Baš gledam i ne mogu da vjerujem... Silva, Navas, Toure i Kolarov samo njega tražeMrShadow je napisao/la:covjece kako ga svi traze loptom, pa milina za gledat, ne **** niko negreda 1%
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Edin Dzeko playing like a man possessed today - City's best player in this opening half, no question. Competition for places is bringing the very best out of this squad - of course Aguero is on the bench today but the Bosnian doesn't look ready to sacrifice his place in the team! 
kokakolas je napisao/la:Baš gledam i ne mogu da vjerujem... Silva, Navas, Toure i Kolarov samo njega tražeMrShadow je napisao/la:covjece kako ga svi traze loptom, pa milina za gledat, ne **** niko negreda 1%
Nadam se da Romanista gleda utakmicu i priprema novu novelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pored latino zavjere, otkrili smo i balkansku zavjeru. Kolarov samo Džeki dodaje. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da nesto ekstra igra i nije. Dosta grijesi sa pasovima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jasta neg pripremaVirtu4l je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Baš gledam i ne mogu da vjerujem... Silva, Navas, Toure i Kolarov samo njega tražeMrShadow je napisao/la:covjece kako ga svi traze loptom, pa milina za gledat, ne **** niko negreda 1%
Nadam se da Romanista gleda utakmicu i priprema novu novelu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
najbolji u prvom poluvremenu bez dvojbe..Trci,dodaje,nekoliko atraktivnih poteza i na sve to golcic..Samo nek nastavi bit ce ovo 4,5 : 1 za city-a pa bar jos jedan gol naseg ponosa
a ovog kolarova volim ko brata
a ovog kolarova volim ko brata
Dje @Stomaklija,jel mezi?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
daj netko videe golova, zaboravio sam na utakmicu
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
mlati qrcem o ledinu u Banovicima.harishp je napisao/la:Dje @Stomaklija,jel mezi?
1946
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Svaka cast za gol, al procenat uspjesnosti pasova mu nije iznad 6%
Tu previse grijesi..ajmo jos jedan i taman
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tačno, ali opet, jasno se primjeti da ga je redovno igranje i davanje golova napucalo samopouzdanjem, i ne igra više u grču, k'o što je prije imao naviku, trči puno više, nudi se, i to je bitno, a da može bolje od ovoga, to svakako.Cartman je napisao/la:Da nesto ekstra igra i nije. Dosta grijesi sa pasovima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
dobar Edin, rastrčan je, svježe djeluje
imao je par dobrih razigravanja, naročito za Negreda kad ga je izbacio u stopostotnu šanu
imao je i par loših pasova, no dobro
dva puta su mu skinuli lopte, jednom s noge, jednom s glave
još jedan gol i biti će dosta 
- Goalgetter
- Kontakt:
56%, najslabije od igraca Citya. Samo jedan iz Cardiffa ima slabije.Papastathopoulos je napisao/la:Svaka cast za gol, al procenat uspjesnosti pasova mu nije iznad 6%
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sjaji, sjaji...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- el-fighter
- Kontakt:
Romanista, jes' to ti?Cartman je napisao/la:Da nesto ekstra igra i nije. Dosta grijesi sa pasovima.
Istina da danas vise grijesi u dodavanjima, ali i pored toga jedan od najboljih na terenu. Kako samo pronadje Negreda
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kako uvijek uspijete naci nesto sto ne valja ? nek svi ostali imaju 100%
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice pasova, tu sam isto primjetio da je lose, nekada srlja, nekada pokusava previse, pokusava dosta puta brzo loptu proslijediti sa velike razdaljine na krila.
Ali sve u svemu, zadovoljan sam njegovom igrom, pokazuje dosta stvari koje ocekujem od njega. Drskost, volju, zalaganje, na jako visokom nivou.
Ali sve u svemu, zadovoljan sam njegovom igrom, pokazuje dosta stvari koje ocekujem od njega. Drskost, volju, zalaganje, na jako visokom nivou.
Pretpostavljam da Demichelis ima 100% uspjesnost pasova i on je automatski igrac pluvremena...
1946
Trenutno korisnika/ca: badboy, enobarca, iluzija, kolezeljovac, LoveFootball1987, Micron, Mocvara1991, Saurman, THEC, travuljasSs i 116 gostiju.