veteran 1987 je napisao/la:veteran 1987 je napisao/la:od ukupnog broja delegata novog saziva skupštine, koliki broj je stranaca, tj. malezijaca i koliko ih ima u U.O.
Hvala.
onoliko koliko je VT predlozio jedan lik je u UO...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
veteran 1987 je napisao/la:veteran 1987 je napisao/la:od ukupnog broja delegata novog saziva skupštine, koliki broj je stranaca, tj. malezijaca i koliko ih ima u U.O.
Hvala.
Uvijek ste imali 'lude' golmaneHead je napisao/la:
Otisli za Citluk,al pazi Deje sa tablom FKS.Kako je on lud lik![]()
![]()
![]()
![]()
Jahic nije reprezentativac koliko ja znam...I zaista ne znam sto ce on u nasoj ekipi, al' et'...amypitar je napisao/la:Hajmo raja imena ko je reprezentetivac koji je najavljen na TV-1,a da bi mogao doci u Sarajevo.Na jednoj f.b. stranici procitah da je to Sanel Jahic.Inace jako puno imaju tacnih i provjereni informacija,znaju dosat stvari da napisu i na kraju budu tacne.
Zna li neko nesto vise.
harisfcb je napisao/la:Jahic nije reprezentativac koliko ja znam...I zaista ne znam sto ce on u nasoj ekipi, al' et'...amypitar je napisao/la:Hajmo raja imena ko je reprezentetivac koji je najavljen na TV-1,a da bi mogao doci u Sarajevo.Na jednoj f.b. stranici procitah da je to Sanel Jahic.Inace jako puno imaju tacnih i provjereni informacija,znaju dosat stvari da napisu i na kraju budu tacne.
Zna li neko nesto vise.
eki pozadi. U napad ga staviti.miky_hz je napisao/la:Valjao bi Sanel mnogo mnogo,dali je nije li on taj nisam upucen,ali bolji je od 90% ovoga sto imamo pozadi uz sav respekt svima
hahaha DejeInatSilanBosanski je napisao/la:Uvijek ste imali 'lude' golmaneHead je napisao/la:[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 7011_n.jpg[/img
Otisli za Citluk,al pazi Deje sa tablom FKS.Kako je on lud lik![]()
![]()
![]()
![]()
Vratio se Antolovic, mozes iciBaja_Zvjerka je napisao/la:Mouse je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news/11095/9119202/Sarajevo's director of sport, Abdullah Ibrakovic, told Dnenvi Avaz: "Cardiff's manager Ole Gunnar Solskjaer gave the green light for a loan, just like the player's agent.
"Now the ball is on the striker's side. If he does come, he will be a great replacement for our best striker Nikola Komazec who just left us."
rammstein je napisao/la:Evo samo jedna cinjenica (ČINJENICA)
Klub posluje u plusu a igrači nemaju plate i kirija se ne plaća i zdravstveno se ne placa
E sad,, moze li mi neko strucan objasniti ovaj fenomen?
Dakle ako klub ima VIŠAK sredstava a ne uplaćuje plate igračima i trenerima itd, kako je onda to povezivo sa ljudskim razumom? Ja koliko znam pozitivno se moze poslovati samo i samo u koliko su izmirene sve tekuće obaveze, a u to spadaju plaće radnicima, staž,PO, zdravstveno i ostale UGOVORNE obaveze.
covjek se osvrnuo na moj post i objasnio ti sta znaci pozitivno poslovanje i kako je moguce da se plate sve plaće igračimaBaja_Zvjerka je napisao/la:@socrates, SIPA nam dolazi na vrata? Opet pricate o nama na svojoj temi...![]()
ne pricam ja druze nista,niti me zanima iskreno,jednostavno sam naletio na ovoj temi na raspravu oko nekakvog pozitivnog poslovanja,koju je opet zapoceo neko ko ima potrebu nesto reci o tome,na ovoj temi..a,zasto potreba za dokazivanjem na taj nacin,ovdje,nije ni meni jasno...mozda ti znas??Baja_Zvjerka je napisao/la:@socrates, SIPA nam dolazi na vrata? Opet pricate o nama na svojoj temi...![]()