Citajuci tvoje postove primjetio sam da nastojis da budes uvijek u pravu,izvlacivsi se na neke banalne stvari i gluposti. Neke desete argumente dajes. Ludilo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- el_fenomeno
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Fabio extra ti je razmisljanje nema sta.I preporucujem ti da naucis bar gramatiku, jer treba mi 3h da procitam tvoj post(da ga shvatim)+ raspored rijeci.
Citajuci tvoje postove primjetio sam da nastojis da budes uvijek u pravu,izvlacivsi se na neke banalne stvari i gluposti. Neke desete argumente dajes. Ludilo
Zadnja izmjena: el_fenomeno, dana/u 21 jan 2010, 01:17, ukupno mijenjano 2 puta.
aha ima on pete..Zidanu sijecam se ja tih trenutaka ali je to proslo..ako zelimo da se sijecamo peti..onda se mozemo sijecati i pehara LP..i samo cemo se sijecati ako takvi ljudi ostaju i dalje u REAL MADRID C.F njihovo je prosloCasillas je napisao/la:ko to majke tiel_fenomeno je napisao/la:do jucer sam citao kako pojedinci tjeraju i govore kako je Guti karna a sad ga fale![]()
meni je lik uvijek bio drag,samo sto su ga uvijek **** povrede. Kad se sjetim one asistencije petom Zidanu
hvala hvala..neeeeee...ebiga neda mise pisati kako treba..nabrezinu..a to sto si zaljubit u Gutija itdd..vise volim da igra Grenero o VdrV nego onel_fenomeno je napisao/la:Extra ti je razmisljanje nema sta.I preporucujem ti da naucis bar gramatiku, jer treba mi 3h da procitam tvoj post.
+ konstrukcija rijeci.
cestitke na pobjedi. znam da je bilo tesko, al ste ipak uspjeli izgurat na kraju.
Izgurali smo mi 2.5 mill ebes pobijedu..njih bi razguzili ovi iz RM B 
- el_fenomeno
- Kontakt:
Ne uzivam drug, ni u kakvim pobjedama atletica vjeruj mi. Real mi je jedan od najdrazih klubova,pratim ih od neke96.. beze se ljutish i rasrpavljamo se beze kad ovo rasprava s tobom nigdje ne vodi ...
Eto u pravu si za sve to pises .. mrsko mi se raspraljvati iz posta u post s tobom. Uzivaj.. laku noc odo spavati
Eto u pravu si za sve to pises .. mrsko mi se raspraljvati iz posta u post s tobom. Uzivaj.. laku noc odo spavati
i meni sa tobom,tvrdoglav si i ne zivi se od proslosti i Gutija i njegovih sjajnih tekmi,,nego sadasnjost zelim da se vrate na stare staze A NECE DOK IMA KRTICA U TIMU,,a pojedince treba izbaciti iz kluba jer nisu vise za RM .
fabio je napisao/la:i meni sa tobom,tvrdoglav si i ne zivi se od proslosti i Gutija i njegovih sjajnih tekmi,,nego sadasnjost zelim da se vrate na stare staze A NECE DOK IMA KRTICA U TIMU,,a pojedince treba izbaciti iz kluba jer nisu vise za RM .
Stvarno se covjek izvlaci iz svega i uvijek ispada u krivu. Kaze Guti se pokazuje protiv tih slabih momcadi? Pa sto se taj Granero A NE GRENERO kako ti FABIO kazes, nije pokazao? Sto taj VDV kad je tako dobar nije nikad u ovih nekoliko godine nije uspio izboriti svoje mjesto u prvom sastavu?el_fenomeno je napisao/la:Fabio extra ti je razmisljanje nema sta.I preporucujem ti da naucis bar gramatiku, jer treba mi 3h da procitam tvoj post(da ga shvatim)+ raspored rijeci.
A i gramatika mu je na nivou :S
Naravno da treba izbaciti pojedince. Karim Benzema, Raul Gonzales, Rafael van der Vaart (iako ga smatram boljeg od pojedinih, ali me nerviraju njegovi ispadi), Fernando Gago, Royston Drenthe i naravno retardirani Esteban Granerofabio je napisao/la:i meni sa tobom,tvrdoglav si i ne zivi se od proslosti i Gutija i njegovih sjajnih tekmi,,nego sadasnjost zelim da se vrate na stare staze A NECE DOK IMA KRTICA U TIMU,,a pojedince treba izbaciti iz kluba jer nisu vise za RM .
Ti toliko poznajes navijace da vjerovanto nisi znao za anketu od jucer ili prije dva dana nisam siguran, u kojoj su navijaci trazili da Guti igra u prvom sastavufabio je napisao/la:Vecina navijaca REALA u SPANIJI vidi se brate kroz MARCU I AS sta ljudi sve pisu i da ga nezele vise u klubu on je svoje odigrao..treba se nauciti pameti da on samo steti..ebo te nije to ako je odigrao tako jednu prijateljsku tekmu nesto sad jest dobar..a odigra on i u PRIMERI dobri tekmi pa ga nema 6,7 tekmi.MElloo je napisao/la:dje je sad fabio on ga je davo djabe![]()
![]()
ja bi njega dao ovom ALBANSKOM TIMU
sto prije da ga se rijesimo brate..i njega i Ruda i da pravimo jos jaci REAL za seljedecu sezonu..sa 2,3 nova igraca nemoraju biti klase..ali da su talenti mladi a isto tako i iskusni..i da mogu da napredak imaju u kvalieteti
Hajd sad okreni na drugu temu, kad vidis da si ispao bezveznjak
Vidim ja te talente... Granero, Benzema i Marcelo nisu nsita pokazali u citavoj sezoni, izuzev Marcela koji je protiv Valencije briljirao.. Jedini razlog zasto ga trener najvise koristi jest taj sto nemam lijevo krilo i sto se malo kad ozljedi, a da je dobar? - To sigurno nije
jedino ako ga Perez ne zeli,a oni nam ga nikako ne mogu ukrasti s obzriom da mu mi mozemo dati i vise love a i veci smo klub od Bavarskih govanaCescinho4 je napisao/la:Sta vam ono Bavarci ukrase onoga Canalesa?![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Kaka: Milan mi je još uvijek u srcu
Zvijezda madridskog Reala, brazilski nogometaš Kaka, odbacio je nagađanja određenih tabloida kako je blizu senzacionalnog povratka u Milan iz kojeg je stigao prošlo ljeto.
Priznao je ipak kako su mu rossoneri i dalje u srcu.
I dalje ih pratim jer sam tamo ostavio mnogo prijatelja - pričao je Kaka nakon Realove pobjede u prijateljskoj utakmici protiv Gramozija (2-1) u Albaniji.
Osvrnuo se Brazilac i na svoga sunarodnjaka Ronaldinha koji ponovo igra u velikoj formi u dresu Milana.
Milan je vrlo dobar, a moj sunarodnjak prolazi kroz lijepo razdoblje što se tiče forme. Ali, sada sam u Realu i to mi je jedino bitno. Sretan sam što sam dobio priliku potpisati za tako prestižan klub.
Zvijezda madridskog Reala, brazilski nogometaš Kaka, odbacio je nagađanja određenih tabloida kako je blizu senzacionalnog povratka u Milan iz kojeg je stigao prošlo ljeto.
Priznao je ipak kako su mu rossoneri i dalje u srcu.
I dalje ih pratim jer sam tamo ostavio mnogo prijatelja - pričao je Kaka nakon Realove pobjede u prijateljskoj utakmici protiv Gramozija (2-1) u Albaniji.
Osvrnuo se Brazilac i na svoga sunarodnjaka Ronaldinha koji ponovo igra u velikoj formi u dresu Milana.
Milan je vrlo dobar, a moj sunarodnjak prolazi kroz lijepo razdoblje što se tiče forme. Ali, sada sam u Realu i to mi je jedino bitno. Sretan sam što sam dobio priliku potpisati za tako prestižan klub.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
gluposti...prije ce otici u Eng.nego u Njemacki klub...a poznato je da Spanjolci nevole Njemacki a ni da idu tamo...Valdano i Pernia su juce bili na rucku i REAL MADRID bi Canelasa moga ostaviti na posudbu od 2 godine a da ga kupi za 4 milll eura
dok drugi klubovi nisu spremni na posudbu..npr CHELZI,MAN.CITY,ARSENAL
B.Schuster:"Ribery je vec od Real Madrida,,,po meni Bayern mora da se dogovori sto ranije oko cijene jer mogao bi da izgubi puno novca"
M.Dierra se vratio povrednje sa AFRO KUPA
2 SEDMICE
Man.City zeli Gaga...ajd brate nek tije sretno

B.Schuster:"Ribery je vec od Real Madrida,,,po meni Bayern mora da se dogovori sto ranije oko cijene jer mogao bi da izgubi puno novca"
M.Dierra se vratio povrednje sa AFRO KUPA
Man.City zeli Gaga...ajd brate nek tije sretno
- Omerbavarac
- Kontakt:
I zalis se sto te banuju. Kultura je na nivou.JameS 23 je napisao/la:jedino ako ga Perez ne zeli,a oni nam ga nikako ne mogu ukrasti s obzriom da mu mi mozemo dati i vise love a i veci smo klub od Bavarskih govanaCescinho4 je napisao/la:Sta vam ono Bavarci ukrase onoga Canalesa?![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
stoomerbavarac je napisao/la:I zalis se sto te banuju. Kultura je na nivou.JameS 23 je napisao/la:jedino ako ga Perez ne zeli,a oni nam ga nikako ne mogu ukrasti s obzriom da mu mi mozemo dati i vise love a i veci smo klub od Bavarskih govanaCescinho4 je napisao/la:Sta vam ono Bavarci ukrase onoga Canalesa?![]()
![]()
![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Gotovo je 
Gamad prodala Ruuda

Gamad prodala Ruuda
Gdje je otisao ?Casillas je napisao/la:Gotovo je
Gamad prodala Ruuda![]()
![]()
![]()
![]()
FK Pjetlovi
Van Nistelrooy se va al Hamburgo

sutra ce biti sve sluzbeno objavljeno... daj Boze da nije istina

sutra ce biti sve sluzbeno objavljeno... daj Boze da nije istina
Evo ija sam citao na AS-u,Marca.samo jos medicinski pregled..Sretno RUD zelim date gledam i na Mundialu
J.Africi..Hvala za sve golove u BIJELOM DRESU...MASINA SI

Sta je ovo nista se nepise o nikakvim pojecanjima umijesto PEPE-a..moraju nekog dovesti na tu poziciju,jos ako se Garay o Albiol povredi na koga da racunaju stalnog OUT povrednjenom Mectd..
ovaj je zaboravio i trcati
nemogu da svatim koliko se samo puta povredio na treningu sam,drzi rekord u spanjolskim klubovima za igraca na stoperskoj poziciji,tako pise AS 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.