FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ješe bi nam dobro došao, ganjao ga je amar prije, ali sumnjam da će doći, nemamo baš keša za njega 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Anel je, ja mislim špic. Kerla ako ode neće nam faliti, nego će pojačati našu zadnju liniju. To odmah znači da moramo doveesti nekog igrača, a bolji će od Kerle biti 100%.ZZtop10 je napisao/la:krilaElegant je napisao/la:Anel Alibašić i Ernes Hidić mlade nade, koje pozicije igraju ?
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@timeline i ostali sto ste me prije mjesec prozivali za antolovica,prozovite jos jedanput
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
zar nisu golmani bili danas:antolovic,loncaric,kjosevski i mali cutahija
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
nije bio cutahija na prozivci, ja mislim da je otiso u liverpulsuper je napisao/la:zar nisu golmani bili danas:antolovic,loncaric,kjosevski i mali cutahija
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- super
- Kontakt:
ma onaj 4 malac je dijete i lici na cutahijuZZtop10 je napisao/la:nije bio cutahija na prozivci, ja mislim da je otiso u liverpulsuper je napisao/la:zar nisu golmani bili danas:antolovic,loncaric,kjosevski i mali cutahija
Mi ako sa ovom omladinom odbranimo titulu to ce biti samar sa sve ostale u PL, jos ako bude snage za kup. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ostace jedan od dvojice golmana,Filip ili Marijan, drugi ce biti Vedran.Ako ovaj sto je na probi bude dobar, potpisace i ici negdje na posudbu.To je to oko golmana i to je po meni ok.
Golman koji je na probi je nastupao za Radnik iz Hadžića, 19 godina ima, branio u par utakmica protiv Želje i Sarajeva.
-
- Kontakt:
Koliko ja znam ovaj mali Hidić je odbrana a ne krilo kako neko reče. Što on još nije potpisao? Ima li još neko od ovih naših juniora da je neki potencijal sem njega i Memije.
Čitam u ovom Avazovom Sportu da nam je došao i neki mali iz Viteza Grebenar 1995 godište. Piše da je ofanzivni vezni i bio je najbolji strijelac Federalne lige prošle godine. Zna li ko šta više?
Čitam u ovom Avazovom Sportu da nam je došao i neki mali iz Viteza Grebenar 1995 godište. Piše da je ofanzivni vezni i bio je najbolji strijelac Federalne lige prošle godine. Zna li ko šta više?
I nije bas pametno ovo sto rade Olimpic i Sarajevo, dovoditi igrace zbog svoje ostvarene reputacije u PL. Rijetki su slucajevi gdje ce igrac biti zapravo pojacanje.
Mislim da je ovaj nas nacin dovođenja igraca pravi, gdje se gleda njegova trenutna forma. Uz kombinaciju sa djecom koja je željna dokazivati i kokuz moze biti prvi. Zato opusteno ljudi
Mislim da je ovaj nas nacin dovođenja igraca pravi, gdje se gleda njegova trenutna forma. Uz kombinaciju sa djecom koja je željna dokazivati i kokuz moze biti prvi. Zato opusteno ljudi
NO PYRO NO PARTY
Na transfermarktu stoji da moze igrat desno i lijevo krilo, moza su pogrijesili...zaboljisportuBiH je napisao/la:Koliko ja znam ovaj mali Hidić je odbrana a ne krilo kako neko reče. Što on još nije potpisao?
I onda kada više ne bude me ovdje
Sta mislite o Kjosevskom? Jeli ima potencijala i talenta da jednog dana bude prvi golman pa cak mozda i u neku ruku potenacijalni U21-reprezentativac...da sad ne lupam A-reprezentativac.? Takodjer tu je i Cutahija.. za one sto mozda vise prate ko je za vas veci potencijal?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pozdrav navijačima Željezničara. Ne želim zaista potencirati bilo kakvu svađu, niti umanjivati neciju veličinu. Željezničar je veliki klub, sa ogromnom armijom navijača, koji zaslužuju puno bolje medijsko predstavljanje njihovog kluba od ovoga - http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... lja/122672" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa Velež je organizovao press na prozivci iako u Mostaru 5 novinara prati taj klub.
Pa Velež je organizovao press na prozivci iako u Mostaru 5 novinara prati taj klub.
-
- Kontakt:
Dobro padobranac!selfmade je napisao/la:Pozdrav navijačima Željezničara. Ne želim zaista potencirati bilo kakvu svađu, niti umanjivati neciju veličinu. Željezničar je veliki klub, sa ogromnom armijom navijača, koji zaslužuju puno bolje medijsko predstavljanje njihovog kluba od ovoga - http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... lja/122672" onclick="window.open(this.href);return false;
Grbavica naš je Hram!!!
nemojte covjeka odma isfuravat, svakako ima realnosti u njegovom tekstu.
-
- Kontakt:
Kakvo medijsko predstavljanje? Nemojte pričati o nečemu sa čim niste upoznati.Ovo je prozivka igrača, a ne press konferencija za novinare koje danas nije bilo jer se plan priprema Šampiona zna već, a nikog nismo doveli, pa nije imalo smisla praviti tu presicu.sonik24 je napisao/la:nemojte covjeka odma isfuravat, svakako ima realnosti u njegovom tekstu.
Prozivali su se godinama unazad naši igrači na ovom pomoćnom terenu, a sad vam i to smeta, što bi rekli, hrđavom qrcu i dlaka smeta.
Pozdrav navijaču Sarajeva. Također ne želim potencirati bilo kakvu svađu, niti vas velikim praviti. Samo bih vas ispravio, Željezničar je najveći klub u BiH, sa najvećim brojem navijača koji je sasvim dovoljno medijski popracen i jedna presica pred početak sezone je sasvim dovoljna.selfmade je napisao/la:Pozdrav navijačima Željezničara. Ne želim zaista potencirati bilo kakvu svađu, niti umanjivati neciju veličinu. Željezničar je veliki klub, sa ogromnom armijom navijača, koji zaslužuju puno bolje medijsko predstavljanje njihovog kluba od ovoga - http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... lja/122672" onclick="window.open(this.href);return false;
Razumijem vas, vi ste i dalje u tom krugu malih sa Čelikom, Zrinjskim, Širokim i Slobodom, pa organizovanje česte presice koristite više za promovisanje kluba. U nadi da se izdignete.
S poštovanjem,
Buu
Sruši Željina škola ove malezijce

NO PYRO NO PARTY
Mislim da je ova medijska prezentacija kluba s mjerom. Osnovna forma je klupska zvanicna stranica,ona je zvanican izvor medijima za aktuelne informacije iz kluba. Osim toga,kad postoje konkretni razlozi,organizuje se presica. Za pocetak priprema ne vidim razloga za presicu,stvari se odvijaju na terenu,novinari koje interesuje sta se dogadja,bili su prisutni,sef i kapiten su dali izjave i to je to.
Medijaski pritisak na javnost ne mijenja sustinu,ponavljanje iz dana u dan da je neko najbolji i najveci nece ga uciniti najboljim i najvecim. Jedino mjerilo je teren,rezultati i trofeji.To se fono prostom racunskom radnjom sabere,i onaj ko ima najvise pobjeda,ima najvise i titula i trofeja,i taj je najbolji i najveci u drzavi.Kraj price!
Medijaski pritisak na javnost ne mijenja sustinu,ponavljanje iz dana u dan da je neko najbolji i najveci nece ga uciniti najboljim i najvecim. Jedino mjerilo je teren,rezultati i trofeji.To se fono prostom racunskom radnjom sabere,i onaj ko ima najvise pobjeda,ima najvise i titula i trofeja,i taj je najbolji i najveci u drzavi.Kraj price!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj pa Velez jeselfmade je napisao/la:Pozdrav navijačima Željezničara. Ne želim zaista potencirati bilo kakvu svađu, niti umanjivati neciju veličinu. Željezničar je veliki klub, sa ogromnom armijom navijača, koji zaslužuju puno bolje medijsko predstavljanje njihovog kluba od ovoga - http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... lja/122672" onclick="window.open(this.href);return false;

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, ristagrad i 35 gostiju.