Vrijeme je za titulu,jel tako kapitenu?Omerbavarac je napisao/la:Bravo Fecox, odlican filing za isti rezultat.![]()
Fanaticosi nastavljaju tamo gdje su stali prosle sezone, doduse, jest da imamo dva igraca vise ali Boze moj.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Spartanci na koljenima 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Greivis je napisao/la:Mijenjajte vise nesto. Stvarno nije zanimljivo uvijek na pogresnoj strani biti.

Imaš
do sljedećeg okršaja. 
Edit: Očekujem da uložiš žalbu na nekorektno ispisanu 'petardu'.
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 18 jan 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad ili nikad.harry_90 je napisao/la: Vrijeme je za titulu,jel tako kapitenu?
Cestitke i tebi na golu, tek sam sad vidio da si se i ti upisao u strijelce. Reklo bi se prava dominacija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa bilo je prijedloga. Napisao sam i ja bio, samo mi sad mrsko traziti.Padovan je napisao/la:Predložite promjene, skoro sam pisao kad je bila međusezona niko se nije javljao sa prijedlozima, a sad kad vam je ekipa ugožena idu žalbe(I moja ekipa je dvaputa bila na pogrešnoj strani, ali šta ćeš
)
I nije 5-0.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jedna ispravka.
Na meču Jedinstvo - Čekićari priznat je fantomski gol za goste.
To je @Puma-in gol.
Na meču Jedinstvo - Čekićari priznat je fantomski gol za goste.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Cestitke kolega, nadam se da ce biti jos puno golovaZagor je napisao/la:nek sam vala zabio u debiju za Bildere
Kolega @el-fighter nam se nesto usutio sa golovima, ali dok drzi odbranu nece biti problema
PS cini mi se da je ovo 12. uzastopna utakmica u ligi u kojoj nismo porazeni
Kakva dominacija ekipe Premiera. Pohvale našem kapitenu, koji je ovjerio ovu pobjedu. Tandem Grafite-Džeko kroci ka novoj tituli, je li tako druže @bavarian ? 
samo da obavjestim savez da sam u dogovoru sa legendom odlucio prestati tipovati i on bi trebao objaviti ime novog igraca .. pozz
Delfini traze novog igraca, zainteresovani neka se jave na PP, moze i transfer jer kolko znam do 3.eg kola se mogu trensferi vrsiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čestitam kolegama na golovima. Odlično duplanje.
Treba reći da smo bili miljenici sreće u prva dva kola, ali smo to iskoristili na najbolji mogući način. Najbitnije da svi igramo redovno, a bodovi će se skupljati.
Ja se baš pitam ko su ovi amateri, kad ono ispade Greivisova ekipa.......geronimo je napisao/la:Greivis je napisao/la:Mijenjajte vise nesto. Stvarno nije zanimljivo uvijek na pogresnoj strani biti.
![]()
Imašdo sljedećeg okršaja.
Edit: Očekujem da uložiš žalbu na nekorektno ispisanu 'petardu'.
Mora da nam je Rizzoli pomogao, opet su nam izgleda sudije bile naklonjene, ko uvijek bavarskim ekipama....
Očekivana pobjeda svakako......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vidi ih, primili petardu pa krivi svi sem njih... Greivis ko Balak u najboljim danima...

Nemoj tako sarkasticno effe, kad je moj gol fakat bio iz ociglednog ofsajda

Nemoj tako sarkasticno effe, kad je moj gol fakat bio iz ociglednog ofsajda
Predlazem promjenu u ovom takmicenju sto se tice domacinskih ili ti gostujucih kola tacnije prognoziranja parova.
Znaci odsad savez izbaci 9 ili 10 parova svako kolo slicne tezine za pogoditi i igrac sam sebi bira koje ce parove uzeti i pogadjat. Naravno ostaje ono da domacin uzme 6 a gostujuci 5. Znaci svako zasebno uzima sebi parove koje ce pogadjat i ja bi isto dodao da jedan tim ne smije imati na jednom paru istu prognozu (trenutno je pravilo da ne smiju 3 igraca imati istu prognozu na jednom paru) e zbog ovog promjena "novog" pravila ja bi uveo jos jedno pravilo tj. smanjio jedna prognoza na jedan par po timu (detaljnije: jedan igrac iz tima A smije na par B stavit 1:0 i ostali igraci iz tima A ne smiju na par B stavljati prognozu 1:0, registrira se mec onda za zelenim stolom tj. sluzbeno 3:0)
Nadam se da sam bio jasan i da ce savez razmotriti ovaj moj prijedlog za sledece sezonu.
Znaci odsad savez izbaci 9 ili 10 parova svako kolo slicne tezine za pogoditi i igrac sam sebi bira koje ce parove uzeti i pogadjat. Naravno ostaje ono da domacin uzme 6 a gostujuci 5. Znaci svako zasebno uzima sebi parove koje ce pogadjat i ja bi isto dodao da jedan tim ne smije imati na jednom paru istu prognozu (trenutno je pravilo da ne smiju 3 igraca imati istu prognozu na jednom paru) e zbog ovog promjena "novog" pravila ja bi uveo jos jedno pravilo tj. smanjio jedna prognoza na jedan par po timu (detaljnije: jedan igrac iz tima A smije na par B stavit 1:0 i ostali igraci iz tima A ne smiju na par B stavljati prognozu 1:0, registrira se mec onda za zelenim stolom tj. sluzbeno 3:0)
Nadam se da sam bio jasan i da ce savez razmotriti ovaj moj prijedlog za sledece sezonu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Prijatelju ja postavim dresove dan prije pa se zagube,zato postoji pravilo koje kaze da se svi prijedlozi i salju na kraju sezone kad je saobracaj mali ili nikakav.
Istina da postoji i pravilo koje kaze da o tom ili bilo kojem pravilu raspravljaju kapiteni timova pa imamo obejzbjedjenu demokratiju i jednakopravnost svih timova,ali kao i Dejton
u ovoj drzavi svak uzima sta njima odgovara pa tako u zadnjih par sezone nijedna odluka se ije donijela po tom glasanju kapitena nego je ili Savez ili Sekretar po kratkom postupku to usvojio
Za dobre odluke to je ok jer nema peglanja ali za neke diskutabilne nema diskusije i prijedloga koja bi dovela do neusvajanja ili do utezivanja i usvajanja,jer 2 glave su pametnije od jedne
Svakako da je svima cilj unaprijedjivanje ove igre,ali koliko sam ja skonto jedan od tvog prijedloga dovodi ovu igru na ko ce prije tipovati taj bira i rezultat sa nekog para.
Kad ja predlazem nesta gledam da prijedlog doprinese unaprijedjenju igre ali i nacin na koji ce se sprovoditi to:
---npr ako si odlukom napravio vise posla za ljude u savezu onda to ne valja
---dugotrajno gledas hoce li zaista to promjeniti igru i uciniti je zanimljivijom ili na kraju bude okolo kalaj unutra belaj
Tacno imas finog vremena da razradis svoju ideju do kraja sezone i na kraju da nam je predlozis (namjerno kazem nama jer u tom slucaju i kapiteni moraju da se pitaju,jer se mjenja cijeli sistem)
Postavi sebi kod kuce par primjera te tvoje ideje pa odigraj koje kolo pa ces vidjeti kako ona funkcionise u stvarnosti
Lijep pozdrav ZZ
Istina da postoji i pravilo koje kaze da o tom ili bilo kojem pravilu raspravljaju kapiteni timova pa imamo obejzbjedjenu demokratiju i jednakopravnost svih timova,ali kao i Dejton
Za dobre odluke to je ok jer nema peglanja ali za neke diskutabilne nema diskusije i prijedloga koja bi dovela do neusvajanja ili do utezivanja i usvajanja,jer 2 glave su pametnije od jedne
Svakako da je svima cilj unaprijedjivanje ove igre,ali koliko sam ja skonto jedan od tvog prijedloga dovodi ovu igru na ko ce prije tipovati taj bira i rezultat sa nekog para.
Kad ja predlazem nesta gledam da prijedlog doprinese unaprijedjenju igre ali i nacin na koji ce se sprovoditi to:
---npr ako si odlukom napravio vise posla za ljude u savezu onda to ne valja
---dugotrajno gledas hoce li zaista to promjeniti igru i uciniti je zanimljivijom ili na kraju bude okolo kalaj unutra belaj
Postavi sebi kod kuce par primjera te tvoje ideje pa odigraj koje kolo pa ces vidjeti kako ona funkcionise u stvarnosti
Lijep pozdrav ZZ
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
@BiHfan stvarno ti je ideja bezveze
SVe je to ok, ali ja sam ovaj prijedlog napisao vec sada da vidim misljenje ostalih igraca ove lige. A ne samo kapiteni npr da odlucuju. Zanima me kolko ih je za ovaj novi sistem a ako bude puno pristanaka onda ce se praviti sve u detalje oko novog sistema.
Ovo bi bilo samo za Ligu, dok bi KUP po meni trebao ostati isti, isti sistem.
Nije tacno, fino sam objasnio da ako ti iz Gongasha prvi tipujes lupam Chelsea - Manchester UTD 2-1 onda niko iz tvog tima nema pravo taj rezultat staviti na taj par Chelsea- Man utd ali moze staviti sve druge ostale. Znaci samo tvoja ekipa, dok protivnicka normalno moze staviti prognozu 2:1. To je regularno.deyo je napisao/la:
Ovo bi bilo samo za Ligu, dok bi KUP po meni trebao ostati isti, isti sistem.
Predlozi ti bolju ako znas.arelinho je napisao/la:@BiHfan stvarno ti je ideja bezveze
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne bih ja nista mijenjao jer je sve uredu.
Sta desi se nekad da si na pogresnoj strani pa sta,mi smo prosle sezone titulu izgubili zbog pogresne strane pa jesmo li pravili kakav belaj kao sto vi pravite nakon 2 kola ?
Nismo pravili jer je ovo vid zanimacije,a ne da igras za pare ili nesto vece.
Sta desi se nekad da si na pogresnoj strani pa sta,mi smo prosle sezone titulu izgubili zbog pogresne strane pa jesmo li pravili kakav belaj kao sto vi pravite nakon 2 kola ?
Nismo pravili jer je ovo vid zanimacije,a ne da igras za pare ili nesto vece.
Novi prijedlog bi unistio draz tipovanja..bezze nesto mijenjati sto traje vec neko vrijeme..
i mrzim kukanje jer si se nasao na pogresnoj strani,svakom bude tako pa niko ne trazi promjene..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.