FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nantess
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 21 jan 2010, 01:01

benajon je napisao/la:Šta se pravite da ste svi neki veliki hordasi pa glumite bili su navijaci visle krakov i odbijeni su zato sto smo sad u odlicnim odnosima sa drezdenovcima i prvom prilikom kad odemo gore postacemo bratske grupe.
ne provaljuj se boga ti .. informisi se prije nego izletis ovakve gluposti, daj vise zasutite s tim ..
popustite molim vas .. i daj admini sankcionisite sve postove koje nemaju veze s temom ...
a tema nije HZ ni Dynamo Dresden nego FK SARAJEVO .
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 21 jan 2010, 01:08

benajon je napisao/la:Šta se pravite da ste svi neki veliki hordasi pa glumite bili su navijaci visle krakov i odbijeni su zato sto smo sad u odlicnim odnosima sa drezdenovcima i prvom prilikom kad odemo gore postacemo bratske grupe.
haha ajde sine malo dodji sebi i umij se nisu bili navijaci Visle i pravi hordasi nista ovdje nepisu sto se tice vaznih stvari kao sto to rade ovi balavci,mi imamo nase forume!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 21 jan 2010, 01:12

PIRKE33 je napisao/la:HEBO SUMANA....
hebo dinamo dresden, hebo poljake (pogotovo) svih boja i konfesija...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 01:13

junuz23 je napisao/la:
Ma jasta, nego kako se ovdje tema otvara??

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 07:31

I glup bi skontao.......na pocetnoj ti ispod imena Premijer liga pise Nova teme i to kliknes i onda pisi naslov teme i ako oces neki post da stavis odmah

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 21 jan 2010, 08:19

PIRKE33 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:
Ma jasta, nego kako se ovdje tema otvara??

Otvori li je? :mrgreen:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2010, 09:00

Navijaci Vilse nisu bili vec druga grupa iz Poljske , tako da se ne provaljujes kada ne znas !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 21 jan 2010, 09:16

Veoma male gotovo nikakve sanse su za dolazak Vuleta na Kosevo,ima odlicnu ponudu Borca.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 21 jan 2010, 09:18

herbion je napisao/la:Veoma male gotovo nikakve sanse su za dolazak Vuleta na Kosevo,ima odlicnu ponudu Borca.
Izvor

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 21 jan 2010, 09:36

nisam mogao sve da citam al samo da odgtovorim nekom suman nije kakav je prije bio a cim ga ti hvalis mora da ti je neki rod i nemoze se ni jedan ama bas ni jedan normalan navijac zadovoljiti ovakvom situacijom a vule je rekao da ce igrati samo za rajvosa ako ne nadje inostrani angazman
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 09:53

Ko ba može da brani ovakvu upravu ?! :? :shock:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

enco81
Kontakt:

Post Postao/la enco81 » 21 jan 2010, 10:41

Zna li neko koju poziciju igra ovaj Dupovac?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2010, 10:45

Ja takodjer znam da je Suman najmanji problem u ovoj upravu pouzdano znam , valjda je jasno kada trazimo ostavke uprave cija imena su u krupnom planu Baljak , Merdan i slicno , Suman nije u krupnom planu zato sto je najmanje kriv !

Naravno kada ovi odu i on ce biti na tapeti nije ni on zlatan , ali ovi su za sada najveci problem !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2010, 10:51

enco81 je napisao/la:Zna li neko koju poziciju igra ovaj Dupovac?
stoper
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

enco81
Kontakt:

Post Postao/la enco81 » 21 jan 2010, 10:54

Mirza_Hordas je napisao/la:
stoper
e tih stopera vazdan imamo, hoce li kakvog beka dovest :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2010, 11:00

enco81 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
stoper
e tih stopera vazdan imamo, hoce li kakvog beka dovest :roll:
Momak ako dobije priliku koju zasluzuje , onda smo na dobitku , za sezonu cemo imati strasnog stopera samo mu treba dati priliku !

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 21 jan 2010, 11:01

on je trebao da potpise za grenobl i jos neki francuski klub al su kod njih propisi da prvo mora igrat u 2 timu ili u juniorima
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 21 jan 2010, 11:05

GunnerS je napisao/la:Ko ba može da brani ovakvu upravu ?! :? :shock:
Familija ;)
Dirk je napisao/la:Ja takodjer znam da je Suman najmanji problem u ovoj upravu pouzdano znam , valjda je jasno kada trazimo ostavke uprave cija imena su u krupnom planu Baljak , Merdan i slicno , Suman nije u krupnom planu zato sto je najmanje kriv !

Naravno kada ovi odu i on ce biti na tapeti nije ni on zlatan , ali ovi su za sada najveci problem !
Daleko najvece zlo koje je ikad krocilo u nas sveti klub :evil:
herbion je napisao/la:Veoma male gotovo nikakve sanse su za dolazak Vuleta na Kosevo,ima odlicnu ponudu Borca.
Glupost i kakva god da je ponuda Vule ce odrzati svoju rijec i ako ne nadje ino angazman, dolazi na Kosevo ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 21 jan 2010, 11:13

junuz23 je napisao/la:Naravno da mi se djasvi trenutna situacija, jel neki problem mozda
Ubi se kume.A ti si onaj je li sto se nikad ne bi zadovoljio prosjecnim rezultatima FK Sarajevo?Kakva kontradikcija u samo dva posta.

Evo jedno flash pitanje, koje se samo namece povodom ovog prelaznog roka:Zasto ni jedno pojacanje nije doslo, pare su legle, doveden je Handjic, za dzaba naravno.
Para ima i da se taj **** Jovanovic dovede, za 100 milja, bar bi trebalo da ima para.A sad sto je te pare mrak pojeo, nek nam kaze ''junuz'' :mrgreen:

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 21 jan 2010, 13:14

junuz23 je napisao/la:Ne budi glup i smijesan, naravno da se nikad niti jedan pitar na kugli zemaljskoj nikada nece sa prosjekom zadovoljiti pa tako ni ja i znam dobro sta pricam. Hajrudin Suman je jedini gospodin u upravi kome se nema ama bas nista prigovoriti. Covjek je temeljit i vrlo profesionalan, jes' da na televiziji tako ne djeluje ali je takav i najvece zasluge za stabilizaciju kluba pored samih fudbalera su upravo njegove....nije njemu lahko sa **** vjeruj mi

sta pricas gluposti pitaj malo igrace kakav je on, on je na treninu samo kada se u evropi igra, jedini koji kad se pojavi tada i plate budu je menso
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bvsic, Dave, FRANK RIBERY, Lavcina, mnon46, OzmoodPinglewood i 56 gostiju.