NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 18 jan 2014, 00:15

fedeltafrotta je napisao/la:pozdrav za bihac, nadam se da dogodine ulazite u PL, ima fine raje po sarajevu iz bihaca ;)
Hvala drug aBd pa iduce sezone idemo igrati u Sarajevu :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jan 2014, 00:16

vrijeme je više, oduvijek ste bili simpatični. igra li vam nadarevic ?

kakva vam je posjeta inace i je li SN aktivan ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 18 jan 2014, 00:21

fedeltafrotta je napisao/la:vrijeme je više, oduvijek ste bili simpatični. igra li vam nadarevic ?

Uprava raskinula saradnju sa Nadarevicem.Imamo najposjeceniji stadion u ligi,kad su dolazile sudije iz PL da sude ljudi se cudili koliko raje dodje na utakmicu,kazu ovoliko raje nema ni na utakmicama PL.SN aktivan vec drugu sezonu odradjivamo sve utakmice,imamo jednu podgrupu iz Sarajeva koja trenutno broji oko 20-25 clanova,ali iz utakmice u utakmicu sve je veci broj tih momaka koji dolaze iz Sarajeva bodriti klub.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 jan 2014, 00:22

fedeltafrotta je napisao/la:vrijeme je više, oduvijek ste bili simpatični. igra li vam nadarevic ?

Nadarevin neigra vise dosao je pokupiti najbolje igrace iz naseg kuluba i odvesti u NK Zagreb dje ce navodno biti trener i uspio nam je odvuci najboljeg igraca i strijelca.

Stadion je najposjeceniji u 1 ligi FBiH prosjek po utakmici je 2000.

Sila nebeska ide na svako gostovanje i nekad ih bude vise nego domaci navijaca :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jan 2014, 00:24

svaka cast, samo naprijed... znam za te momke iz SA... usvakom slucaju sve najbolje i da se vidimo dogodine pod Borićima i na Grbavici 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 jan 2014, 00:30

fedeltafrotta je napisao/la:svaka cast, samo naprijed... znam za te momke iz SA... usvakom slucaju sve najbolje i da se vidimo dogodine pod Borićima i na Grbavici 8-)
aBd drug :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 14:02

dodjem da vidim imali nekih novosti na ovoj stranici vezano za ostale klubove u prvoj ligi FBiH a ono hrpa nekakvih izvjestaja o Slobodi svaki dan... pa ljudi moji ima i drugih klubova u ovoj ligi!
kako nista ne izvjestavaju kakvo je stanje u Kaknju,Gracanici,Lukavcu itd itd ... :?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jan 2014, 14:10

anonymous001 je napisao/la:dodjem da vidim imali nekih novosti na ovoj stranici vezano za ostale klubove u prvoj ligi FBiH a ono hrpa nekakvih izvjestaja o Slobodi svaki dan... pa ljudi moji ima i drugih klubova u ovoj ligi!
kako nista ne izvjestavaju kakvo je stanje u Kaknju,Gracanici,Lukavcu itd itd ... :?
Slazem se s tobom , pa kod nas juce bila prozivka a oni ne J*** al nek su zato objavili 4 vijesti kako ciro ovo ciro ono....
www.nkbratstvogracanica.com

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jan 2014, 14:14

cesc4 je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:dodjem da vidim imali nekih novosti na ovoj stranici vezano za ostale klubove u prvoj ligi FBiH a ono hrpa nekakvih izvjestaja o Slobodi svaki dan... pa ljudi moji ima i drugih klubova u ovoj ligi!
Slazem se s tobom , pa kod nas juce bila prozivka a oni ne J*** al nek su zato objavili 4 vijesti kako ciro ovo ciro ono....
Ne brigaj se, ne bi ni o nama objavili prozivku da nije došao Ćiro. Eto prelistaj koju stranicu prije dolaska Ćire pa probaj naći nešto o nama.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 jan 2014, 14:15

cesc4 je napisao/la:

hahahahaha jbg imamo pare, imamo ljude :lol: , vi jos haman ne kontate da je Sloboda brend i da je institucija za sve klubove u ovoj ligi ;)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 14:20

SARS je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

hahahahaha jbg imamo pare, imamo ljude :lol: , vi jos haman ne kontate da je Sloboda brend i da je institucija za sve klubove u ovoj ligi ;)
nemoj me vuci za jezik da ti ja kazem sta ste vi ...
mislite da svi imaju neke komplekse prema vama,a zapravo ste nebitni skroz ... meni je samo smijesno zasto ne pisu o tome sta se desava u Gracanici,Lukavcu,Kaknju itd a ovamo raspisali o Slobodi..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 14:20

Pa bilo je desavanja i u Jedinstvu, a nisu objavili. Uros Stojanov otisao u Zagreb na probu po nagovoru Nadarevica.
Ugovor ima sa Jedinstvom jos sest mjeseci ali se pretpostavlja da mu nisu ispunili ono sto je trazio, a to je stan.
Najvjerovatnije nije zadovoljijo u Zagrebu, plus ugovor koji ima sa Jedinstvom ga sprijecava da ostane tamo.
Sada je na njemu pokusaj povratka, ali kako? Molim nekoga ko zna malo bolje o tom slucaju da napise.
Daj malo ozivite temu da se ima sta procitati. Jel moguce da grad koji je istakao kandidaturu nema par postova dnevno.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 19 jan 2014, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jan 2014, 14:22

SARS je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

Sve to stoji care Sloboda je i meni drag klub i sve ali nema smisla...Ne moze se posvetit samo jednom klubu..Ista stvar i u P.L. pisu o Zelji,Sarajevu,Sirokom a ostali ako kad dodu na red....

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 14:23

Probisvjet je napisao/la:Pa bilo je desavanja i u Jedinstvu, a nisu objavili. Uros Stojanov otisao u Zagreb na probu po nagovoru Nadarevica.
Ugovor ima sa Jedinstvom, jos sest mjeseci ali se pretpostavlja da mu nisu ispunili ono sto je trazio, a to je stan.
Najvjerovatnije nije zadovoljijo u Zagrebu, plus ugovor koji ima sa Jedinstvom ga sprijecava da ostane tamo.
Sada je na njemu pokusaj povratka, ali kako? Molim nekoga ko zna malo bolje o tom slucaju da napise.
Daj malo ozivite temu da se ima sta procitati. Jel moguce da grad koji je istakao kandidaturu nema par postova dnevno.
ne lazi da nije zadovoljio u Zagrebu..
Uros ce se vratiti u Jedinstvo najvjerovatnije ali ce biti sankcionisan od predsjednika i trenera! to je sve sto trebas da znas za sad !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 14:27

Pa ima li novinara u Bihacu, Gracanici, Kaknju... da posalju tekst? Pa ne mogu novinari stici na sve destinacije, oni normalno gledaju da objave vijest koja ce privuci najvise citalaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jan 2014, 14:29

Probisvjet je napisao/la:Pa ima li novinara u Bihacu, Gracanici, Kaknju... da posalju tekst? Pa ne mogu novinari stici na sve destinacije, oni normalno gledaju da objave vijest koja ce privuci najvise citalaca.
Ima novinara ima cak i dopisnik za Avaz sport (Hasan Calic) ali tesko je njima to uzet i prepisat izgleda...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 14:32

anonymous001 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pa bilo je desavanja i u Jedinstvu, a nisu objavili. Uros Stojanov otisao u Zagreb na probu po nagovoru Nadarevica.
Ugovor ima sa Jedinstvom, jos sest mjeseci ali se pretpostavlja da mu nisu ispunili ono sto je trazio, a to je stan.
Uros ce se vratiti u Jedinstvo najvjerovatnije ali ce biti sankcionisan od predsjednika i trenera! to je sve sto trebas da znas za sad !
Ma kakvi nije se sastavio sa loptom. Vedran koji je trener u Zagrebu kaze da nema kvalitata ni blizu kako su mislili.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 14:38

Probisvjet je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
Ma kakvi nije se sastavio sa loptom. Vedran koji je trener u Zagrebu kaze da nema kvalitata ni blizu kako su mislili.
ja veceg lazova od tebe nisam vidio na ovom forumu !
svaka ti cast ! :?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jan 2014, 14:40

cesc4 je napisao/la:Sve to stoji care Sloboda je i meni drag klub i sve ali nema smisla...Ne moze se posvetit samo jednom klubu..Ista stvar i u P.L. pisu o Zelji,Sarajevu,Sirokom a ostali ako kad dodu na red....
Pišu ljudi ono što traže čitatelji, što će biti popularno. Ne mogu pisati isto o Travniku i isto o Sarajevu, da budemo realni. A isto tako ne mogu pisati o Slobodi i o Konjicu isto zato što nije interesovanje isto. Eto ja napisa, pogledajte par stranica iza koliko je bilo članaka o Slobodi ? Sad kad je ovaj došao vidiš da i mediji iz Hrvatske su već 2-3 dana u Tuzli.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jan 2014, 14:44

Coraco je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Sve to stoji care Sloboda je i meni drag klub i sve ali nema smisla...Ne moze se posvetit samo jednom klubu..Ista stvar i u P.L. pisu o Zelji,Sarajevu,Sirokom a ostali ako kad dodu na red....
Pišu ljudi ono što traže čitatelji, što će biti popularno. Ne mogu pisati isto o Travniku i isto o Sarajevu, da budemo realni. A isto tako ne mogu pisati o Slobodi i o Konjicu isto zato što nije interesovanje isto. Eto ja napisa, pogledajte par stranica iza koliko je bilo članaka o Slobodi ? Sad kad je ovaj došao vidiš da i mediji iz Hrvatske su već 2-3 dana u Tuzli.
Ti jesi upravu, ja shvatam da ne moze biti ista medijska pozornost prema Slobodi i mom Bratstvu. Ni u ludilu jer ipak veci grad i veci klub i sve to stoji. Ali izmedu ovih 10 ovjavljenih vijesti o slobodi i ciromaniji mogla je uletit i vijest da je obavljena prozivka u Bratstvu .... Ali nema veze :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.