S obzirom da si veliki vjernik kome ces cestitati Bajram u sarajevu ali od prvih jedanaestBosniacum Lilium je napisao/la:
Sura El-Kafirun
BISMILLAHI-R-RAHMANI-R-RAHIM
KUL JA EJJUHE-L-KAFIRUN.
LA E‘ABUDU MA TA‘BUDUN.
VE LA ENTUM ‘ABIDUNE MA E‘ABUD.
VE LA ENE ‘ABIDUN MA ‘ABEDTUM.
LEKUM DINUKUM VE LIJE DIN.
pu
pu
pu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 18 jan 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odakle si ti to izvukao sta sam ja? sto sam C/P dovu s neta?pile87 je napisao/la:S obzirom da si veliki vjernik kome ces cestitati Bajram u sarajevu ali od prvih jedanaestBosniacum Lilium je napisao/la:
Sura El-Kafirun
BISMILLAHI-R-RAHMANI-R-RAHIM
KUL JA EJJUHE-L-KAFIRUN.
LA E‘ABUDU MA TA‘BUDUN.
VE LA ENE ‘ABIDUN MA ‘ABEDTUM.
LEKUM DINUKUM VE LIJE DIN.
pu
pu
pu
Hajmo se vratiti temi, bezveze provocirate, ako imate napisati ista o FKS, izvol' te, ako nema, pustite i ne trolajte, taman se sastavilo par stranica samo o FKS i dodjete kao neke pubertetlije da se nasladjujete nekim stvarima.
ONTOPIC:
zna li neko da li se definitivno odustalo od Kalasia ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa skonto po tome pu pu pu samo pravi vjernici i navijaci sarajeva govore pu pu pu !Bosniacum Lilium je napisao/la:
odakle si ti to izvukao sta sam ja? sto sam C/P dovu s neta?Odakle znas koje sam ja vjere? Na kraju krajeva pravi vjernik nema problema s tim, a ni oni drugi, ne znam na sta ciljas, mozda ako si ti nacionalisticki zadojen, ja nisam.
Hajmo se vratiti temi, bezveze provocirate, ako imate napisati ista o FKS, izvol' te, ako nema, pustite i ne trolajte, taman se sastavilo par stranica samo o FKS i dodjete kao neke pubertetlije da se nasladjujete nekim stvarima.
ONTOPIC:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kao sto rekoh, vrati se temi ili sjasi s istepile87 je napisao/la:Pa skonto po tome pu pu pu samo pravi vjernici i navijaci sarajeva govore pu pu pu !Bosniacum Lilium je napisao/la:
odakle si ti to izvukao sta sam ja? sto sam C/P dovu s neta?Odakle znas koje sam ja vjere? Na kraju krajeva pravi vjernik nema problema s tim, a ni oni drugi, ne znam na sta ciljas, mozda ako si ti nacionalisticki zadojen, ja nisam.
ONTOPIC:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Trebaju nam jos 2 igraca. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pored ovih koji ce sutra biti predstavljeni?Sarajlijc@ je napisao/la:Trebaju nam jos 2 igraca.
bit ceSarajlijc@ je napisao/la:Trebaju nam jos 2 igraca.
do polaska u trursku najdalje
Mogu pjevati koliko hoce ali nece im dati moje Jedinstvo da udu u PL, hvala na podrsci aBd pa ce Jedinstvo iduce sezone igrati u Sarajevuado-hz je napisao/la:Nema veze sa nasom temom al gledam ovaj docek Cire u Tz, i hajd sve fino docekan, tamo vamo...i na kraju pjesma oooooooo .ebem te sarajvo.....sta reci....kakvu poruku poslati....seljakluk, primitivizam.... nije garant
Bordo momčad jača u nastavku sezone
Barić i Purić nove akvizicije FK Sarajevo
Barić i Purić nove akvizicije FK Sarajevo
-
worchester
- Kontakt:
ako je to onaj baric iz vojvodine,dobili ste prevaru od igraca kojem je menadzer kezman!
doveden je u vojvodinu i na pocetku su ga gurali do besvjesti da bi nakon par utakmica zavrsio na tribinama.
mozete mi vjerovati ili ne ali vrijeme ce pokazati.cujem da se i delac spominje da ce doci kod vas,sve redom igraci od mateje kezmana koji je ostao bez marke u dzepu i sada pokusava da podvali igrace bilo kome.
doveden je u vojvodinu i na pocetku su ga gurali do besvjesti da bi nakon par utakmica zavrsio na tribinama.
mozete mi vjerovati ili ne ali vrijeme ce pokazati.cujem da se i delac spominje da ce doci kod vas,sve redom igraci od mateje kezmana koji je ostao bez marke u dzepu i sada pokusava da podvali igrace bilo kome.
Sjednica Skupštine FK Sarajevo sa novim sastavom članova Skupštine u skladu sa Statutom FK Sarajevo počinje u 11h u VIP salonu Pivnice HS, koja se nalazi u sklopu Sarajevske Pivare, ul. Franjevačka, br. 15.
Na radnom dijelu Skupštine bit će izabrani svi organi Fudbalskog kluba Sarajevo - predsjednik i podpredsjednik Skupštine, Nadzorni odbor i Upravni odbor FK Sarajevo, čime počinje nova stranica historije našeg i vašeg bordo bijelog kluba.
Novoizabrani predsjednik Fudbalkog kluba Sarajevo, te predsjednik skupštine obratit će se predstavnicima medija u 12.30h također u Pivnici HS, kada je zakazana press konferencija.
FK Sarajevo <3
Na radnom dijelu Skupštine bit će izabrani svi organi Fudbalskog kluba Sarajevo - predsjednik i podpredsjednik Skupštine, Nadzorni odbor i Upravni odbor FK Sarajevo, čime počinje nova stranica historije našeg i vašeg bordo bijelog kluba.
Novoizabrani predsjednik Fudbalkog kluba Sarajevo, te predsjednik skupštine obratit će se predstavnicima medija u 12.30h također u Pivnici HS, kada je zakazana press konferencija.
FK Sarajevo <3
ZVANIČNO:
Dario Purić je novi igrač FK Sarajevo
Dobrodošao!
Dario Purić je novi igrač FK Sarajevo
Dobrodošao!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Baric je zelja Jarnog.I ako je tako kao sto pises, nije mi jasno sto ga Jarni dovodi u klub.worchester je napisao/la:ako je to onaj baric iz vojvodine,dobili ste prevaru od igraca kojem je menadzer kezman!
-
lafomamone
- Kontakt:
Danas je istorijski dan za nas klub, ovu ligu i fudbal uopste u BIH. Ne dozvolimo da nam ljubomorni napaceni i depresivni pokvare ovaj dan
Što se tiče ova dva pojačanja
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na koliko su potpisani ugovori, valjda nije na 2 godine???
- crozzer
- Kontakt:
kakva su ova dva igraca nisam upoznat sa njima , da li su dobri za premier lige ?
Kako ti-vam se više da?19risha88 je napisao/la:Što se tiče ova dva pojačanja
[youtube][/youtube]
Sarajevo ljubavi moja!
- moustapha
- Kontakt:
Kad bi dostigli nivo koji su imali nekad, sigurno je da su dobri za nase lige, pogotovo sto su te pozicije kod nas lose pokrivene. U kakvoj su formi i koliko spremni dolaze tek nam predstoji da vidimo. Iskreno ocekujem da ce ta desna strana mnogo ozbiljnije izgledati, jer desnog beka nismo imali jako dugo, pa nam je i igra pod desnoj strani bila dosta sterilna.crozzer je napisao/la:kakva su ova dva igraca nisam upoznat sa njima , da li su dobri za premier lige ?
Dalje ocekujem da se dodatno ojaca vezni red i dovede jos jedan napadac najmanje.
#divovi
vracam se ja sa utakmice iz Travnika, izađem iz autobusa, krenem u stan da uđem kad ispred stana koferi... nije plaćena kirija... i kako da ja ostanem?19risha88 je napisao/la:Što se tiče ova dva pojačanja
[youtube][/youtube]
Puriića je ganjalo pola nase ligee i to dobro znaju svi, pa i komsije su ga prizivale prije par sedmica na svojoj temi ... jbg dosao u Sarajevo i naravno da ne valja... odron
Baric je prevara koja je igrala standardno u Belgijskoj ligi...odron
u Vosi je za konkurenciju imao domaceg igraca ito je bio kapiten koliko se sjecam, zelja Roberta koja je ispunjena
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, BungaBum, NazorUso, SamoTi4000 i 39 gostiju.