New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
jumpshot za jumpshotom
zaista je mučno gledati ovakve Knickse (pogotovo Bargnanija)..
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
- SheldonCooper
- Kontakt:
Melo iz igre ništa ne može pogoditi i to naravno znači poraz Knicksa. Ima 20 skokova i 26 poena ali i šut 4 od 23 
Ne znam zašto nije prestao šutati jer ovo stvarno nema smisla. Shump poena nije ubacio na čitavoj utakmici..
Ovaj Woodson stvarno nije normalan, pa 5 minuta prije kraja je mogao izvaditi Mela i Chandlera npr iz igre jer je -15 a ne on njima gura minutažu na 40 minuta
da Chandler ne ispidi ličnim ostao bi do kraja u igri.
Očekivana pobjeda Clippersa
Ne znam zašto nije prestao šutati jer ovo stvarno nema smisla. Shump poena nije ubacio na čitavoj utakmici..
Ovaj Woodson stvarno nije normalan, pa 5 minuta prije kraja je mogao izvaditi Mela i Chandlera npr iz igre jer je -15 a ne on njima gura minutažu na 40 minuta
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- invincible1921
- Kontakt:
gajio sam neku nadu jer paul nije igro,cak smo se i dobro drzali al onda u drugom pol PADDDDDDSheldonCooper je napisao/la:Melo iz igre ništa ne može pogoditi i to naravno znači poraz Knicksa. Ima 20 skokova i 26 poena ali i šut 4 od 23
Ovaj Woodson stvarno nije normalan, pa 5 minuta prije kraja je mogao izvaditi Mela i Chandlera npr iz igre jer je -15 a ne on njima gura minutažu na 40 minutada Chandler ne ispidi ličnim ostao bi do kraja u igri.
=\_1921_/=
Nisam gledao tekmu, ali Melo ponovo 40 minuta na back to back hahah
Woodsone kako te nije stid naroda.
Ja mislim da je woodson u top 3 najgorih trenera lige.
Woodsone kako te nije stid naroda.
Ja mislim da je woodson u top 3 najgorih trenera lige.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://nbacro.com/vijesti/new-york-knic ... cksa-19439" onclick="window.open(this.href);return false;
Starteri:
Ray, Pablo, Shump, Melo, Tyson.
Ray, Pablo, Shump, Melo, Tyson.
16 poena za četvrtinu. Woodson pakuj kofere kako te nije stid, sve se svodi na 1vs1 u napadu, nigdje ništa.
jR bog igrice
tuzno je gledati ovakve Knickse bez ikakve ideje u napadu, PA DOKLE VISE GOVORITI WOODSON OUT , pa zasto samo izolacije zasto !!!
Woodson. Bargnani. Felton. Smith. Sve to treba istjerati. Posebno ovog boldiranog, a svi oni igraju loše zato što ih gospodin Woodson ne zna ni motivisati kako treba. Oni vjerovatno ne znaju ni zašto igraju.
ma katastrofa odbrana, i čendler se upustio u monotonjiu ekipe i on poceo biti rupa u odbrani, melo masi, bargnani samo cu ovo napisati hahahahahahahhahahah, smith pa zasto narkomana komentarisati, a mali debeli felton nije napada organizovao jos od koledza ! 
a Feltona majko mila

Veliki sam fan Feltona, sigurno jedan od meni najdražih igrača. Možda čak i najdraži u ovoj ekipi, ali koliko je čovjek kriminalan to je nevjerovatno. Čovjek toliko komplikuje i ne liči na igrača iz prošle sezone.
I pazi sad, mogu se kladiti da će Woodson izvaditi Prigionija, a ubaciti Smitha. Felton će ostati na terenu.
EDIT: KAO ŠTO REKOH, PRIGIONI IZLAZI. Anti-trener Woodson na djelu.
I pazi sad, mogu se kladiti da će Woodson izvaditi Prigionija, a ubaciti Smitha. Felton će ostati na terenu.
Carlo je napisao/la:Veliki sam fan Feltona, sigurno jedan od meni najdražih igrača. Možda čak i najdraži u ovoj ekipi, ali koliko je čovjek kriminalan to je nevjerovatno. Čovjek toliko komplikuje i ne liči na igrača iz prošle sezone.
bingo
Katastrofa.
Felton je teska komedija od igraca, kurcina od igraca, gola kurcina.
Felton je teska komedija od igraca, kurcina od igraca, gola kurcina.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Gubimo 21 razlike, a Melo opet ulazi. E komedije.
ulozi i trosi si dzaba , dok jr ima svoj sou haha
nevjerovatno da jedan od najboljih igraca u ligi da ima ove olose u ekipi
Pa nije Melo GM.Torres_9 je napisao/la:ulozi i trosi si dzaba , dok jr ima svoj sou haha
Stvarno neću kriviti Mela ako ode iz Knicksa. Ima svako pravo.
Scott Cacciola @ScottCacciola 7m
Felton: "I'm playing like some crap. I got to pick it up."

Scott Cacciola @ScottCacciola 2m
Tyson Chandler said he doesn't agree with the Knicks' defensive philosophy of constant switches. Said it should be a "last resort."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.