LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

kokuz
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la kokuz » 16 jan 2014, 12:05

adnan24 je napisao/la: A svi ostali najvece moguce pi.ckice...frajer se gura sa 4 igraca Sunsa,ostali samo gledaju :oops:
sad se pisalo o tome na drugoj temi.. ubijeđen sam da ne bi bilo tako da je tu bio kobe, jer ovi ostali gasol, kaman su svi soft tipovi...

btw. young lajkao ovo
slika
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 jan 2014, 12:11

kokuz je napisao/la: sad se pisalo o tome na drugoj temi.. ubijeđen sam da ne bi bilo tako da je tu bio kobe, jer ovi ostali gasol, kaman su svi soft tipovi...
Pa sigurno da bi ali ne kontam u cemu je problem,nisu se nasli ispred dvorane pa da se ocekuje neka ozbiljna tuca...malo se zakuhalo odmah se svi povukli-nije ni cudo sto su i na terenu nikakvi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 jan 2014, 15:54

Cinjenica da niko nije prisao da ga odbrani vise govori o njemu nego o saigracima.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 jan 2014, 15:55

Realne su sanse da Lakersi imaju drugi najgori omjer lige na kraju.
Mislim da Buckse ipak niko ne moze ugroziti.

Uzeti Randlea i Mela dovesti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jan 2014, 16:12

Greivis je napisao/la:Realne su sanse da Lakersi imaju drugi najgori omjer lige na kraju.
Mislim da Buckse ipak niko ne moze ugroziti.

Uzeti Randlea i Mela dovesti.
Bosh je dosta bolja opcija od Mela još uzmu Smarta na draftu.Malo ih ograničava Kobajin ugovor,al vole igrači i za manje pare igrati u LA.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 jan 2014, 16:13

Kakav drugi najgori omjer, nema sanse. Sixersi, Bucksi, Jazz, Magic itd. su dosta losije ekipe. Ovo ce biti drugi tim kad se vrate Kobe, Blake i ostali. Mada ovi sada kako su krenuli, ukopat ce nas toliko da nas ni threepeat Lakersi nebi izvukli.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 jan 2014, 16:59

Donnie Darko je napisao/la:Cinjenica da niko nije prisao da ga odbrani vise govori o njemu nego o saigracima.
Moze on biti kakav hoce ali ovo je samo njihova sramota.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 16 jan 2014, 17:57

amerosm je napisao/la:
sundancekid je napisao/la:

Isto tako mi niste jasni vi koji toliko navijate za pickove...jbte zijanis tekmu, i dodjes ovdje procitat "sve ide po planu"...e ebes vala i to, ja radije ne bi ni gledo kosarku...trebam navijat da moja ekipa izgubi..nidje veze...vazda navijam da pobijede..
Posto je ovaj dio tvog posta bio upucen meni samo mi reci od kad navijas za Lakerse, da vidim ima li smisla pisati neki duzi post.

Kad sam ih poceo pratit, u ekipi su bili Elden Campbel i Eddie Jones... ;)

Uostalom, nije mi uopste jasno kakve to veze ima sa ovim sto rekoh gore... :roll:

Rekoh i ranije, navijat za svoj tim samo kad pobjedjuje, to mi je smijesno. Ako cemo na titulu, onda sve super, a ako ne mozemo u play off, onda navijamo da izgubimo sve tekme...jasna je meni namjera, pickovi i sve, al brate onda ne bi ni gledo kosarku, nije mi jasno kako neko moze gledat tim za koji navija, i radovat se porazu i reci "sve ide po planu"...ma ebo pickove ba, ebes sve taktike...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 jan 2014, 23:36

Manny Harris potpisao na 10 dana. Momak razvaljuje u D-ligi, u zadnje tri utakmice zabio vise od 40 poena.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2014, 08:28

Balon je napisao/la:Manny Harris potpisao na 10 dana. Momak razvaljuje u D-ligi, u zadnje tri utakmice zabio vise od 40 poena.
Nije se nesta proslavio u Clevelandu :roll: adriano zna vise vjerovatno , ali slabe statistike , misli D-liga mi nije mjerilo , hajde vidjet ce mo ga .
Ove sezone kod nas izlog i probe :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jan 2014, 08:30

Kobe Bryant je napisao/la:
Balon je napisao/la:Manny Harris potpisao na 10 dana. Momak razvaljuje u D-ligi, u zadnje tri utakmice zabio vise od 40 poena.
Nije se nesta proslavio u Clevelandu :roll: adriano zna vise vjerovatno , ali slabe statistike , misli D-liga mi nije mjerilo , hajde vidjet ce mo ga .
Ove sezone kod nas izlog i probe :roll:
Bio je solidan u Clevelandu. Zahvalan igrac, ako ga krene sut moze svega biti. Nije toliko los defanzivac, ima solidnu kontrolu lopte, ne divlja. Mi smo ga otpustili jer se bizarno povrijedio i nije mogao biti u trening kampu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jan 2014, 15:30

Nick Young suspendovan od strane ZIDOVA za vecerasnju utakmicu protiv Celtics-a...
Bice veceras zalosno gledati duel ove dvije ekipe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 17 jan 2014, 16:30

amerosm je napisao/la:Nick Young suspendovan od strane ZIDOVA za vecerasnju utakmicu protiv Celtics-a...
vraća se rondo, pa mislim da će bit malo zanimljvije :D

a dobro, očekivana suspenzija, nema se šta prigovorit..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 jan 2014, 16:58

Pa odlicna je vijest suspenzija. Vjerovatno i najbolji igrac trenutno nece igrati. Sanse za novi poraz jos vece, a time i sanse za bolji pick.
amerosm je napisao/la:Nick Young suspendovan od strane ZIDOVA za vecerasnju utakmicu protiv Celtics-a...
Zasto naglasavas i pises zidov? To si u Deutschlandu Hitlerovsku ideologiju pokupio?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2014, 17:21

Greivis je napisao/la:Pa odlicna je vijest suspenzija. Vjerovatno i najbolji igrac trenutno nece igrati. Sanse za novi poraz jos vece, a time i sanse za bolji pick.
Zasto naglasavas i pises zidov? To si u Deutschlandu Hitlerovsku ideologiju pokupio?
Nisam advokat niciji , ali sigurno da amereosm nije pozivao na holokaust ili sl. kod nas je židov = onaj koji voli pare , tj. gazi preko mrtvih da bi došao do para.
Isto tako i ciga'n nije vrijedanje naroda koji se nazivaju Romi , to je takav sleng odnosno žargon.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 jan 2014, 19:06

A i ti se javljas dezurnom trolu koji je u godini dana napisao vise postova nego ti za 5 ili ja za 6. Vidis da tako puni ego.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 jan 2014, 02:32

Sreca pa je Rondo na parketu, sama njegova pojava podize nivo ove utakmice. Mi igramo ko da je prijateljska, defanziva ne postoji. Gasol nas nekako drzi u utakmici. Ukratko, ja goru ekipu Lakersa nisam gledao nikad. Sreca pa su i Celticsi smotani, ozbiljna ekipa bi razmontirala i jedne i druge.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jan 2014, 03:21

Kelly mu igra sa cetiri licne greske i ne moze uopste pomoci u pokusaju igranja odbrane, dok mu Hill sjedi na klupi...
Kao sto sam napisao na temi Celticsa - zalosno je vidjeti na sta je spala najveca kosarkaska utakmica svih vremena.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jan 2014, 04:02

Veceras smo bili manje losija ekipa i prekinuli smo crnu seriju i upisali pobjedu rezultatom 107-104 na gostovanju kod velikog rivala, iako mislim da su nas sudije na kraju pogurale sa ponovljenim podbacivanjem, jer po meni je Johnson posljednji igrao loptom - no do toga uopste nije trebalo doci da je isti bio sposobniji da bolje sacuva loptu.

Najbolji u nasim redovima je bio Gasol sa 24 poena i 13 skokova, a partio ga je Marshall sa 19 poena i 14 asistencija.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 jan 2014, 04:59

amerosm je napisao/la:Veceras smo bili manje losija ekipa i prekinuli smo crnu seriju i upisali pobjedu rezultatom 107-104 na gostovanju kod velikog rivala, iako mislim da su nas sudije na kraju pogurale sa ponovljenim podbacivanjem, jer po meni je Johnson posljednji igrao loptom - no do toga uopste nije trebalo doci da je isti bio sposobniji da bolje sacuva loptu.

Najbolji u nasim redovima je bio Gasol sa 24 poena i 13 skokova, a partio ga je Marshall sa 19 poena i 14 asistencija.
a kad vas nisu pogruale :D
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []