AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 18 jan 2014, 16:12

gori su mi oni sto se prime na takve tekstove :roll:

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 18 jan 2014, 16:59

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 18 jan 2014, 17:08

Evo igra Pjanic..usput sta je s tim ugovorom?
Unica grande amore

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 18 jan 2014, 17:12

potpisuje ubrzo novi ugovor do 2019. 3,2mil plata.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 jan 2014, 17:18

Ma gotivi ga Rudi nenormalno. Nema zime za njega al' opet se nadam zbog Rome koja mi je draga ekipa da ce podici nivo igre.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2014, 17:24

znaci Bog ne igra :roll: prije bi sa njim samim razbili ovaj bunker livorna, nego zajedno sa gervinhom i ljajicem :evil:
nema potpisa

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jan 2014, 18:29

Radju i Totija umjesto Gerve i Adema
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jan 2014, 18:31

ElLoco7 je napisao/la:potpisuje ubrzo novi ugovor do 2019. 3,2mil plata.
3.2mil je malo koliko bi mogao dobijati kod drugih timova koji se spominju

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jan 2014, 18:41

Ovaj Livorno je skroz slab
2-0 Kevin Strootman 36'

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jan 2014, 19:37

3-0 Ljajic u 79.min.
Usao i Toti umjesto Destra
Lagana pobjeda danas

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2014, 19:52

pored pobjede dobili smo i Bastosa, nekada dobar ofanzivni lijevi full bek, a garcia valjda zna kako nam može pomoci u nastavku sezone :roll:
nema potpisa

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 18 jan 2014, 19:53

Michel Bastos novi igrač Rome. :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jan 2014, 19:55

Mogao bi Bastos biti od goleme pomoći, pogotovo ako Rudi uspije izvući ono najbolje od njega. Jao kakvu ljevicu taj ima, strašan šuter.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 18 jan 2014, 20:01

Nadao sam se D'Ambrosiu, ali i Bastos bi trebao biti dobro riješenje za lijevu stranu, mada je i Dodo proigro :D

Roma danas rutinski, nadam se da će u utorak protiv Juvea izvući pouke od one utak. u Torinu i da ćemo im se revanširati.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 jan 2014, 20:12

Alen1987 je napisao/la:Nadao sam se D'Ambrosiu, ali i Bastos bi trebao biti dobro riješenje za lijevu stranu, mada je i Dodo proigro :D

Roma danas rutinski, nadam se da će u utorak protiv Juvea izvući pouke od one utak. u Torinu i da ćemo im se revanširati.
Dobro je pojacanje Bastos sto se mene tice,sada imamo dosta siru klupu sa kvalitetnijim igracima,jos jednog napadaca da dovedemo i to ce biti to iako je dosao neki mladi talenat iz Svedske,zovu ga novi Ibrahimovic al fakat nikad cuo za njega :D,danas smo zgazili mali livorno,ljudi se nisu mogli sastaviti s loptom.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 18 jan 2014, 20:17

Manuel je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Nadao sam se D'Ambrosiu, ali i Bastos bi trebao biti dobro riješenje za lijevu stranu, mada je i Dodo proigro :D

Dobro je pojacanje Bastos sto se mene tice,sada imamo dosta siru klupu sa kvalitetnijim igracima,jos jednog napadaca da dovedemo i to ce biti to iako je dosao neki mladi talenat iz Svedske,zovu ga novi Ibrahimovic al fakat nikad cuo za njega :D,danas smo zgazili mali livorno,ljudi se nisu mogli sastaviti s loptom.
Dvije utakmice zaredom nismo protivnicima dozvolili nijedan šut u okvir gola. De Santis nam nije trebao nikako.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 18 jan 2014, 20:20

Evo ga i Bastos, jeste da je prije 4-5 godina po meni bio top igrac, sada je malo stagnirao. Al ako ga Garcija vrati u zivot to ce biti strasnoo imat cemo strasnog livjebo bocnog, koji moze igrati i na krilu i na beku. Slaze se slagalica za iducu sezobu itekako, imamo strasnu i liveju i desnu stranu, sto defanzivno, sto ofanzivno. Stoperi su odlicni, dodamo Heitingu, i ovog iz Sassuola sto je kod njih na posudbi, koji ima sjajne karakteristike. Sredina je ionako najjaci dio tima. Napad po meni nesto slabiji dio ekipe, ali se to sve moze popraciti sa jednim robusnim spicem. Sa ovim iduce sezone cemo biti mnogo konkurentniji Juvetu nego sada.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 jan 2014, 20:21

Alen1987 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:

Dvije utakmice zaredom nismo protivnicima dozvolili nijedan šut u okvir gola. De Santis nam nije trebao nikako.
Ko sto rece komentator na areni,komotno su mu mogli staviti sto ispred gola pa nek popije koje picence :D,sad se okrenuti Juvetu i pokusati njih dobiti i onda na Lazio ili Napoli u polufinalu.Jes mi drago zbog Bastosa ne mogu ti opisati :D.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 jan 2014, 20:58

Danas je Pjanic bio vrhunski do 60 minute kada se vec osjetio umor.Ima ocito velikih problema sa spremom , nadam se da ce Rudi poraditi na tome.

Odlican Roma , finishing ocajan.Fali ovoj ekipi jedan pravi golgeter.

Odlican posao je Bastos , to je igrac koji je do prije 4-5 godina vazio za jednog od najboljih lijevih full-bekova Svijeta no' eto promjena sredine i veliki krah u Lyonu ga je sputao da se jos vise razvije.Siguran sam da ce majstor Rudi izvuci sav njegov potencijal a ima ga na pretek.Moze odigrati i krilo po potrebi , to je cini mi se igrao u Schalkeu jedno vrijeme i bio veoma efikasan. 8-)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 jan 2014, 22:04

bastos je definitivno pojacanje i dobra kupovina jer radi se o igracu koji je ofanzivno gledano puno puno bolji od dodoa (pogotovo gledajuci taj sut i centarsut koji malom fali), dok su u defanzivi 'tu negdje'. bas me zanima kako ce se pokazati jer ako iko moze izvuci neki maksimum iz njega to je garcia.

bastos - castan - benatia - maicon

imam osjecaj da ova cetvorka ima veci napadacki potencijal nego defanzivni :)

sto se same utakmice tice nema se tu sta pretjerano komentarisati. jos jedna apsolutna dominacija i bezbroj propustenih prilika (daj da potpisemo vedu i da rijesimo ove brige o neefikasnosti). ocekivao sam tamo negdje kod 2:0 da nam livorno utrpa iz neke kontre pa da se cupamo do kraja utakmice ali srecom to se nije desilo. drago mi je zbog adema sto se konacno upisao u listu strijelaca jer trebalo mu je to. poprilicno se popravio u zadnjih par tekmi tako da je ova gol kruna tog nekog njegovog povratka i nadam se da ce nastaviti u istom ritmu.
Johny je napisao/la:Danas je Pjanic bio vrhunski do 60 minute kada se vec osjetio umor.Ima ocito velikih problema sa spremom , nadam se da ce Rudi poraditi na tome.
vuce povredu jos od tekme s juventusom. imajuci na umu kako se lahko povrijedjuje i jednako tesko oporavlja od povreda i tih 60 minuta je uspjeh. bio je dobar veceras.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.