Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će biti osvajač Evropskog prvenstva?

Danska
39
37%
Španija
6
6%
Hrvatska
32
30%
Francuska
23
22%
Mađarska
0
Nema glasova.
Ostali
6
6%

Ukupno glasova: 106

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jan 2014, 21:45

S kojom razlikom Srbija smije izgubit da bi prošli?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jan 2014, 21:47

Ne znaš dobro, napis'o sam ti gore kako ide.

Srbija ipak samo do časnog poraza, propustili su šansu protiv Rusije, to su morali dobiti jer su jači. Ovako ništa.

Bjelorusija na dobrom putu da prođe.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jan 2014, 21:47

filip13 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
ako ovako ostane, Poljska i Rusija...

valjda francuzi i još neko?
Kaunas je napisao/la:Francuska, Poljska i Rusija, mislio sam da si napisao ko uz Francusku ide dalje

filip13 je napisao/la:pa to sam mislio,ne idu dalje tri nego dvije ekipe koliko ja znam
nakon ove grupne faze, prave se dvije nove grupe u koje idu 3 najbolje ekipe iz svake grupe :)[/quote]

do mene je

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jan 2014, 21:49

Unofficialpage je napisao/la:S kojom razlikom Srbija smije izgubit da bi prošli?
Bilo kakav poraz ih je slao kući jer gol razlika utakmice sa Francuskom nije bitna u računici.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2014, 21:59

Mogao se ovdje izvući dobar rezultat da je u ekipi postojao bar jedan klasični odbrambeni igrač tzv. batinaš da zatvara rupe u odbrani (Beljanski nije ni pozvan, Manojlović nije igrao), masu golova smo primili sa pivota, Sorhaindo se šalio u prvom poluvremenu, 11 sedmeraca :lol: ...
Vujin totalno indisponiran, Ilić takođe loš, Stanić samo protiv Poljaka bio na očekivanom nivou, odbrana nije postojala većim dijelom turnira...
Nije mi jasna mala minutaža za mlađeg Nenadića i Rnića.
Selektor je najviše kriv ovdje za prerano ispadanje.

Hrvatima i Makedoncima nek je sa srećom u nastavku takmičenja.

p.s.
@Filipe13 kralju, ajde života ti napiši jedan post od dva reda, ne mora više, samo dva. :lol: Ne vidim smisao tvog pisanja ovdje, pratim te duže vrijeme, jedan si od vodećih spamera ovdje i jedino što radiš je da postaviš neko pitanje praveći se Englez, dobiješ odgovor, zahvališ se i to je sve od tebe a imaš preko 4500 postova :roll: .
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jan 2014, 22:02

alan_kardec je napisao/la:Mogao se ovdje izvući dobar rezultat da je u ekipi postojao bar jedan klasični odbrambeni igrač tzv. batinaš da zatvara rupe u odbrani (Beljanski nije ni pozvan, Manojlović nije igrao), masu golova smo primili sa pivota, Sorhaindo se šalio u prvom poluvremenu, 11 sedmeraca :lol: ...
Vujin totalno indisponiran, Ilić takođe loš, Stanić samo protiv Poljaka bio na očekivanom nivou, odbrana nije postojala većim dijelom turnira...
Nije mi jasna mala minutaža za mlađeg Nenadića i Rnića.
Selektor je najviše kriv ovdje za prerano ispadanje.

Hrvatima i Makedoncima nek je sa srećom u nastavku takmičenja.

p.s.
@Filipe13 kralju, ajde života ti napiši jedan post od dva reda, ne mora više, samo dva. :lol: Ne vidim smisao tvog pisanja ovdje, pratim te duže vrijeme, jedan si od vodećih spamera ovdje i jedino što radiš je da postaviš neko pitanje praveći se Englez, dobiješ odgovor, zahvališ se i to je sve od tebe a imaš preko 4500 postova :roll: .

lijepo preskočiš moje postove,tako i ja radim vjeruj mi sa milion postova koji me ne zanimaju,upitao ono što me zanimalo,nisam znao koliko ekipa idu dalje,ne vidim u čemu je problem

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2014, 22:05

filip13 je napisao/la:lijepo preskočiš moje postove,tako i ja radim vjeruj mi sa milion postova koji me ne zanimaju,upitao ono što me zanimalo,nisam znao koliko ekipa idu dalje,ne vidim u čemu je problem

ma kvaka je u tome što tebe ovdje ne zanima ništa osim da nabijaš postove.
evo ga dva reda. bravo. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jan 2014, 22:05

alan_kardec je napisao/la:
filip13 je napisao/la:lijepo preskočiš moje postove,tako i ja radim vjeruj mi sa milion postova koji me ne zanimaju,upitao ono što me zanimalo,nisam znao koliko ekipa idu dalje,ne vidim u čemu je problem

ma kvaka je u tome što tebe ovdje ne zanima ništa osim da nabijaš postove.
evo ga dva reda. bravo. :lol:

kako ti kažeš

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jan 2014, 22:08

DukeOfWellington je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:S kojom razlikom Srbija smije izgubit da bi prošli?
Bilo kakav poraz ih je slao kući jer gol razlika utakmice sa Francuskom nije bitna u računici.
Nisam ovo pratio, kako je Damir prošao na AO sve mi se poremetilo :D

Nisam se nadao da će Srbija ovako brzo ispasti, nadao sam se da će, barem, proći prvi dio to jest prvu grupnu fazu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2014, 22:26

slika

To bi bilo to što se tiče prve faze. I u ovoj grupi će favoriti imati relativno lagan posao i vrlo je vjerovatno da će u međusobnom duelu riješiti status pobjednika grupe. Francuzi će imati malo teži posao protiv Švedske, ali sa ovom igrom mogu ići do samog kraja. Po mom mišljenju Francuska je pokazala najviše na prvenstvu, možda ne rezultatski, ali promjena u stilu igre je evidentna i pravo su osvježenje.

Ispale su one ekipe čije sam slabe partije najavljivao na samom početku, uz izuzetak Srbije, koja je najveće razočarenje prvenstva. Treće uzastopno takmičenje na kojem su razočarali, neću dalje, da me opet pogrešno ne shvate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 jan 2014, 22:26

Nije isključeno da Poljska zadevera Hrvatsku.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 17 jan 2014, 22:47

DukeOfWellington je napisao/la:Nije isključeno da Poljska zadevera Hrvatsku.
Barem su nam oni redovne musterije 8-) .

Da se nadodam za Dinarta sto se stranicu prije pisalo. Fantasican igra, jedan od najboljih obrambenih ikada, ako se tako moze gledati. Osvojio sve sto se moze osvojiti i sada je pomocni trener Onesti. Tako to Francuzi rade. A ne kao HRS da odbacuje rukometne legende...

Na stranu to, sada nam slijede Francuzi, prva pa najteza. U slucaju pobjede polufinale je 99% osigurano.
RIP CITY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2014, 22:59

Lillard0 je napisao/la:Na stranu to, sada nam slijede Francuzi, prva pa najteza. U slucaju pobjede polufinale je 99% osigurano.
Napokon malo dobrog rukometa.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jan 2014, 23:16

ma to će Francuzi riješiti sa minimalno pet razlike, prejaki su, nisam ih gledo do večeras ali ovo što sam vidio je za zlato ;) ponovo imaju motiva

Al su Olsen i Lindgren slabi taktičari, onakvog dominatora imati u ekipi i ne iskoristiti ga :cry: :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2014, 23:27

DukeOfWellington je napisao/la:Ne znaš dobro, napis'o sam ti gore kako ide.

Srbija ipak samo do časnog poraza, propustili su šansu protiv Rusije, to su morali dobiti jer su jači. Ovako ništa.

Bjelorusija na dobrom putu da prođe.
ma srbija igra rukomet ko prije 25 godina... nema tu nekog napretka... nažalost vujin i ilić su flopovi teški za velike tekme...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2014, 23:48

DANTES je napisao/la: ma srbija igra rukomet ko prije 25 godina... nema tu nekog napretka... nažalost vujin i ilić su flopovi teški za velike tekme...
slika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jan 2014, 10:27

LenBias je napisao/la:
Android je napisao/la:Buntic kao tenk,i lopta i golman su zavrsili u golu,to je pravi Hercegovac :D
bez provokacija, bilo bi lijepo ;)
Sto ti je to provokacija svega ti. :? :lol:

Buntic odigrao sjaajno, svaka cast majstore!
Kopljaru svaka cast, al cesto nekad kad udje premekano, nigdje to ne vodi... Bunta makar kad ide ide do kraja, pa krep'o, ost'o.

Najbolji rasplet, odmah na FR, dobijes li to, sve ti je otvoreno do finala fakticki...
...Život za Široki...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 18 jan 2014, 11:44

Danska, Makedonija i Island su prijavili nove igrace za iduci krug. Kod Danske ulazi Eggert umjesto Noddesbo-a. Kod Makedonije je prijavljen Pribak umjesto Markoskog. Kod Islanda Thor Gunnarsson ulazi umjesto Atlasona.

Cekamo te Ketaa ;) ...
RIP CITY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2014, 11:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kopljaru svaka cast, al cesto nekad kad udje premekano, nigdje to ne vodi... Bunta makar kad ide ide do kraja, pa krep'o, ost'o.
Ne možeš od Kopljara očekivati da bude neki razbijač, njegova fizička konstitucija je idealna za skok-šut i to je ono što najbolje radi, znači klasična varka (finta) digne se i zvekne, bez puno mudrovanja. Visina je njegovo oružje, ali kad se odbrambeni igrač dobro postavi, kad ima ruku na sebi, odmah to ide malo teže. Buntić je 13 cm niži, samim tim je brži i smije se upustiti u hrabre avanture.

Kopljar je igrač za velike utakmice, samo mu treba dobar srednji da mu obezbijedi malo prostora. Na zadnjem EP je sam razbio Francusku.
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 18 jan 2014, 11:55

Virtu4l je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Kopljaru svaka cast, al cesto nekad kad udje premekano, nigdje to ne vodi... Bunta makar kad ide ide do kraja, pa krep'o, ost'o.
Ne možeš od Kopljara očekivati da bude neki razbijač, njegova fizička konstitucija je idealna za skok-šut i to je ono što najbolje radi, znači klasična varka (finta) digne se i zvekne, bez puno mudrovanja. Visina je njegovo oružje, ali kad se odbrambeni igrač dobro postavi, kad ima ruku na sebi, odmah to ide malo teže. Buntić je 13 cm niži, samim tim je brži i smije se upustiti u hrabre avanture.

Kopljar je igrač za velike utakmice, samo mu treba dobar srednji da mu obezbijedi malo prostora. Na zadnjem EP je sam razbio Francusku.
Kopljar je EP u Srbiji odigrao najbolje otkad je u reprezentaciji. Ostalo je bilo solidno, ali samo to. Ne znam, ja od njega uvijek ocekujem puno. Recimo da su njemu Bunticeva muda bio bi fantastican igrac, ovako je samo dobar.

Visina bi trebala bit njegovo glavno oruzje, ali njemu je finta kao sto si rekao prioritet. Makar da on skoci i sa 208, qurac bi ga netko mogao blokirat. Samo da to vise koristi i sve ce bit dobro.

Vidjet cemo dalje, obicno smo igrali na prvenstvima igrali odlicno prve utakmice pa na kraju popusimo u polufinalu, a sada je to u grupi izgledalo losije makar su tu 3 pobjede. Krila odsjecena, Cupic van forme, borimo se s bekovima. Nadam se da cemo to promijeniti.
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.