FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
neide ovo sa trojicom pozadi Javi nemože igrati na štoperu gubi se covjek ipak zadnja linija iz prvog dijela sezone Pepune mora igrati a To su Lahm(Rafinha)-Dante--Boateng-Alaba
- anelbavarac
- Kontakt:
Sa tom laznom devetkom,sanse nismo stvorili za 35 min.
Martinez na stoperu,dokazano vise puta da to nije to.
Nema kreacije,tecnosti igre,previse soliranja i ogroman broj bacenih lopti u bunar.
Ukratko receno igra bez igre.
EDIT 3:0
Bruka i Sramota
Martinez na stoperu,dokazano vise puta da to nije to.
Nema kreacije,tecnosti igre,previse soliranja i ogroman broj bacenih lopti u bunar.
Ukratko receno igra bez igre.
EDIT 3:0
Bruka i Sramota
- Bayern@heart
- Kontakt:
Katastrofa
Dobro pa je prijateljska
nadam se jedini izgledni poraz ove godine
Pepeune Vrati se na stari način igre ovako neiđe
Dobro pa je prijateljska
nadam se jedini izgledni poraz ove godine
Pepeune Vrati se na stari način igre ovako neiđe
**** odbranu mi centra presli nismo u prvih 45 minuta
Super provjera
Super provjera
Thomas Müller - Fußballgott
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta sebi covjek priredi za rodjendan, jest da je prijateljska ali nista ne stima ubio ih je Salzburg u prvom poluvremenu svaka im cast. Trebao bi Guardiola par savjeta od Juppka potraziti vezano za odbranu, jer koliko god da je dobar za ofanzivnu igru toliko je los za defanzivu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav Pep, ovo je Ciro.
Tri stopera pozadi, tipicno Italijanski, ali Bayern tako ne zna igrati no ovakve utakmice sluze upravo za provjeru svih mogucih formacija.
Salzburzani su jos i previse agresivni a nasa odbrana djeluje poprilicno tromo u takvoj situaciji, jer jednostavno nema ko da iznese lloptu u polje, tacnije ima ali je danas taj zadatak dobio Hojbjerg koji se snalazi bolje u paru s nekim veznjakom nego sam na sestici.
Idemo u drugom probati neku najnoviju varijantu, a na rezultat uopste ne treba gledati. Jest da je malo krnjavo vidjeti da smo za poluvrijeme primili tricu.
Tri stopera pozadi, tipicno Italijanski, ali Bayern tako ne zna igrati no ovakve utakmice sluze upravo za provjeru svih mogucih formacija.
Salzburzani su jos i previse agresivni a nasa odbrana djeluje poprilicno tromo u takvoj situaciji, jer jednostavno nema ko da iznese lloptu u polje, tacnije ima ali je danas taj zadatak dobio Hojbjerg koji se snalazi bolje u paru s nekim veznjakom nego sam na sestici.
Idemo u drugom probati neku najnoviju varijantu, a na rezultat uopste ne treba gledati. Jest da je malo krnjavo vidjeti da smo za poluvrijeme primili tricu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sramotna igra, more pogrešnih pasova, odbrana izgleda amaterski.
Martineza konstantno pretrčavaju,Boateng ko muha bez glave, u napadu ništa specijalno Muller se par puta spetljao i to je sve.Loše loše.
Martineza konstantno pretrčavaju,Boateng ko muha bez glave, u napadu ništa specijalno Muller se par puta spetljao i to je sve.Loše loše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jos se Javi I Boa mijenjaju sa veze/odbrane pa nekad igramo sa dva odbranbena
- Omerbavarac
- Kontakt:
A dobra kvota na domacine, cijelih 10. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Guardiola odlazi

I am not yet born; O hear me.
- el-fighter
- Kontakt:
Jbga, da i mi nekad za kladionice odigramoOmerbavarac je napisao/la:A dobra kvota na domacine, cijelih 10.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Meni ovdje nesto smrdi,ne mogu da vjerujem da igraci samo trce kao ovce,niko nece ni klizeci da uleti
Pogledajte treci gol,kao da Ronaldo napada po lijevoj strani,svi samo trce i gledaju
Pogledajte treci gol,kao da Ronaldo napada po lijevoj strani,svi samo trce i gledaju
- anelbavarac
- Kontakt:
Mandžo i Rafinha IN <-> Martinez i Goetze OUT
Trebao je i panja Mullera izvadit',imali bi se cemu nadat',ovako tesko

- Omerbavarac
- Kontakt:
Cemu da se nadas, mozda pobjedi u jednoj prijateljskoj utakmici.anelbavarac je napisao/la:
Sta vam je ljudi, sta zujite?
Jedna obicna prijateljska utakmica i odmah kukanje na sva zvona, kao da je u pitanju neki puno vazniji mec. Svi znamo kako Bayern igra i u kakvom je polozaju bio u prvom dijelu sezone i k'o fol odjednom svima smeta jedna losa partija i to ni manje ni vise u prijateljskoj utakmici.
Napolje uprava, napolje Pep, napolje igraci, svi ste vi obicni beskicmenjaci koji nemaju veze s vezom.
Skida penal Manu 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sve to stoji samo ovo danas da se više nikad ne ponovi ovako neozbiljan pristup igriOmerbavarac je napisao/la:Cemu da se nadas, mozda pobjedi u jednoj prijateljskoj utakmici.anelbavarac je napisao/la:
Trebao je i panja Mullera izvadit',imali bi se cemu nadat',ovako tesko![]()
Sta vam je ljudi, sta zujite?
Jedna obicna prijateljska utakmica i odmah kukanje na sva zvona, kao da je u pitanju neki puno vazniji mec. Svi znamo kako Bayern igra i u kakvom je polozaju bio u prvom dijelu sezone i k'o fol odjednom svima smeta jedna losa partija i to ni manje ni vise u prijateljskoj utakmici.
Napolje uprava, napolje Pep, napolje igraci, svi ste vi obicni beskicmenjaci koji nemaju veze s vezom.
Ljudima jos 2 penala nije svirao al eto dao im je ovaj koji je Manu odbranio
prijateljska ili ne ovo je stvarno očajno i velika sramota. Pa ne zna se ko je gori. Odbrana smiješna...napad nula bodova. Nego sva sreća pa Neuer skide ovaj penal.
Šta nam ljudi rade ne možemo do lopte doći.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.