Ovako,kladionicarski, 1 i 3+el92 je napisao/la:Koji rezultat ocekujete prekosutra ? Koju postavu ?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Potpis.rope11 je napisao/la:Pa jeste, samo bih ja ovdje Saponaru umjesto Robinha. Ne znam, nije me Robinho uvjerio ove sezone.![]()
Ali kada se vrati faraon, onda nema dileme oko te lijeve strane.
Jos stoper ili cak dva na ljeto, golman i to je to.
Samo umjesto Binja staviti Saponaru.
Joj hvala Bogu pa cemo napokon igrati formaciju o kojoj pisem mjesecima
Pazzo
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Nesta:" I played with De Sciglio during my last year in AC Milan and I believe he’s a wonderful fullback: he’s one of the few who never gets passed in one-on-one situations. I think he can still grow and follow in the footsteps of traditional great Italian defenders." Ako legenda tako kaže onda..
Evo i kompletan razgovora sa velikim Sandrom.
http://www.thehardtackle.com/2014/aless ... -transfer/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i kompletan razgovora sa velikim Sandrom.
http://www.thehardtackle.com/2014/aless ... -transfer/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pazzini out mjesec dana, a i Saponara ima neku laksu povredu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
bas nam se zanedalo nesto. tamam pazzo da se pocne vracati u staru formu opet nastade peh, ajd ovaj pun nije puno, mada tamam sam cekao da ga vidim kako treba u igri al haman nece moci jos, valja cekati. pa ostasmo samo na balonji i robiju, doduse ima i mladi Petagna 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Evo ovaj Parolo sve bliže dolasku, a Vergara bi u Parmu. Po meni potpuno bespotreban potez, jer ako će Seedorf igrati 4-2-3-1 onda ovaj ne bi imao mjesta pored Nigela i Montoliva, osima ako Clarence ne misli Montoliva "gurnuti" malo prema naprijed. Odnosno, da igra kao trequartista, dok bi Kaka bio lijevo a Honda desno. 
Edit: Sretan 29. rođendan Montolivu!!
Edit: Sretan 29. rođendan Montolivu!!
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Probable line-up vs. Verona (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Urby; Montolivo, De Jong; Honda, Kakà, Robinho; Balotelli.
De vidi odbrane hljeba ti
De vidi odbrane hljeba ti
grande Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Kao i bezbroj puta dosad, ne vjerujem u ta nagađanja oko postave sve dok trener ne izdiktira postavu na jednoj od presica.
A Seedorf će to danas da uradi vjerovatno.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Tacno ako izvede u tandemo Boneru i Zapatu onda ovo nesto nije normalno, il su pomenuta dvojica obisli sve moguce hodze pa nesto zapisali, il neko nekom ovdje tare zenu pa mora ovako da bude. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
Nije valjda da ste mislili da će se dolaskom Seedorfa odmah sve promijeniti ?! 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma ne ocekujemo odmah promjene druze. ali ovo je prvi smrtni grijeh staviti Beneru i Zapatu zajedno,francobaresi je napisao/la:Nije valjda da ste mislili da će se dolaskom Seedorfa odmah sve promijeniti ?!
na prvoj stranici fudbalskog prirucnika stoji jasno objasnjenje, da pomenuta dvojica ne smiju doci u zajednicki kontakt, a kamoli da zajedno ordiniraju fudbalskim terenima, cak je neko to i podvukao crvenim flomasterom.
- francobaresi
- Kontakt:
Pa još niko ne zna ko će sutra početi meč, tek danas bi to moglo biti puno jasnije. Uostalom, pustimo trenera neka isproba sve i svašta, polako će on skontati ko mu treba u ekipi a ko ne treba.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koliko sam ja shvatio Seedorf ce igrati 4-2-3-1 jer trenutno ima igrace za tu formaciju. Nema na raspolaganju veznjake za 4-3-1-2 koju zeli igrati. Zato ima logike ako zeli Parola.
Il Club più titolato al mondo!
Sada je jasno koju ce formaciju koristiti.Seedorf: "I will play with a 4-2-3-1 formation in order to get the most out of our offensive qualities."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
zipa ovo :
http://www.acmilan-serbia.com/2014/01/s ... cence.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.acmilan-serbia.com/2014/01/s ... cence.html" onclick="window.open(this.href);return false;
grande Milan
http://www.acmilan-serbia.com/2014/01/f ... od_18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoho momak se zado
Hoho momak se zado
grande Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.