Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Armero i kad bi došao, opet bi Asa igrao beka, a ovaj bio na klupi.
Sve više mislim da Conte računa na to za stalno, bar u 3-5-2.
Sve više mislim da Conte računa na to za stalno, bar u 3-5-2.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
A jako je bitno da bude bolji u defanzivi, svi znaju da je rak rana bočnih igrača u našoj koncepciji činjenica da su prema naprijed približno jednaki nuli.L'Avvocato je napisao/la:U defanzivi ni bliiiizu.
S te strane kombinovanje Asamoaha i Armera je jako pozitivna, izmjene u toku meča nam dozvoljavaju da na lijevoj strani konstantno imaš beka koji je životinja i koji napada neumorno stranu.
A i tačno se ospem kada se spominje defanziva, a igramo sa 5 nazad + što nam je filozofija da se branimo sa cijelim timom, tako da jedan igrač slabije defanzive ne ruši balans ekipe.
Dalje, Peluso je defanzivno isto žalostan, pa sjetimo se kada je lani (januar ako ne griješim), igrao 4-5 mečeva u nizu mijenjavši Chiella, svaki gol preko njegove strane, baš nam večerašnji protivnik budi uspomene, griješim li ?
Da ne spominjem njegovu nedisciplinu, pričitao sam da je kartoniran svako 130 minuta što je rekord Serie A, taj ne zna lopte uzeti bez kartona ili grubog faula.
Pozdrav PDC-u, Juventino dušom i srcem i zato ga cijenim, ali nadam se da je ovo zbogom, iako je posudba, poznato je da smo nesposobni trajno prodati igrača koji nam ne treba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da hoce Marotta sta zavrsiti Quagliarella-Lulic

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa nije BogPonos Torina je napisao/la:Da hoce Marotta sta zavrsiti Quagliarella-Lulic![]()
![]()
![]()
Allegri je gospodin!
vrijednost im je bara bara, i to ne bi bilo nemoguce da Lulic nije heroj u Laziu i da ga navijaci toliko ne vole..Carli je napisao/la:Pa nije BogPonos Torina je napisao/la:Da hoce Marotta sta zavrsiti Quagliarella-Lulic![]()
![]()
![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
taj vidjet Londona nece, budimo realni 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- AvantiSignora
- Kontakt:
Drag mi je lulic al sto dalje od Juventusa.
Sto se tice Armera, nebi nista gori bio od Pelusa cak i bolja opcija po meni
. Go for it!!!
Jedca cekam tekmu, pozelio se gledati Juventusa
Sto se tice Armera, nebi nista gori bio od Pelusa cak i bolja opcija po meni
Jedca cekam tekmu, pozelio se gledati Juventusa
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Nista od pojacanja u januaru?? Volio bih bar nekog vidjeti u ekipi, cisto radi pozitive i neke promjene, mada svakako stvari idu odlicnom smjeru po pitanju naseg Juventusa.
Pozitivim smatram i prodaju " otpisanih " De Ceglela, Pelusa i slicnih,, hajd bar tu nesto da uradimo ...Marotta you can do it
Pozitivim smatram i prodaju " otpisanih " De Ceglela, Pelusa i slicnih,, hajd bar tu nesto da uradimo ...Marotta you can do it
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:

Ciao Paolo
Izgleda da ce izabrati broj 29 u Genovi.. Sretno Dj
- Burberry46
- Kontakt:
Neka mu je sa srećom
E sad je pitanje kome ide 11ka
E sad je pitanje kome ide 11ka
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Lulic nam nije napredak u 3-5-2 vec backup...
sto se tice razmjene Armero-Peluso , na papiru je u interesu oba tima. Nama za 3-5-2 fali igrac karakteristika Armera, a njima za 4 nazad fali igrac tipa Pelusa...Peluso nije los igrac koliko je glup, svaku tekmu dobije karton nepotreban i sam sebe eleminise iz utakmice jer mora da mijenja stil igre..da je pametniji bio bi solidan bek za 4 pozadi..za 3-5-2 naravno nije...
dolazak Armera s druge strane znaci da ostajemo u 3-5-2 sto je ravno katastrofi samo po sebi..sto se tice Morate ako ga ne preplatimo, dobra zamjena za Ljorentea..u svakom slucaju bolje gledati njega i Berardija nego Kvaljarelu i Djovinka..od njih bar nekad moze bit igrac, postoji neka nada a ovi su vec jasno definisana telad.
naravno za mene su jos uvijek prioritet krila.
sto se tice razmjene Armero-Peluso , na papiru je u interesu oba tima. Nama za 3-5-2 fali igrac karakteristika Armera, a njima za 4 nazad fali igrac tipa Pelusa...Peluso nije los igrac koliko je glup, svaku tekmu dobije karton nepotreban i sam sebe eleminise iz utakmice jer mora da mijenja stil igre..da je pametniji bio bi solidan bek za 4 pozadi..za 3-5-2 naravno nije...
dolazak Armera s druge strane znaci da ostajemo u 3-5-2 sto je ravno katastrofi samo po sebi..sto se tice Morate ako ga ne preplatimo, dobra zamjena za Ljorentea..u svakom slucaju bolje gledati njega i Berardija nego Kvaljarelu i Djovinka..od njih bar nekad moze bit igrac, postoji neka nada a ovi su vec jasno definisana telad.
naravno za mene su jos uvijek prioritet krila.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Od Lulica nema niko bolji u Serie A kada je u pitanju lijeva strana plus sto je univerzalac koji moze pokrivati obje strane.....
Armero da je dosao odma iz Udina bio bi dobar ali ovako nam ne treba jer igra ispod svog nivoa...
Armero da je dosao odma iz Udina bio bi dobar ali ovako nam ne treba jer igra ispod svog nivoa...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sta je s Pirlom kad nece igrati veceras?? Jel to neka povreda u pitanju 
- IlCapitano
- Kontakt:
Manite se subjektivnosti, kakav Lulić.
Nije ni u vlastitom klubu najbolji, da ne govorim dalje, prosjek prosjeka, bez obzira što je naš, daleko mu kuća od Torina.
Nije ni u vlastitom klubu najbolji, da ne govorim dalje, prosjek prosjeka, bez obzira što je naš, daleko mu kuća od Torina.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Juventus F.C.
On mi je jedan od drazih igraca ali u Juventusu nikako da se nadje.gio10 je napisao/la:@ne_znam_ko_sam Nemoj Giovinca prodavati živ bio
Bolje je da igra u Parmi, Genoi ili nekom drugom klubu nego da bezze sjedi u Juveu na klupi i s vremena na vrijeme dobije par minuta da igra.
Samo, bilo bi mi zao da se Lealija i dalje po posudbama salje a drugog golmana se kao zamjenu za Buffona dovodi..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Večeras se moraju tri bobe uzeti, k'o da gledam kada Brade nema da će osovina na sredini biti Pogba-Marchisio-Vidal
Armero za Pelusa apsolutno da, gora strana je što ćemo onda vjerovatno ''cementirati'' 3-5-2 ali šta se može... dok obezbjeđuje titule u Serie A hajd...
Ashton sretno u Genoi...
Armero za Pelusa apsolutno da, gora strana je što ćemo onda vjerovatno ''cementirati'' 3-5-2 ali šta se može... dok obezbjeđuje titule u Serie A hajd...
Ashton sretno u Genoi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bonnuci se povrijedio na zagrijavanju, igra Ogbonna, Marchisio kao što je najavljeno umjesto Pirla.
Očekujem žilav meč, Sampa nam nikada nije ležala specijalno, ali nema posustajanja.
Očekujem žilav meč, Sampa nam nikada nije ležala specijalno, ali nema posustajanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
drugovi, ocel moci veceras proci bez da primite gol
samo jos to cekam, al koliki sam baksuz ne bi me cudilo da primite
ne znam kakva je statistika toga kada igrate kuci. al znam bato da ih slabo primate pa se u to uzdam
ne znam kakva je statistika toga kada igrate kuci. al znam bato da ih slabo primate pa se u to uzdam
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.