FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ocekujem da ce i na prozivci zeljeznicara glavna tema biti Tan i desavanja u FKS, prava prilika da se malo okupe i razmjene misljenja
Jarane pa nije ni Komazec bio u top formi čitavo prvenstvo niti je prošao pripreme pa je bio jedan od najboljih u ligi,valjda če i ova dva biti dobri no sikiriki.Uglavnom imaju vremena da se spreme i uigrajumoustapha je napisao/la:Kad bi dostigli nivo koji su imali nekad, sigurno je da su dobri za nase lige, pogotovo sto su te pozicije kod nas lose pokrivene. U kakvoj su formi i koliko spremni dolaze tek nam predstoji da vidimo. Iskreno ocekujem da ce ta desna strana mnogo ozbiljnije izgledati, jer desnog beka nismo imali jako dugo, pa nam je i igra pod desnoj strani bila dosta sterilna.crozzer je napisao/la:kakva su ova dva igraca nisam upoznat sa njima , da li su dobri za premier lige ?
Dalje ocekujem da se dodatno ojaca vezni red i dovede jos jedan napadac najmanje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 jan 2014, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
I ja imam isto tako taj osjecaj...lafomamone je napisao/la:Ja ocekujem da ce i na prozivci zeljeznicara glavna tema biti Tan i desavanja u FKS, prava prilika da se malo okupe i razmjene misljenja
[youtube][/youtube] nije ni los
odlicno se gradi i ima dobru zavrsnicu 
niste vi džaba divovirammstein je napisao/la:I ja imam isto tako taj osjecaj...lafomamone je napisao/la:Ja ocekujem da ce i na prozivci zeljeznicara glavna tema biti Tan i desavanja u FKS, prava prilika da se malo okupe i razmjene misljenja
Sve sto se desilo danas je jako pozitivno za sve nas...novi predsjednik je odlican izbor i dokaz da je FKS postao ozbiljan klub. Dario Puric je provjeren igrac a Robert Jarni je svjestan kvaliteta koje posjeduje Baric tako da ne sumnjam da ce on biti pojacanje.
Pojacanje ce jos biti 100% samo sabura malo
Pojacanje ce jos biti 100% samo sabura malo
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 18 jan 2014, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Istina boli?kazu je napisao/la:niste vi džaba divovirammstein je napisao/la:I ja imam isto tako taj osjecaj...lafomamone je napisao/la:Ja ocekujem da ce i na prozivci zeljeznicara glavna tema biti Tan i desavanja u FKS, prava prilika da se malo okupe i razmjene misljenja
4.10.2009.
A o cemu da pricamo o vasim giga mega pojacanjima koji samo sto nisu potpisali buhahah.rammstein je napisao/la:I ja imam isto tako taj osjecaj...lafomamone je napisao/la:Ja ocekujem da ce i na prozivci zeljeznicara glavna tema biti Tan i desavanja u FKS, prava prilika da se malo okupe i razmjene misljenja
Polako jos nije ni poceo prelazni rok.Nikad ne reci nikad. 
imate vise opcija o cemu da pricateterabajt je napisao/la: A o cemu da pricamo o vasim giga mega pojacanjima koji samo sto nisu potpisali buhahah.
koferi ispred stana igraca
duple knjige
itd
Nemoj da pricate o tome vec se pozabavite vasim igracima koji kukaju da nemaju platu ... 
Svaka cast za Purica.
Najbolje desno krilo nase lige 100 % .... Brzina, dribling, centarsut ima SVE !!! Nosio Celik 2 godine SAM. Zeljo - Sarajevo - Borac svi se otimali za njega tada. Medjutim u Zenici dobio za zadnju sezonu 100.000 KM ( stan u toj vrijednosti ) i ostane jos sezonu prije nego sto je otisao u Srbiju.
Uglavnom bice vatreno prvo kolo
Pozz iz Ze
Najbolje desno krilo nase lige 100 % .... Brzina, dribling, centarsut ima SVE !!! Nosio Celik 2 godine SAM. Zeljo - Sarajevo - Borac svi se otimali za njega tada. Medjutim u Zenici dobio za zadnju sezonu 100.000 KM ( stan u toj vrijednosti ) i ostane jos sezonu prije nego sto je otisao u Srbiju.
Pozz iz Ze
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Burberry46
- Kontakt:
+1lafomamone je napisao/la:Danas je istorijski dan za nas klub, ovu ligu i fudbal uopste u BIH. Ne dozvolimo da nam ljubomorni napaceni i depresivni pokvare ovaj dan
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala majstoreMrHc je napisao/la:Svaka cast za Purica.
Pozz iz Ze
4.10.2009.
-
worchester
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Baric je zelja Jarnog.I ako je tako kao sto pises, nije mi jasno sto ga Jarni dovodi u klub.worchester je napisao/la:ako je to onaj baric iz vojvodine,dobili ste prevaru od igraca kojem je menadzer kezman!
doveden je u vojvodinu i na pocetku su ga gurali do besvjesti da bi nakon par utakmica zavrsio na tribinama.
mozete mi vjerovati ili ne ali vrijeme ce pokazati.cujem da se i delac spominje da ce doci kod vas,sve redom igraci od mateje kezmana koji je ostao bez marke u dzepu i sada pokusava da podvali igrace bilo kome.
ne zelim da ulazim u raspravu,vrijeme ce pokazati.
znam sta sam vidio zato ovo i pricam....
SJEDNICA SKUPŠTINE FK SARAJEVO
Kusturica novi predsjednik UO, među članovima i Tanov čovjek od povjerenja.
Edis Kusturica imenovan je za novog predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo. To je jednoglasno odlučeno na današnjoj sjednici Skupštine bordo kluba, a upravo je i njegov izbor bio jedan od ovjeta prilikom ulaska malezijskog milijardera Vincenta Tana u upravne strukture.
Kusturica je dobro poznato ime navijačima Sarajeva, jer je prethodno obavljao funkciju potpredsjendika kluba.
Za potpredsjednike UO tima s Koševa imenovani su Elvir Kantardžić i Feđa Kusturica, dok su novi članovi postali Lim Meng Kwong, Hajrudin Kapetanović, Davud Zahirović, Elvir Krajina, Mersad Mahić i Emir Salihović. Nadzorni odbor bordo kluba će činiti Alen Huljić, koji je imenovan za predsjednika, dok su članovi Irhad Kovačević i Nedžad Čagalj.
Imenovan je i predsjednik Skupštine, a to je Maid Delić.
Kusturica novi predsjednik UO, među članovima i Tanov čovjek od povjerenja.
Edis Kusturica imenovan je za novog predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo. To je jednoglasno odlučeno na današnjoj sjednici Skupštine bordo kluba, a upravo je i njegov izbor bio jedan od ovjeta prilikom ulaska malezijskog milijardera Vincenta Tana u upravne strukture.
Kusturica je dobro poznato ime navijačima Sarajeva, jer je prethodno obavljao funkciju potpredsjendika kluba.
Za potpredsjednike UO tima s Koševa imenovani su Elvir Kantardžić i Feđa Kusturica, dok su novi članovi postali Lim Meng Kwong, Hajrudin Kapetanović, Davud Zahirović, Elvir Krajina, Mersad Mahić i Emir Salihović. Nadzorni odbor bordo kluba će činiti Alen Huljić, koji je imenovan za predsjednika, dok su članovi Irhad Kovačević i Nedžad Čagalj.
Imenovan je i predsjednik Skupštine, a to je Maid Delić.
-
lafomamone
- Kontakt:
Jel to Olimpic imao trening u 12 na plasticnojNego, vi u posljednje vrijeme imate istorijskih dana, vise nego neradnih u crnoj gori tokom godine![]()
![]()
![]()
tuga najveca Olimpik im treniran na Grbavici otjerali ih u neki park na prozivkulafomamone je napisao/la:Jel to Olimpic imao trening u 12 na plasticnojNego, vi u posljednje vrijeme imate istorijskih dana, vise nego neradnih u crnoj gori tokom godine![]()
![]()
![]()
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kusturica: FK Sarajevo je velika institucija bh. sporta

Ovo vase samoprozivanje i dizanje u nebesa vise fakat nije smijesno, vec zalosno.
EDIT: Nemoj da brises ACO post jer je ovo stvarna izjava i niko on nas je nije izmislio! Ima li sada veze ACO?
jes mu krivoDzoleZeljo je napisao/la:Kusturica: FK Sarajevo je velika institucija bh. sporta
Ovo vase samoprozivanje i dizanje u nebesa vise fakat nije smijesno, vec zalosno.Majke mi, ispade da cemo zaraditi veliki sevap ako vam poklonimo kakvu titulu...
EDIT: Nemoj da brises ACO post jer je ovo stvarna izjava i niko on nas je nije izmislio! Ima li sada veze ACO?
Prvo prozivku ste imali kod makijata na parkingu idi piši o tome
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, isko1807, ObjektivnaSApublika, Semrush [Bot] i 36 gostiju.