Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Ladnin bravo majstoree
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Na kraju zasluženo, jbg, bolji su, plus Landin.
Makeda razočarao, Entrerios ne može sam, Tomas premalo igrao...
Makeda razočarao, Entrerios ne može sam, Tomas premalo igrao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Suci su odlucili utakmicu + golmani Spanjolske koji nista obranili nisu.
Glavni ternutak 39.minuta na +2 za Dance cini mi se. Mensah radi probijanje, Maquedi sude 2 minute i jos sedmerac koji naravno zabijaju i idu na +3. Poslije toga im je sve poslo po krivu.
Landin maestralan, a Spanjolci nula bodova (golmani).
Glavni ternutak 39.minuta na +2 za Dance cini mi se. Mensah radi probijanje, Maquedi sude 2 minute i jos sedmerac koji naravno zabijaju i idu na +3. Poslije toga im je sve poslo po krivu.
Landin maestralan, a Spanjolci nula bodova (golmani).
RIP CITY!
- alan_kardec
- Kontakt:
Špancima fale kvalitetniji golmani. Fali im i Aginagalde, ali bez golmana tipa Šterbika ili Ombradosa, oni u ovim mečevima u kojima se odlučuje o medaljama, nemaju čemu da se nadaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Landin sve branio, a španski golmani primili hrpu golova u bliži ugao, ništa nisu skinuli.
Odavno nisam vidio da je jedna ekipa ovako raznovrsna u napadu kao Danska, atomski rukomet. Lomili su špance trkom, konstantno vodstvo od 2-3 razlike i bilo je pitanje trenutka kad će Španija popustiti. Španski golmani su možda mogli biti malo bolji, ali Danski napad je bio perfektan. Tačno se vidjelo da je Wilbek uradio domaću zadaću, dobro uvježbane akcije, precizne, čisti šutevi sa šest metara... savršenstvo.
Zna li neko zašto Aguinagalde nije igrao?
Zna li neko zašto Aguinagalde nije igrao?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S obzirom da domacini zavrsnica uvijek budu visoko plasirani, i s obzirom na cinjenicu da Danska ima najkvalitetniju reprezentaciju na turniru mislim da ce na kraju odbraniti zlato osvojeno prije dvije godine.
Jedina reprezentacija koja im moze parirati je Hrvatska, no u eventualnom dvoboju faktor domace publike ce imati ogorman znacaj te cinjenica da Danci ne leze bas najbolje Hrvatima.
Meni je samo zao sto ce se Wilbek oprostiti nakon ovog takmicenja i sto nece u Kataru naredne godine pokusati uzeti zlato na SP-u koje mu jedino nedostaje u bogatoj karijeri.
Jedina reprezentacija koja im moze parirati je Hrvatska, no u eventualnom dvoboju faktor domace publike ce imati ogorman znacaj te cinjenica da Danci ne leze bas najbolje Hrvatima.
Meni je samo zao sto ce se Wilbek oprostiti nakon ovog takmicenja i sto nece u Kataru naredne godine pokusati uzeti zlato na SP-u koje mu jedino nedostaje u bogatoj karijeri.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Meni je Francuska još uvijek nedefinisana, nikako ne mogu da procijenim koliko mogu, nekako su mi najbliži Danskoj po stilu igre, trci, maštovitosti u napadu. Valjda će mi večeras biti jasnije.amerosm je napisao/la:Jedina reprezentacija koja im moze parirati je Hrvatska, no u eventualnom dvoboju faktor domace publike ce imati ogorman znacaj te cinjenica da Danci ne leze bas najbolje Hrvatima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Kako će joj Hrvatska parirati kad će ispasti u polufinalu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Kako će joj Hrvatska parirati kad će ispasti u polufinalu
ispada onaj ko naleti na dance u polufinalu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ne bih se složio u vezi publike. Nije tu riječ o igračima Zameta ili Brodosplita koji bi pokleknuli pred punom dvoranom i napaljenim domaćim grlima, već igračima koji igraju u najboljim svjetskim klobovima i koji su odigrali na desetke i desetke utakmica pred naelektriziranom i fanatičnom publikom. Publika u možebitnom dansko hrvatskom okršaju ne znači ništa niti igra ikakvu ulogu. Ne samo u tom meču, već i bilo kojem meču rukometnih repki iz TOP 5, 6. Ne samo sad nego i inače, i meni je glupo i samo spominjanje publike kao nekog faktora na tijek utakmice.amerosm je napisao/la:
.
Objektivno, Danska je trenutno bolja od Hrvatske, ima širu klupu i na svim je pozicijama podjednako kvalitetna i poduplana. + što imaju daleko kvalitetnijeg trenera koji u onim ključnim trenucima utakmice, i kad se utakmica lomi ili kada je neizvjesno unosi mir u ekipu i razumno i racionalno vodi svoje dečke.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Faktor publike bi mozda bi vazan da se igra na Balkanu ili Spanjolskoj recimo...
Mi smo igrali pred punim tribinama Svedjana, a nasih 100 navijaca se stalno culo. Skandianvci ne znaju navijat, sta jest jest
... Uzmu onaj rekvizir u ruke i lupaju 60.mintua, hebo to.
Nego da se vratimo na ozbiljne stvari. Tko danas pobijedi izbjegava Dance sto je itekako vazno za obje ekipe. Nama je bitan napad, obrana nam funkcionira, vazno je da imamo dobar protok lopte i da su bekovi raspolozeni jer mi ne mozemo igrat 1vs1 protiv njhi jer su fizicki jaci.
Mi smo igrali pred punim tribinama Svedjana, a nasih 100 navijaca se stalno culo. Skandianvci ne znaju navijat, sta jest jest
Nego da se vratimo na ozbiljne stvari. Tko danas pobijedi izbjegava Dance sto je itekako vazno za obje ekipe. Nama je bitan napad, obrana nam funkcionira, vazno je da imamo dobar protok lopte i da su bekovi raspolozeni jer mi ne mozemo igrat 1vs1 protiv njhi jer su fizicki jaci.
RIP CITY!
Veceras za Francuze svim srcem
Ova Hrvatska mi se u zadnje vrijeme pocela gadit pravo.Previse sminkeraja,nema old school majstora poput Ivana,Mirze,Vlade,Pere i ekipe.
S odlaskom Dzombe i Sole otisle su i moje simpatije prema Vatrenima. 
p.s.gore su neki ljudi pogresno shvatili faktor publike.Niko tu ne misli na pritisak na igracima,nego na pritisak sudijama,koji su uglavnom,uz one ringovske,koji najvise imaju utjecaja na konacan ishod.
Ova Hrvatska mi se u zadnje vrijeme pocela gadit pravo.Previse sminkeraja,nema old school majstora poput Ivana,Mirze,Vlade,Pere i ekipe.
p.s.gore su neki ljudi pogresno shvatili faktor publike.Niko tu ne misli na pritisak na igracima,nego na pritisak sudijama,koji su uglavnom,uz one ringovske,koji najvise imaju utjecaja na konacan ishod.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- legenda reala
- Kontakt:
Koliki ugao treba ovim oljskim krilima da bi oni nešto pogodili, ovo je neviđeno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
gdje gledas?legenda reala je napisao/la:Koliki ugao treba ovim oljskim krilima da bi oni nešto pogodili, ovo je neviđeno![]()
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan_kardec
- Kontakt:
joj poljaka kako se provlače. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Poljaci izvukli nemoguće, 4 razlike su gubili manje od 5 minuta do kraja, nevjerovatno.
Ali ako ovako budu igrali bojim se da protiv Hrvatske nemaju nikakvu šansu.
Ali ako ovako budu igrali bojim se da protiv Hrvatske nemaju nikakvu šansu.
- legenda reala
- Kontakt:
ojjjj šta izvukoše Poljaci, ko u košarci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.