje je igrati na 50% formaciju sa kojom mozes biti najbolji uz neki napredak nego igrati 100% formaciju s kojom ne mozes biti ni 10. u svijetu. Bolje je ispravnu stvar raditi lose nego losu stvar raditi dobro ( nije da inter i ovu lose radi dobro
)
Treba prodati sve ako treba , samo da se dovede neki vezni igrac koji igra statican fudbal. koji nigdje ne trci a svugdje stize, koji moze da primi loptu bez ikakvog straha. Mi trenutno imamo 10 veznih od kojih svi igraju samo dinamicni fudbal, svoj potencijal moze pokazati samo kad trci sa loptom ili bez nje. Ne moze stajati,primati loptu. Uvijek mora biti trk u prostor u dribling.... Od toga nema nista i nikada nece ni biti.
Da nam thohir i omoguci neki **** transfer u vidu lavezzia ili jovetica ( a naravno da nece) to nista ne bi pomoglo, opet bi bila ista igra samo sa malo kvalitetnijim igracima.
Bolje je igrati na 50% formaciju sa kojom mozes biti najbolji uz neki napredak nego igrati 100% formaciju s kojom ne mozes biti ni 10. u svijetu. Bolje je ispravnu stvar raditi lose nego losu stvar raditi dobro ( nije da inter i ovu lose radi dobro
Treba prodati sve ako treba , samo da se dovede neki vezni igrac koji igra statican fudbal. koji nigdje ne trci a svugdje stize, koji moze da primi loptu bez ikakvog straha. Mi trenutno imamo 10 veznih od kojih svi igraju samo dinamicni fudbal, svoj potencijal moze pokazati samo kad trci sa loptom ili bez nje. Ne moze stajati,primati loptu. Uvijek mora biti trk u prostor u dribling.... Od toga nema nista i nikada nece ni biti.
Da nam thohir i omoguci neki **** transfer u vidu lavezzia ili jovetica ( a naravno da nece) to nista ne bi pomoglo, opet bi bila ista igra samo sa malo kvalitetnijim igracima.
Idealno pojacanje bi bilo juan mata. Organski ne podnosim spanski stil igranja, njihove sitne neuhljebene igrace sa svojom dosadnom igrom i kostantnim prigovaranjima ali jedino takav jedan moze pomoci, a mata je igrac koji se moze dovesti. Mozda ne mzoe inter ali to je igrac koji je fakticki na prodaju. Samo takav tip igraca bi smirio ostale vezne igrace koji se ponasaju napeto ko tempirane bombe kad dobiju loptu u noge.
Za mene bi i trampa guarin ranochia za matu bila dobra iako nasa 2 vise vrijede na trzistu od mate.
Za mene bi i trampa guarin ranochia za matu bila dobra iako nasa 2 vise vrijede na trzistu od mate.
Sa nestrpljenjem ocekujem da vidim Milita od prve. Da mu bude sretno i da nas sve obraduje. Dobit cemo ih pješke 0:2. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Sastav kakav je i najavljivan(opet)..Kova na klupi kako sam i govorio, momak kako god da odigra bit ce na klupi
ajd makar igramo sa dva napadaca..izgleda da su Mazzariju pocele rast dlake na mudima
ajd makar igramo sa dva napadaca..izgleda da su Mazzariju pocele rast dlake na mudima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.