gojzerica je napisao/la:Kada hodam trotoarom, sve u glavi zamišljam -šta ako auto slučajno skrene u mene i kako da se bacim da izbjegnem-.
Kada vozim i vidim da kamion ide u suprotnoj traci, nešto me prpa uhvati da vozač se nešto ne sjebe i udari u mene.
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
gojzerica
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Kada hodam trotoarom, sve u glavi zamišljam -šta ako auto slučajno skrene u mene i kako da se bacim da izbjegnem-.
Kada vozim i vidim da kamion ide u suprotnoj traci, nešto me prpa uhvati da vozač se nešto ne sjebe i udari u mene.![]()
![]()
![]()
neboj se, to 90% pocetnika ima strah sto se tice kamiona, ali kamioni ti najbolje drze putanju. Kad budes vozio van grada i vozio neku dalju rutu vidjet ces da kamioni uvijek idu tik uz liniju dok mala auta non stop prelaze u krivinama
@truts i ja sam radi sličnih klipova počeo da tripujem da će na mene krenuti, al sve ja u glavi zamislim on već skrenuo, a ja kao heroj se bacam preko ograde
Isto tako kad sam u busu, zamišljam da bus udari u rasvjetu i ja se nekakko namjestim da ne budem puno povrijeđen i onda pomažem ostalima, ja kao heroj.
Jesam lud.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sjecam se davno iz testosteronskih vremena , ja se mucim da ga izdrkam(cca pola sata) ,al nece pa nece kad helem cujem vrata se otkljucavaju istog trenutka svrsim
to mi se uvijek desavalo
Urednost ili poremečaj? Ja recimo nisam toliko uredan koiko mi mora biti sve po redu,od najvećeg ka najmanjem ili uvijek u novu prostoriju ulazim desnom nogom,prvo vežem desnu patiku.Ima još mali milion stvari koje moraju biti po nekom redu.
http://www.****.ba/novost/138496/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me vaše mišljenje da li je po vama ovo neka vrsta poremećaja ili ne?Imali još neko da radi slične stvari?
http://www.****.ba/novost/138496/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me vaše mišljenje da li je po vama ovo neka vrsta poremećaja ili ne?Imali još neko da radi slične stvari?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
džakailibu
- Kontakt:
ovo šti si ti nabrojao, poremećaj i po!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nikad ne pojedem sve. Uvijek ostane nesto, vrlo cesto i samo zalogaj. Prije sam to nesvjesno radio, sad mi preslo u nekakvu vrstu tradicije.
Sjeti se gladne djece u Africi i spucaj sve.Donnie Darko je napisao/la:Nikad ne pojedem sve. Uvijek ostane nesto, vrlo cesto i samo zalogaj. Prije sam to nesvjesno radio, sad mi preslo u nekakvu vrstu tradicije.
Iskreno ruzna je navika kada ostavljas iza sebe , osim ako nemas nekoga da mete to iza tebe (neko od ukucana ili neka zivotinja )
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Donnie Darko
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ostaje ti snaga u tom zadnjem zalogaju
- donCorleone1892
- Kontakt:
Kažu nafaka je u tom zalogajuDonnie Darko je napisao/la:Nikad ne pojedem sve. Uvijek ostane nesto, vrlo cesto i samo zalogaj. Prije sam to nesvjesno radio, sad mi preslo u nekakvu vrstu tradicije.
nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Isto tako i ruka mora biti pod jastukomKaunas je napisao/la:nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
i uvijek se hladnija strana okreće tako da glava bude na njojdonCorleone1892 je napisao/la:Isto tako i ruka mora biti pod jastukomKaunas je napisao/la:nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
15.10.2013.
- Evolution87
- Kontakt:
Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni... 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
a ja sam u drustvu osoba koja uvijek kasni
bas ruzna navika i u skolu sam uvijek zadnji dolazio. i kada trebam na vrijeme krenuti, uvijek nadjem nesto sto trebam uraditi i opet zakasnim 
- donCorleone1892
- Kontakt:
NaravnoKaunas je napisao/la:i uvijek se hladnija strana okreće tako da glava bude na njojdonCorleone1892 je napisao/la:Isto tako i ruka mora biti pod jastukomKaunas je napisao/la:nikad ne spavam na leđima ili na stomaku, uvijek na 'strani'.
Nikad nisam mogao da odlucim sta mi je mrze,kad nekog cekam ili kad mene neko ceka.Evolution87 je napisao/la:Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni...
i ja sam prije imao tu naviku da nesvjesno kasnim. Tako npr. uvijek zakasnim u skolu ili zavisi gdje već trebam da idem. sljedeći put ustanem 15 minuta ranije da bi' stigao na vrijeme, ali opet zakasnimjasmin10 je napisao/la:a ja sam u drustvu osoba koja uvijek kasnibas ruzna navika i u skolu sam uvijek zadnji dolazio. i kada trebam na vrijeme krenuti, uvijek nadjem nesto sto trebam uraditi i opet zakasnim
15.10.2013.
Ja recimo ni u ludilu ne mogu zakasnit.Treba se neki velik zajeb desit da zakasnim negdje.Isto tako sitnica koja je postala rutina da na svaku domacu utakmicu Celika idem istim putem do stadiona od kuce i sto je ludje ulazim na stadion tacno pola sata prije zvanicnog pocetka meca.Neki mi kazu bolest i poremecaj ali ja ne mogu drugacije. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Evolution87
- Kontakt:
ma kad nekog cekas 100%Dzoni je napisao/la:Nikad nisam mogao da odlucim sta mi je mrze,kad nekog cekam ili kad mene neko ceka.Evolution87 je napisao/la:Mene najvise nervira kad neka osoba kasni, jos ako ona kaze tad i tad i opet zakasni...
Ja sam u 99% slucajeva tacan i nikad ne kasnim, osim kad bas nesta iskrsne. Al' me ubija to kad se dogovorimo npr. u 6, a on/ona dodje u 6 i 5-10.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.