Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amer991
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la amer991 » 18 jan 2014, 18:02

Prema whoscored.com Noone iz Cardiffa najbolji :D Kod Citya najbolji Toure ,jos od Dzeke bolje ocjenjeni su Kolarov i Aguero,ne znam imal jos neko :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jan 2014, 18:02

soko je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ko je MOTM?
Romanista
očekivano :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jan 2014, 18:03

Igraju sad u utorak protiv West Ham-a

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jan 2014, 18:04

Jos jedna dobra partija Dzeke. Sto je najvaznije postigao je gol i dobro igrao sa ekipom, posebno u drugom poluvremenu. Istina da je u prvom imao nekoliko pogresnih dodavanja, ali vecina ih je bila na onaj fazon kada primi loptu na sredini pa dugim pasom trazi krila. U prethodnim utakmicama to je veoma dobro funkcionisalo. ;)

Sada ce biti zanimljivo. Dzeko odrzava formu iz utakmice u utakmicu i igra jako dobro. Negredo pomalo "gubi dah" i danas pri napustanju terena je bio jako nezadovoljan. Aguero mora igrati, jer je covjek masina za golove, sada se samo namece pitanje sa kime?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 18:31

**** vas sve romanista. Proslu tekmu sam pogodio svih 11 igraca. Ovu prvih 10. Fernandinho neocekivano nije poceo. Sta jos ocete. Ocekivano je bilo da Dzeku izvadi oko 60 min a ne Negreda. Uostalom to je tvrdilo pored mene jos bar 2,3 covjeka ovdje. Zasto ?? PA zato jer je Negreda u zadnje dvije utakmice izvadio u 60 min a Dzeku ne. Dzeko jer je daleko najvise odigrao u zadnjih 5 sedmica. Nije ni on robot. Ako ovako nastavi jako realna je povreda. Govori se da se Jojo vraca. Tako da ocekujem sljedecu utakmicu Jovetica i Aguera od pocetka. Utakmica je nebitna a Dzeko i Negredo su premoreni. Posebno Dzeko.
Da je City od pocetka igrao na ovaj nacin, timski. I da se je Dzeku ovako trazilo kao u zadnje tri tekme. Nebi ni ja pljuvao trenera i pojedine igraca, kao sto jesam. Smirite dozivljaje.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 18 jan 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

goldtuch
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la goldtuch » 18 jan 2014, 18:32

Samo Yaya bolje ocjenjen u ekipi

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 18:39

nerkolfc je napisao/la:Ne treba mu odmor. Evo Negreda odmor polako vodi van forme i na klupu :D Dzeko dok igra non stop on ce i zabijati. Danas opet super tekma, gol i asistencija. Imao je jedan super pas kad je izbacio Aguera u situaciju za gol al' steta ovaj promasi. Samo da ovako nastavi.
Ne postoji igrac na svijetu kojem ne treba odmor. Dzeko je oborio sve rekorde i treba mu bar jedna utakmica odmora da povrati snagu i dodje na svoj optimum. Suludo bi bila da pocne ovu sljedecu potpuno nebitnu tekmu.

Tue 21/01/14 LEC West Ham United 20 : 45 Manchester City ( Aguero - Jovetic )
Sat 25/01/14 FAC Manchester City 16 : 00 Watford ( Dzeko - Negredo )
Wed 29/01/14 PRL Tottenham Hotspur 20 : 45 Manchester City
Mon 03/02/14 PRL Manchester City 21 : 00 Chelsea
Sat 08/02/14 PRL Norwich City 16 : 00 Manchester City

Jedino logicno bi bilo da se Dzeko i Negredo odmore, regenerisu. I spremno docekaju Watford. City je ionako vec dobio West Ham 6:0, tako da stvarno nema nikakve potrebe da se ijedan igrac rizikuje.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 18 jan 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jan 2014, 18:40

ma ti si lud
DRUG NEBI TI PUNCA

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 18:42

bagrcavi je napisao/la:ma ti si lud
NE seri kretenu. Koji dio ti nije jasan. Ko jos igra 2 utakmice sedmicno non stop. Niko !!
Igraju 2,3 sedmice ponekad zaredom. Koji igrac igra 6,7 sedmica zaredom po dvije utakmice sedmicno.
Inace Dzeko je vec 3 tekme zaredom bolji igrac od Negreda. Samo me zanima gdje su sada ona 3,4 koji su govorili da je Negredo za klasu bolji igrac od Dzeke i da Negredo jednostavno "grize" na terenu. A sada sute ko picke, i hvale Dzeku. Karakterno nema sta.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 18 jan 2014, 18:58, ukupno mijenjano 3 puta.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 jan 2014, 18:49

Edine nek ti ovo ne bude odlična partija, nek ovo bude tvoj standard koji i treba da bude. Neka je i Negredo osjetio šta znači biti malo angry :D
Mislim da protiv Tott'hama počinju on i Aguero, a protiv Chelsea Aguero i Negredo.
Mes Que Un Club

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2014, 18:50

slika

Btw. Gledam sada na jednom Austrijskom programu, rade pregled zadnjih 10 godina u Bundesligi, gosti su Klopp, Ballack i jos neki.

Klopp izrazito hvali Dzeku, pogotovo radi one sezonama sa Wolfsburgom, te govori da je nezaustavljiv napadac kad uhvati formu.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 18:54

hule_barca je napisao/la:Edine nek ti ovo ne bude odlična partija, nek ovo bude tvoj standard koji i treba da bude. Neka je i Negredo osjetio šta znači biti malo angry :D
Mislim da protiv Tott'hama počinju on i Aguero, a protiv Chelsea Aguero i Negredo.
Dali mislis da sljedecu protiv West Hama odmaraju Negredo i Dzeko. Ili ce Dzeko i Negredo igrati sve. Kako pojedini strucnjaci misle ??

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 jan 2014, 19:02

Mislim da će Džeko malo predahnuti protiv West Hama. Ako se Jojo vrati biće Jojo-Negredo, ako ne onda je najveća mogućnost po meni da sam Negredo zaigra sa 5 u sredini, a možda i Aguero i Negredo, ali ne vjerujem da će riskirati sa Aguerom, mada i njemu treba jedna cijela utakmica prije ova 2 jaka meča.
Mes Que Un Club

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 18 jan 2014, 19:11

hule_barca je napisao/la:Mislim da će Džeko malo predahnuti protiv West Hama. Ako se Jojo vrati biće Jojo-Negredo, ako ne onda je najveća mogućnost po meni da sam Negredo zaigra sa 5 u sredini, a možda i Aguero i Negredo, ali ne vjerujem da će riskirati sa Aguerom, mada i njemu treba jedna cijela utakmica prije ova 2 jaka meča.
Tako je slazemo se. Ocigledno pojedini pacenici bukvalno hvataju svaku najmanju nelogicnu recenicu da je izvrnu i pljuju. Ovo nema nigdje :) :). Prije su drkali onog jadnog Gringa jer je covjek pljuvao Papeta a sada kada se 1/3 ne slaze sa pojedinim Papetovim potezima sada je Gringo OK. Ponavljam pitanje. Gdje su viKK i jos 3,4 zaboravio sam nickove jer su mi nebitni. Koji su tvrdili da je Negredo za KLASU bolji igrac od Dzeke, a sada se prave ludi ?? Hoce li priznati da su pogrjesili. Hoce ****.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 18 jan 2014, 19:13

Odavno boljeg Edina nisam vidio.
Napokon mu ugradili taj motor u guzicu koji je bio potreban da vidimo agilnog dijamanta.
Citava Bosna ponosna kad se on zatrci a stoperi se odbijaju od njega. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 18 jan 2014, 19:31

Romanista10 je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Mislim da će Džeko malo predahnuti protiv West Hama. Ako se Jojo vrati biće Jojo-Negredo, ako ne onda je najveća mogućnost po meni da sam Negredo zaigra sa 5 u sredini, a možda i Aguero i Negredo, ali ne vjerujem da će riskirati sa Aguerom, mada i njemu treba jedna cijela utakmica prije ova 2 jaka meča.
Tako je slazemo se. Ocigledno pojedini pacenici bukvalno hvataju svaku najmanju nelogicnu recenicu da je izvrnu i pljuju. Ovo nema nigdje :) :). Prije su drkali onog jadnog Gringa jer je covjek pljuvao Papeta a sada kada se 1/3 ne slaze sa pojedinim Papetovim potezima sada je Gringo OK. Ponavljam pitanje. Gdje su viKK i jos 3,4 zaboravio sam nickove jer su mi nebitni. Koji su tvrdili da je Negredo za KLASU bolji igrac od Dzeke, a sada se prave ludi ?? Hoce li priznati da su pogrjesili. Hoce ****.

Hoces ti skontat da si dosadio i Bogu i narodu na ovom forumu? Ho's qrac!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2014, 20:07

viKK i kompanija nisu govorili da je Negredo bolji od Džeke, nego da je u tom trenutku bio u boljoj formi, nisu ništa slagali. A tebi preporučujem da malo prikočiš, sve si fulao, sve je palo u vodu, sad malo uživaj, neće Džeko nigdje iz Manchestera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 jan 2014, 20:49

Dzeko je opet strah i trepet za engleske i evropske golmane,bukvalno razvaljuje,ima ga na svim djelovima terena a takvom mu Negredo ne moze biti konkurencija,realno.Samo nastavi majstore.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 jan 2014, 21:07

Vrlo dobar opet danas i Dzeko i Pjanic. Bas mi je drago da dva od nasih najboljih igraca ovak dobro igraju.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chevalier, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Maverick, perun, tuzlanskinacin i 40 gostiju.