Tako je. Nek postigne jos jedan gol i super je. Vjerovatno ce ga za 15-20 min zamjeniti Aguero. Eto vam vaseg Negreda. Dvije prilike zajebo jer je na desnoj strani pucao sa lijevom. Bas se vidi da mu je polako panike, i voda u grlu, hehe. Jos jedan zabije Dzekson i na konju je, hehemirzatele je napisao/la:strasno bitan gol..ne smije stat na ovom,raspolozen je,ocekujem 3 gola
HVALA TEHNOLOGIJIIIII
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Romanista10
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- sagitarius
- Kontakt:
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ja sam skoro pa siguran da će Negredo izaći...Rios je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme Edina,dobro..Gol plus 90% odradjenog posla kod drugog gola..Nazalost mislim da ce za nekih 15-ak minuta u 2 pol. izaci i da ce uci Aguero,jer je Edin igrao cijelu tekmu u kupu..
Don't raise your voice, improve your argument.
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pozdrav stomakliji
Zanimljiva konstatacija i ja se slazem sa tobom. Tacno imam osjecaj da ce Pele biti fer i cekati da se Aguero izbori za prvih 11 jer ova dvojica u napad sad ubise brasnoszlaja je napisao/la:Mislim da je Aguero za sad izgubio mjesto u ekipi. Na takav način niste ni razmišljali...
- Romanista10
- Kontakt:
Izlazi Dzeko oko 60,65 min i ulazi Aguero. I to je stvarno OK. Jer u zadnjih 5 sedmica ima 2 pune utakmice vise od Negreda u nogama. Bas zato izgleda umoran. Igrati svaki 3 dan je bas previse. To rijetko ko igra. Zato jer vecina timova igra za rezervama u kupovima ili bar rotiraju. A Dzeko je morao da igra SVE zbog odsustva Aguero i Jovetic.kokakolas je napisao/la:Ja sam skoro pa siguran da će Negredo izaći...Rios je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme Edina,dobro..Gol plus 90% odradjenog posla kod drugog gola..Nazalost mislim da ce za nekih 15-ak minuta u 2 pol. izaci i da ce uci Aguero,jer je Edin igrao cijelu tekmu u kupu..
Zato Negredo i Dzeko izgledaju realno premoreni. Da hoce jos jedan zabit i sve za 5.
Reci im @romanista
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- francobaresi
- Kontakt:
-Rui Costa-
Mora, ali ne toliko velike, mora znati cuvati snagu i iskoristiti kada je najpotrebnije (kod nekih brzih kontri itd.), kada se u neki slucajevima moze osjetiti da mu fali snage (da li je to los sut, neprecizan pas, izgubi loptu u nekom duelu...) - sve je to po meni rezultat lose fizicke spreme. Negredo nije na nekom visokom nivou, ali daleko od toga da je los, nekoliko puta se nasao u itekako dobroj prilici kako svojim znanjem, spretnosti, tako i zaslugom saigraca. Kako god, uvijek je velika prijetnja po gol Cardiffa.el-fighter je napisao/la:Pa mora pravit velike korake kad je visok i ima duge noge. Negredo do sada jako los, ali za njega je to nevazno. On uvijek moze odigrati katastrofalno i onda niodkud zabiti gol.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AA23, al87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, bhfanatic14, boki86, Bordeaux433, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, BungaBum, CHR, costacurta08, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, dark44, DeeWa, denza, Drum, Edincapitano, EdinTz, edvaE2, enobarca, fukare987, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, guillermo, Hajdeee, HordasFks, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Kajkutenjoyer, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, kontra, L-Train, lakilone, lol89, LondonBlues, marlostanf1eld, Micron, MrPink, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Proximic, Rauber33, RaymondRed, RaZuti, rishovski, robertkosar, s4mke, safun79, Sheyi, signalidunapark, Sveti, tale07, TofiTofita, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, voltron30, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 765 gostiju.