Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2014, 08:08

City nema niti jedan razlog da pusti Edina Džeku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2014, 10:15

Virtu4l je napisao/la:City nema niti jedan razlog da pusti Edina Džeku.
U pravu si, ali zato Dzeko ima milion razloga da ide iz Citya. (po meni, sad kako Dzeko misli o tome, ne znam).

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jan 2014, 10:22

džeko sigurno neće ići iz cityja do ljeta, a s obzirom da najvjerovatnije neće produžavati ugovor, onda se postavlja pitanje gdje će otići na ljeto. ne znam zašto se čudite, džeko može u velikane jedino ako zabije još 20 golova do kraja sezone(što bi bilo sjajno). svugdje mu prijeti klupa, a vi na to nikada ne mislite. šta vam garantira da bi on u milanu, tottenhamu, interu i sl. klubovima igrao kao preporođen?

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 18 jan 2014, 10:33

Danas vjerovatno klupa jer je Aguero spreman, ali ima važna tekma za 3 dana u Capital kupu protiv West Hama :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jan 2014, 10:53

Danas ako Bog da Edin počinje meč, te zabija minimalno jedan gol. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 10:57

Kao sto sam vec izjavljivao. Igrati ce OVAJ tim:
slika
Postoje 2,3 dileme. Nastasic ili Demichelis ( 50%/50% ), Dzeko ili Aguero. Nadam se da Dzeko. Zasto objasnio sam vec u prijasnjim postovima. Navas ili Milner. Tu vjerovatno pocinje Navas 70%. Ima jos jedna mogucnost ako se Yaya ne bude osjecao 100% FIT, da zaigra Garcia. I to je sve.
Sto se tice Wolfsburga. To bi bilo bolje rijesenje od sadasnjeg. Pod uslovom da ga City posudi za 6 mjeseci. Na sta bi Wolfsburg pristao a City mnogo teze. Tada bi Dzeko u TOP formi docekao prvenstvo. Igrao bi SVE vaznije utakmice. I lakse bi se na ljeto prodao u npr. Milan, Chelsea, Arsenal, Inter itd.
Sto se tice postera ( g. viKK ). Gdje to pise da ce njega City prodati na ljeto. Mogu ga zajebavati kao dosad i iskoristiti do kraja, jos jednu sezonu. Posebno ako se pokaze kao koristan zamjenski igrac. Sto se pokazuje. Trpa covjek sve zivo u ovim kupovima. Zato je trebao da ide po meni vec sada u Januaru. A "frku" je trebao da radi oko Novembra. Tako da svim stranama da dovoljno vremena. Jedino ako nisu pare "opet" presudile.
Jos jedan biser ( g. viKK-a ), :D :D
"ne znam zašto se čudite, džeko može u velikane jedino ako zabije još 20 golova do kraja sezone(što bi bilo sjajno)".
Dragi g. Vice. Balotelli je zabio 5 golova i presao je u jedan Milan kao prva zvijezda. A taj isti Milan ce ga prodati vjerovatno na ljeto. Zbog kojeg razloga bi Dzeko trebao zabiti 35 golova da predje u veliki tim ???? Dali je Chelsea veliki tim ? Ako jeste kako to da im je prvi strijelac Torres sa 4 ligaska gola(16 odigranih), . Eto'o 3 ligaska ( 11 odigranih ) i Ba 1 ligaski ( 8 odigranih) ?? Cak kada saberemo sve golove ligaske i kupove. Ispada da je super sub Dzeko. Postigao kao Torres, Eto'o i Ba, zajedno. Ma ta ce Dzeko, ta on zna. Nego Vice reci nam jesi li uspio zamoliti dr. Ciru za jedan autogramcic.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 18 jan 2014, 11:13, ukupno mijenjano 4 puta.

emir_

Post Postao/la emir_ » 18 jan 2014, 11:02

Sjećam se početka sezone kada su Negredo i Džeko odigrali sve pripremne utakmice jer je Kun bio povrijeđen. Međutim, prva kolo, nakon nekoliko dana treninga, počeli su Kun i Džeko tako da danas sigurno očekujem Aguera i vjerovatno Džeka. Opet se to može opravdati da je edin počeo zadnjih 7 utakmica i igrao svaka tri dana.
4-IN-A-ROW

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 11:28

francobaresi je napisao/la:Danas ako Bog da Edin počinje meč, te zabija minimalno jedan gol. :D
E moj Franco. Da ocemo ovo dozivit naljeto. Jaoooooooo. To bi bilo VRH VRHOVA. Cijela ekipa bi radila za njega. A on bi za razliku od Balonje trpo golove nenormalno. Bilo bi van Bastern - Ibra - Dzeko. Grande Dzeko !!!!
slika
slika
[youtube][/youtube] ( ko se na najezi na 30 sec. , onda neznam. A one pickice u City-u jedva da mu i golove slave. Pjesma ooOOo Edin Dzeko, sve tise i tise se pjeva. )
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 18 jan 2014, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jan 2014, 11:31

Ništa nije nemoguće, ionako često se spominje odlazak Maria. Doduše ne ove zime,ali poslije Svijetskog će Mario vjerovatno iz Milana. Džeko bi bio idealan za Milan. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

emir_

Post Postao/la emir_ » 18 jan 2014, 11:39

Romanista10 je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Danas ako Bog da Edin počinje meč, te zabija minimalno jedan gol. :D
E moj Franco. Da ocemo ovo dozivit naljeto. Jaoooooooo. To bi bilo VRH VRHOVA. Cijela ekipa bi radila za njega. A on bi za razliku od Balonje trpo golove nenormalno. Bilo bi van Bastern - Ibra - Dzeko. Grande Dzeko !!!!

( ko se na najezi na 30 sec. , onda neznam. A one pickice u City-u jedva da mu i golove slave. Pjesma ooOOo Edin Dzeko, sve tise i tise se pjeva. )
Italijanska liga, Milan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4-IN-A-ROW

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 11:39

francobaresi je napisao/la:Ništa nije nemoguće, ionako često se spominje odlazak Maria. Doduše ne ove zime,ali poslije Svijetskog će Mario vjerovatno iz Milana. Džeko bi bio idealan za Milan. :D
Slazem se htijeli su oni Maria prodati u Chelsea ali on nije htio vec u Januaru. Cak i Mourinho je bio zainteresiran. Mada ako Milan ne izbori Europu ove godine. Sto je jako realno. Biti ce ByBy Mario., HEHE A onda zna se. Mislim da je i Dzeki prvi izbor Milan. Samo se bojim da ga City nece pustiti na ljeto. Zato bi bilo jako pametno da on dogovori sve uvjete sa Milanom do ljeta. A onda neka zajedno pritisnu City. Ako su pustili Carlita, pustiti ce vala i Dzeksona u zadnjoj godini. MADA Carlito je bio jako nezahvalna zamjena ( i volio je golf terene :) ) a Dzeko im "nazalost" pokazuje da je jakooo koristna zamjena. Koja donosi ove manje kupove i jos se pritome ne buni.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 18 jan 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 12:02

emir_ je napisao/la:

( ko se na najezi na 30 sec. , onda neznam. A one pickice u City-u jedva da mu i golove slave. Pjesma ooOOo Edin Dzeko, sve tise i tise se pjeva. )
Italijanska liga, Milan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emire Dragi. Engleska liga jeste najatraktivnija. Ali izjaviti da je jedan Milan ( koji ce vjerovatno igrati ligu prvaka sa Dzekom) smijesean klub ?? Dzeko ce imati status bozanstva za navijace. Milan je jos uvijek vece ime od City-a. Da o navijacima ne govorimo, bolje. :) :) A ima i ITA podosta derbija. Juventus, Napoli, Fiorentina, Roma, Inter sta fali ?? Mene licno boli **** vise za Cardiff City-ima, Norwichima, Crsytal palace-ima, Hull City-ima, Fulham-ima i slicno. A druge tekme Dzekson slabo pocinje od pocetka. A zatebe samo ovo !

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jan 2014, 12:19

danas ako dobije šansu, ne bi smio ni pod razno odigrati loše .. vjerujem da će igrati jer nema potrebe da žure s Aguerom, a još igraju protiv Cardiffa kući :D glavno da odigra odlično, ako zabije gol ili dva, još bolje :D

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 12:46

Chinaglia je napisao/la:danas ako dobije šansu, ne bi smio ni pod razno odigrati loše .. vjerujem da će igrati jer nema potrebe da žure s Aguerom, a još igraju protiv Cardiffa kući :D glavno da odigra odlično, ako zabije gol ili dva, još bolje :D
Tako je ako danas ne dobije sansu. Sa nedovoljno oporavljenim Aguerom. I u tako odlicnoj formi. Protiv **** Cardiff-a onda stvarnoo. Neka pakuje stvari vec sada. Bolje biti "drugi" napadac ( ako nebi bio prvi ) u npr. Chelsea-u, Milanu, Arsenalu nego vjecita rezerva u Shity-u. Bolje i Wolfsburg nego ovo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jan 2014, 13:10

Ponovo vjerujem u njega, počeo je igrati kako može i zna. Srce puno. Samo naprijed momčino.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 18 jan 2014, 13:17

Chinaglia je napisao/la:danas ako dobije šansu, ne bi smio ni pod razno odigrati loše .. vjerujem da će igrati jer nema potrebe da žure s Aguerom, a još igraju protiv Cardiffa kući :D glavno da odigra odlično, ako zabije gol ili dva, još bolje :D
Tako je ako danas ne dobije sansu. Sa nedovoljno oporavljenim Aguerom. I u tako odlicnoj formi. Protiv **** Cardiff-a onda stvarnoo. Neka pakuje stvari vec sada. Bolje biti "drugi" napadac ( ako nebi bio prvi ) u npr. Chelsea-u, Milanu, Arsenalu nego vjecita rezerva u Shity-u. Bolje i Wolfsburg nego ovo.
Opterećen si dečko, City je trenutno space shuttle za Milan. Okanite se Edina, igra dobro i sretan je. Imate tamo tema popu ljubav i sex, možete pisati vazdan.
4-IN-A-ROW

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 jan 2014, 13:33

makar da zabije 3 gola, kad se vrati Aguero znamo da će ispaštati Džeko a ne Negredo, malo kome je jasno zašto, njih dvojica su "u 5 grama" ali Pelegrini više voli Španca, jbg :(
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jan 2014, 13:48

Kaunas je napisao/la:
makar da zabije 3 gola, kad se vrati Aguero znamo da će ispaštati Džeko a ne Negredo, malo kome je jasno zašto, njih dvojica su "u 5 grama" ali Pelegrini više voli Španca, jbg :(
ne mora da znači .. Edin ako zadrži ovaj nivo forme i realizacije, te ako se još i poboljša, moguće je da će rotirati Negreda i njega .. a sad i da gotivi Negreda, Bože moj, ima takvig trenera .. bitno je da mu se ne može ništa prigovorit' jer Negredo igra odlično

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 18 jan 2014, 14:06

Edinova forma je trenutno odlicna,ali ipak mislim da ce danas poceti sa klupe,iako to nezasluzuje!
Proslu tekmu je Negredo izmjenjen iz razloga da bude odmoran za danasnju (predpostavjam),a posto je danasnji protivnik laganiji,mislim da ce Aguero dobiti priliku,da se polagano vrati u formu!
Kako god cekam i nadam se Dzekinom nastupu danas!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2014, 14:12

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Proximic i 38 gostiju.