NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Probisvjet
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 14:48

Daj ba anonimus, kako mozes reci da ce biti sankcionisan od predsjenika Jedinstva, kako? Kaznjen sa nekoliko utakmica neigranja? Novcano, pa ga staviti u situaciju da se seta po terenu? Drzati ga na klupi, a nemati adekvatne zamjene?
Ako dodje on ce biti neokrznut, cak ce ga predsjednik fino zamoliti da igra kako je igrao. Pa nemate vi igraca na pretek, imate skromno brojno stanje kvalitetnih igraca. Jel tako? Ako nije objasni onda kako jeste.
Vjeruj mi prijatelju moj forumski, ti si meni jako drag sto izrazavas veliku ljubav prema svom klubu, ali ne sagledati neke stvari realno, ne vjerovati cinjenicama je porazno.
Sportski pozdrav anonimus i nemoj se ba ljutiti. Vi ste ipak najveci favorit za PL, bar do pocetka proljetnog dijela.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 15:10

Probisvjet je napisao/la:Daj ba anonimus, kako mozes reci da ce biti sankcionisan od predsjenika Jedinstva, kako? Kaznjen sa nekoliko utakmica neigranja? Novcano, pa ga staviti u situaciju da se seta po terenu? Drzati ga na klupi, a nemati adekvatne zamjene?
Ako dodje on ce biti neokrznut, cak ce ga predsjednik fino zamoliti da igra kako je igrao. Pa nemate vi igraca na pretek, imate skromno brojno stanje kvalitetnih igraca. Jel tako? Ako nije objasni onda kako jeste.
Vjeruj mi prijatelju moj forumski, ti si meni jako drag sto izrazavas veliku ljubav prema svom klubu, ali ne sagledati neke stvari realno, ne vjerovati cinjenicama je porazno.
Sportski pozdrav anonimus i nemoj se ba ljutiti. Vi ste ipak najveci favorit za PL, bar do pocetka proljetnog dijela.
da se mene nesto pita ja bi ga samo novcano kaznio! kakvo neigranje, treba nam on iako smo doveli jos jednog napadaca! nadam se samo da ce se izvinuti svima u klubu i da se to zaboravi ali ako jos jednom napravi neku gresku ima da ga katapultiramo u Kikindu! nije se ni znalo za njega dok nije dosao u Jedinstvo,nadam se da ce cijeniti vise ovo sve sto ima u Jedinstvu! redovne plate,premije,ima sobu,hrani se u restoranu kluba itd .. ma imaju sve covijece! zato sacekaj jos malo pa ce se sve znati sta ce biti sa njim! ja se nadam da nece ga natjerati da pauzira 6 mjeseci!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 15:48

anonymous001 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Daj ba anonimus, kako mozes reci da ce biti sankcionisan od predsjenika Jedinstva, kako? Kaznjen sa nekoliko utakmica neigranja? Novcano, pa ga staviti u situaciju da se seta po terenu? Drzati ga na klupi, a nemati adekvatne zamjene?
da se mene nesto pita ja bi ga samo novcano kaznio! kakvo neigranje, treba nam on iako smo doveli jos jednog napadaca! nadam se samo da ce se izvinuti svima u klubu i da se to zaboravi ali ako jos jednom napravi neku gresku ima da ga katapultiramo u Kikindu! nije se ni znalo za njega dok nije dosao u Jedinstvo,nadam se da ce cijeniti vise ovo sve sto ima u Jedinstvu! redovne plate,premije,ima sobu,hrani se u restoranu kluba itd .. ma imaju sve covijece! zato sacekaj jos malo pa ce se sve znati sta ce biti sa njim! ja se nadam da nece ga natjerati da pauzira 6 mjeseci!
Znaci da razmisljas logicno, jer kaznjavanje ne bi donijelo nista dobro, mislim na njegovo igranje. Ako se ne kazni hoce li to unijeti nemir i pravo da ostali igraci mogu uraditi sta zele, a da ne ostanu kaznjeni? Šta mislis?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 15:55

Probisvjet je napisao/la:
Znaci da razmisljas logicno, jer kaznjavanje ne bi donijelo nista dobro, mislim na njegovo igranje. Ako se ne kazni hoce li to unijeti nemir i pravo da ostali igraci mogu uraditi sta zele, a da ne ostanu kaznjeni? Šta mislis?
sve ja to znam sto ti zelis reci ali zato ti kazem NOVCANO ga treba kazniti i to zestoko da to bude za primjer ostalima! a kaznjavanje da on ne igra nista nebi dobro donijelo! vidjecemo sta ce biti,nije moje da ja odlucivam! to je sve na predsjedniku i treneru!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 jan 2014, 16:02

Probisvjest imamo mi napadaca kvalitetni i bez njega npr. Nuspahic i lako mozemo staviti krilo da igra napad npr. Malbasic, a imamo i Besica i ovaj novi sto je dosao iz Olimpika ali je Stojanov ruku na srce igrac za PL i on se je svidio NK Zagreb i dao je ponudu za njega... :D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 jan 2014, 16:46

Neka Uroša trebaće nam sigurno. Mislim da će ga Predsjednik vratiti, ali dobiće neku kaznu sigurno. Pa možda nešto novčano, a to mu ne smije smetati jer je sigurno shvatio kakvu je grešku napravio, jer da ne dobije nikakve kazne to bi poremetilo ekipu. Svi bi radili šta hoće, ne bi imali Pravilnik... Idemo u PL

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 jan 2014, 17:13

NKJ je napisao/la:Neka Uroša trebaće nam sigurno. Mislim da će ga Predsjednik vratiti, ali dobiće neku kaznu sigurno. Pa možda nešto novčano, a to mu ne smije smetati jer je sigurno shvatio kakvu je grešku napravio, jer da ne dobije nikakve kazne to bi poremetilo ekipu. Svi bi radili šta hoće, ne bi imali Pravilnik... Idemo u PL
Ma dobit ce on novcanu kaznu 100% ja mislim da ce dobiti 50% od plate i to je to...

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 19 jan 2014, 21:57

@probisvjet

Vidjet cemo gdje je ko kad krene prvenstvo, po tvojoj prici covjek bi rekao Sloboda ima igraca da osvoji LP, a kamoli ovu jadnu ligu s trenerom koji nista nije napravio od SP 98' u Francuskoj, koji je Showmen i nista vise.

Uostalom rekao mu je Tigar ko ulazi :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jan 2014, 22:03

Toro86 je napisao/la:@probisvjet

Vidjet cemo gdje je ko kad krene prvenstvo, po tvojoj prici covjek bi rekao Sloboda ima igraca da osvoji LP, a kamoli ovu jadnu ligu s trenerom koji nista nije napravio od SP 98' u Francuskoj, koji je Showmen i nista vise.

Najvecu glupost koju sam procitao ovdje na temi Jedinstva, sta kazes trener showmen i da nista nije napravio od 98 godine ? Ako si ti uopste gledao Reprezentaciju BIH znao bi da je licno Ciro zasluzan za uspjeh reprezentacije jer je selektirao igrace i prvi koji je uspio odvesti BiH u baraz pored jedne Turske i Belgije, kasnije je lakse islo za Susica i molim te ne lupetaj tu gluposti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 22:09

fukara87 je napisao/la:

Najvecu glupost koju sam procitao ovdje na temi Jedinstva, sta kazes trener showmen i da nista nije napravio od 98 godine ? Ako si ti uopste gledao Reprezentaciju BIH znao bi da je licno Ciro zasluzan za uspjeh reprezentacije jer je selektirao igrace i prvi koji je uspio odvesti BiH u baraz pored jedne Turske i Belgije, kasnije je lakse islo za Susica i molim te ne lupetaj tu gluposti.
Najveca glupost. I ono rekao Tigar. Sto vas Tigar ne uvede do sada?
Mozda covjek ne gleda reprezentaciju BiH ili se ne sjeca da je bio nas selektor. :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 jan 2014, 22:20

Vidjet cemo gdje je ko kad krene prvenstvo, po tvojoj prici covjek bi rekao Sloboda ima igraca da osvoji LP, a kamoli ovu jadnu ligu s trenerom koji nista nije napravio od ... Francuskoj, koji je Showmen i nista vise.

Samim tim si rekao koliko si pratio kvalifikacije BiH repke za jedno veliko takmičenje pod Ćirinom palicom.Ljubomora je čudo! :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 19 jan 2014, 22:21

Znao sam da je i vas lako naloziti :D

A to da je Ciro zasluzan za baraz nije tacno, ali nije tema Repka, pa ne zelim ulaziti u raspravu o tome.

Uostalom, rekao sam da je pred nama, tako ste pricali i na pocetku sezone, pa evo kasnite 5 bodova ;)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 22:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

mirujte miševi,Tigar je rekao nešto! taj ne mlati praznu slamu!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jan 2014, 22:32

Uskoro ce on u zatvor kao i mnogi kriminalci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 22:36

fukara87 je napisao/la:

Pripadnici Interventne operativne jedinice Sudske policije Federacije BiH sinoć u 21.15 sati ispred hotela "Hercegovina" na Ilidži uhapsili su Hamdiju Abdića Tigra iz Bihaća.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 19 jan 2014, 22:38

Decki zamolio bih vas da odmah prestanete s' ovim prije nego sto to pređe u neku ruzniju diskusiju. Pricajte o sportu, zdravije je :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 22:41

Ne mogu da shvatim ljude iz Bihaca, skoro na svaku oni "rekao Tigar". :lol: Kao on neki faktor, mozda jeste al' u vasoj mjesnoj zajednici.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 22:42

fukara87 je napisao/la:

esii mi dobar ?

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 jan 2014, 22:45

Nije tema Tigar..

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 23:04

Probisvjet je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude iz Bihaca, skoro na svaku oni "rekao Tigar". :lol: Kao on neki faktor, mozda jeste al' u vasoj mjesnoj zajednici.
nemoj da si sarkastican i da nazivas Bihac mjesnom zajednicom... nemoj me vuci za jezik misu jedan! da ti nije bilo ovakvih kao Tigar nebi bilo ni tebe misu...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, InatSilniBosanski i 10 gostiju.