Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ja kako znam, to je veceras demantovano... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
ne znam, ja gledao tamo oko 8 u onom sportu na kraju dnevnika (čekao zvaničnu potvrdu za Matića) i tad sam čuo i za Vidića. možda je poslije demantovano, otkud znam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Srbija protiv Brazila 4. juna na Marakani ili u Sao Paolu. Sad je i zvanično.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zavrsi se i saga oko Matića! Nas ponajbolji igrac je potpisao za Chelsea za oko 25 mil. evra i nosice br. 21, kao sto je i u Benfici.
Licno mislim da je ovo dobar potez za Nemanju, jer su plavci stvarno mocan tim i svakako da su 1 od najozbiljnijih kandidata za titulu ove sezone!
Ne sumnjam da ce izboriti mjesto u startno postavi, a ne bi bilo iskljuceno da ga vidimo vec u nedelju protiv Uniteda na terenu...

Licno mislim da je ovo dobar potez za Nemanju, jer su plavci stvarno mocan tim i svakako da su 1 od najozbiljnijih kandidata za titulu ove sezone!
Ne sumnjam da ce izboriti mjesto u startno postavi, a ne bi bilo iskljuceno da ga vidimo vec u nedelju protiv Uniteda na terenu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
hehe dobar je matić al ni blizu medunjaninu
ipak je ovaj u brazilu!!!

- alan_kardec
- Kontakt:
Đorđević dva gola večeras za Nant protiv Nice u pobjedi 4:3.
Rado bi vi mijenjali Medunjanina za Matića. Nisi ni svjestan koliko rado.Frank5 je napisao/la:hehe dobar je matić al ni blizu medunjaninu![]()
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma pusti ga, trola...
Dobro je za Filipa, malo je bio posustao sa golovima, ali evo ova 2 komada (pa makar i u kupu) su pravo vrijeme za podizanje forme i samopouzdanja...
Dobro je za Filipa, malo je bio posustao sa golovima, ali evo ova 2 komada (pa makar i u kupu) su pravo vrijeme za podizanje forme i samopouzdanja...

to sto srbi imaju lobi pa prodaju igrace nista ne znaci da ista vrijede vasi igraci bili bi u brazilu
Evo i drugi Filip pogodio!
Đuričić strijelac za Benficu, takodje u kupu...
Nadam se da ce u ovoj polusezoni dobiti vecu minutazu i u prvenstvu...

Nadam se da ce u ovoj polusezoni dobiti vecu minutazu i u prvenstvu...

Golcina Đuričića.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo mi se nikako ne svidja, pa makar i kao medijsko naklapanje
http://www.****.com/vesti/jos-j ... evra/68920" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****.com/vesti/jos-j ... evra/68920" onclick="window.open(this.href);return false;
- djoleprijedor
- Kontakt:
Frank5 je napisao/la:hehe dobar je matić al ni blizu medunjaninu![]()

Mens sana in corpore sano.
Tadić upisao po gol i asistenciju na otvaranju proljecne polusezone u holandskom sampionatu.. 

Kako sada stvari stoje, Filip Đorđević bi vrlo lako mogao u narednih par dana preci u Inter!
Naime, njemu ugovor sa Nantom istice u junu i kao sto se u prethodnom periodu pricalo i pisalo, on je sve dogovorio sa Laziom da na ljeto predje kao slobodan igrac. Medjutim, sada se pojavio Inter, koji Nantu nudi pola miliona (kao simbolicno obestecenje da ipak nesto zarade), a njemu licno vecu platu nego sto je Lazio ponudio...
Naime, njemu ugovor sa Nantom istice u junu i kao sto se u prethodnom periodu pricalo i pisalo, on je sve dogovorio sa Laziom da na ljeto predje kao slobodan igrac. Medjutim, sada se pojavio Inter, koji Nantu nudi pola miliona (kao simbolicno obestecenje da ipak nesto zarade), a njemu licno vecu platu nego sto je Lazio ponudio...

[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Šćepović strijelac za Sporting. Sinoć Tadić strijelac i asistent za Twente.
Radović proglašen najboljim igračem poljske lige.
Radović proglašen najboljim igračem poljske lige.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
" ? ' " у ' поново $ $ на ? " "!
$, ово " ? " " вест ? $ се $ $ „? ? не” – ово је / ? ФСС, пре " ? " " Зорана ?.
" $, а " ? & $ разговоре на ' ? $ ? " на $ $ " ФСС $ не " свој статус, све % " ? ' се " $ је ? $ " ? $ за ', " " потез & " се $ тренеру $ $ " посао на ".
? ", & се то " $ ? ' " " / " ?.

$, ово " ? " " вест ? $ се $ $ „? ? не” – ово је / ? ФСС, пре " ? " " Зорана ?.
" $, а " ? & $ разговоре на ' ? $ ? " на $ $ " ФСС $ не " свој статус, све % " ? ' се " $ је ? $ " ? $ за ', " " потез & " се $ тренеру $ $ " посао на ".
? ", & се то " $ ? ' " " / " ?.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne serite bezveze. Tema je repka srbije tako da se moze pisati o istoj, necete vi odredjivati o cemu ce se pisati. Zaobidjite temu ako vam se ne svidja i ostavite je raji koja zeli normalno da pise.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Ne serite bezveze. Tema je repka srbije tako da se moze pisati o istoj, necete vi odredjivati o cemu ce se pisati. Zaobidjite temu ako vam se ne svidja i ostavite je raji koja zeli normalno da pise.

Sta li si ti video i sta si procitao hahahahahahahahah Jedan je @ Rooney , moj saigrac

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma bilo je maloprije debilnih komentara al ih izbrisase. A vala u kakvom sam stanju komotno mi se moze i prividjati. XD
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.