Da se nebi svađali najbolje ovakvu kombinaciju
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sta mislis kolko bi mi dobili ako nas uzme neko od ovih velikana?QUARTERBACK je napisao/la:Puma je s Arsenalom sklopila (najvjerovatnije) dogovor vrijedan 150mil za 5 sezona, dakle 30 miliona godisnje ce im davati i taj ce ugovor stupiti na snagu za 6 mjeseci i biće najveći i najvrijedniji u Britaniji tog tipa.
Dakle, Puma ima velike novce i spremni su ulagati, Adidas takodjer, ima i Nike (priča se da će Nike Unitedu ponuditi 28miliona godišnje na ljeto) i samo trebamo moliti Boga da je jedna od ove 3 firme jer ako jeste mi smo na konju koja god da je od ove 3.
spremni su ulagati u klub koji igra ligu prvaka i koji ima veliki broj navijača na svijetu.QUARTERBACK je napisao/la:Puma je s Arsenalom sklopila (najvjerovatnije) dogovor vrijedan 150mil za 5 sezona, dakle 30 miliona godisnje ce im davati i taj ce ugovor stupiti na snagu za 6 mjeseci i biće najveći i najvrijedniji u Britaniji tog tipa.
Dakle, Puma ima velike novce i spremni su ulagati, Adidas takodjer, ima i Nike (priča se da će Nike Unitedu ponuditi 28miliona godišnje na ljeto) i samo trebamo moliti Boga da je jedna od ove 3 firme jer ako jeste mi smo na konju koja god da je od ove 3.
jel zvanično?EDO299 je napisao/la:NIKE sponzor BiH , hvala Bogu da se i ova priča završila. Vidjećemo kakvi su dresovi naredne sedmice.
exkluziva.baH.I.M je napisao/la:izvor ??
Enversport, zaslužio je čovjek da mu se oda priznanjedon_burza je napisao/la:A trenerke nek budu one Eurosport

Aanonymous je napisao/la:Steta bi bilo da ostane Legea, sve dok je Legea sponzor ja ne kupi dres BiH.
Rece onaj u igri su 3 sponzora nekako me strah da ide na tu trecu opciju koja nisu Adidas ili Nike
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, zikerrz21 i 41 gost.