Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Napokon da trci..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ja sam skoro pa siguran da će Negredo izaći...Rios je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme Edina,dobro..Gol plus 90% odradjenog posla kod drugog gola..Nazalost mislim da ce za nekih 15-ak minuta u 2 pol. izaci i da ce uci Aguero,jer je Edin igrao cijelu tekmu u kupu..
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- el-fighter
- Kontakt:
Pa mora pravit velike korake kad je visok i ima duge noge. Negredo do sada jako los, ali za njega je to nevazno. On uvijek moze odigrati katastrofalno i onda niodkud zabiti gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mislim da je Aguero za sad izgubio mjesto u ekipi. Na takav način niste ni razmišljali...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
onaj drugi prekrsaj nad Edinom u 16 je bio cisti penal dok je prvi malo odglumio 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Odlican je Dzeko, mogao je i dva penala dobiti.
Pozdrav stomakliji
Pozdrav stomakliji
Zanimljiva konstatacija i ja se slazem sa tobom. Tacno imam osjecaj da ce Pele biti fer i cekati da se Aguero izbori za prvih 11 jer ova dvojica u napad sad ubise brasnoszlaja je napisao/la:Mislim da je Aguero za sad izgubio mjesto u ekipi. Na takav način niste ni razmišljali...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Romanista10
- Kontakt:
Izlazi Dzeko oko 60,65 min i ulazi Aguero. I to je stvarno OK. Jer u zadnjih 5 sedmica ima 2 pune utakmice vise od Negreda u nogama. Bas zato izgleda umoran. Igrati svaki 3 dan je bas previse. To rijetko ko igra. Zato jer vecina timova igra za rezervama u kupovima ili bar rotiraju. A Dzeko je morao da igra SVE zbog odsustva Aguero i Jovetic.kokakolas je napisao/la:Ja sam skoro pa siguran da će Negredo izaći...Rios je napisao/la:Dobro prvo poluvrijeme Edina,dobro..Gol plus 90% odradjenog posla kod drugog gola..Nazalost mislim da ce za nekih 15-ak minuta u 2 pol. izaci i da ce uci Aguero,jer je Edin igrao cijelu tekmu u kupu..
Zato Negredo i Dzeko izgledaju realno premoreni. Da hoce jos jedan zabit i sve za 5.
Dzeko radi ono sto mu je posao.I to bi bilo to.
Reci im @romanista
Reci im @romanista
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
uspjeli ste naci gresku u njegovim dodavanjima..a ne znate da je 2 puta pokusao gurnuti loptu negredu i da je malo falilo da prodje,da mu je pogresno dodavanje ona lopta za kolarova koja je otisla u gol aut 1cm..niste vidjeli okret na sredini terena,dvije lopte kroz noge igracima cardiffa,prodor kod gola jesusa i GOL..
- francobaresi
- Kontakt:
Negredo sve može i sve zna, ali desna noga mu skoro pa beskorisna.
A Edin će utrpati svoj drugi gol već na početku drugog poluvremena, uvjeren sam u to. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Odlicno,svi smo zivjeli za ove utakmice! Uzivajmo 
Mora, ali ne toliko velike, mora znati cuvati snagu i iskoristiti kada je najpotrebnije (kod nekih brzih kontri itd.), kada se u neki slucajevima moze osjetiti da mu fali snage (da li je to los sut, neprecizan pas, izgubi loptu u nekom duelu...) - sve je to po meni rezultat lose fizicke spreme. Negredo nije na nekom visokom nivou, ali daleko od toga da je los, nekoliko puta se nasao u itekako dobroj prilici kako svojim znanjem, spretnosti, tako i zaslugom saigraca. Kako god, uvijek je velika prijetnja po gol Cardiffa.el-fighter je napisao/la:Pa mora pravit velike korake kad je visok i ima duge noge. Negredo do sada jako los, ali za njega je to nevazno. On uvijek moze odigrati katastrofalno i onda niodkud zabiti gol.
Izdržati, to je temelj vrline!
Kako mi je smijesno gledati garciu kako se mota tamo po sredini nezna sta bi sam sa sobom 
vjerovatno izlazi sad
Ulazi kun kamera pokazala na negreda, cak oni misle da mora vani, pa da vidimo
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Sad Romanista moli Boga da izadje Dzeko kako bi on ovdje poslije tekme pisao da je upravu 
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 18 jan 2014, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
KLUPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALVAROGLU HAHA
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, cutura, feniksptica, Goalgetter, MundijalVibes26, random11 i 56 gostiju.